33

!

преди 8 години

Фуражки, махнете се от улицата, защото на народа му е писнало, пък вие сте едни от най-мразените хора в държавата. Да не стане така да ви набием канчетата и после докато ВАС ви няма да пазите смешните политици да си оправим държавата за една нощ!

32

Анонимен

преди 8 години

Главния комисар Костов защо не е с тях ! Да не се окаже прав Сидеров !

31

ауслендър

преди 8 години

Имали да изплащат апартаменти.......... Ами бабите по селата като нямат пари за лекарства и не знам как оцеляват въобще, някой помисли ли??? Сега ще ги призная, само ако направят военен преврат и избесят парламента...само така могат да си заслужат претенцийте си и да помислят за народа!!!!

30

Анонимен

преди 8 години

Ами хайде да се сменим, а? От утре аз ще залягам зад храстите и ще искам почерпка, а вие ще се разправяте с всякакви за 500 лева и ще давате нощни дежурства.

29

Анонимен

преди 8 години

Абе в каква махала искат да ходят елате в надежда вече му викат малката испания пълно е с ***

28

Анонимен

преди 8 години

Ами че и ние имаме заеми ама не получаваме 20 заплати.Да сте чули някои да тръгне да протестира от частния сектор че не му дават 20 заплати.Ами като не им харесва има лесно напускат и да дойдат да работят в частния сектор да видим там колко заплата ще вземат и колко отпуска ще ползват.

27

Eлена

преди 8 години

Идвам!Моите ученици всички са от "Факултета"и ги посещавам редовно.

26

Анонимен

преди 8 години

Храни куче да те лае. Това е началото. Изборите минаха и не се поколебаха да сложат ръка и на твърдия си електорат - полицаите. По-евтино излиза по 20 лева на и 4 години рахат. Подкрепям полицаите в България защото са мъжкари и ще се борят докрай. Жалко, че техните началници ги предадоха още в началото. С вас сме , не се предавайте точно вие.

25

Дрън-дрън

преди 8 години

Айде, айде, да сме опирали и ние до полицията, та да знаем как "работи".

24

LEX

преди 8 години

Номер 19 Тодоров е много прав! В другите държави полицаите те респектират, изпънати, стегнати, не ти минава през ума да побегнеш, защото те тичат като животни всеки ден, чисти, униформени.... Помагат ти, дали си изгубен, дали си турист, няма значение. Тия тюфлеци нашите като ги погледнеш как се движат, разпасани, раздърпани. Говорят по телефона и карат, без включени фарове, лактите през прозорците, като мутри се движат, а уж трябва да са в ползва на обществото!!!

23

безинджия

преди 8 години

аз парво исках да ставам полицай,но се оказа че трябва много яко връзки!за бензиностанцията не трябват всеки съкратен полицай веднага ще го вземат!Само ,че ако не си върше работата ще го уволнят на мига, а като е полицай работи не работи аванс заплата и ранно пенсионирване си вървят....

22

Анонимен

преди 8 години

Да дойде у нас тази която кара да ходят с тях в * махала защото от тази година съседите ми са от там занимават се с проституция!

21

Човек

преди 8 години

А кой плаща осигуровките на полицията, хазната сиреч народа , а на бензинджията от джоба

20

Анонимен

преди 8 години

От вчера ли си купувате сами консумативите, от вчера ли ставате за смях защото нямате правото да упражните закона, от вчера ли носите тия пистолети само за окраса?! Не, просто от вчера решиха да ви режат парите - вас само това ви интересува и затова скочихте. Жалки сте и сте смешни! Трябваше ли да ви засегнат финансово, за да посочите проблемите....или то като ви плащат всичко е наред? Жалки сте, за мен полиция и корупция са синоними. Сами си го направихте, не очаквайте някой да ви подкрепи!

19

Анонимен

преди 8 години

до 19 тодоровтвоето изказване е най точно и адекватно. абсолютно си прав

18

Анонимен

преди 8 години

Ама аз до сега не съм видяла някой да стреля по лелките на гишетата в Районното или в КАТ. Така, че моля, обяснете ми с какво тяхната работа е по-тежка от моята?

17

П.Петров

преди 8 години

"""Как всяка година бюджетът на МВР се увеличава, полицаите намаляват и пак не стигат парите", пита Божков. "Един ремонт на "Астра" струва 14 000 лева по фактура. На "Нива" по границата - 35 000 лева. Това нормално ли е?",Това вече са хубави въпроси, но съкращения трябва да има, както трябва да свикнем да виждаме полицаи на улицата, а не само спящи в колите по храстите, пред фитнес салоните на мутрите, баничарниците и кафенетата и т.н.

16

Тодоров

преди 8 години

...ва,тогава ще ги подкрепя от сърце.Сега не мога!

15

Анонимен

преди 8 години

Господа *** които коментирате тук, вие какво желаете да закрият МВР ако искате назначете по една мутра за шериф и по двама и всичко ще е цветя и рози

14

Тодоров

преди 8 години

Като чета коментарите си мисля,как полицията успя да натрупа през годините,тази ненавист и омраза към себе си?В развитите страни полицията е за всичко.Пътя да объркаш-пред теб ще карат километри за да те отведат там за където си тръгнал.Лошо да ти стане-докато дойде линейката са ти оказали вече първа помощ.Шляенето по кафенета,испане в служебни автомобилине им минава през акъла.Винаги са вежливи,чистии/много важно/-усмихнати!Безкомпромисни към нарушители на реда и престъпниците.С отлична физическа подготовка.Това са си мои лични впечатления.Когато и тук се впечатля от подобни качес