46

Анонимен

преди 8 години

Полицаите са прави да протестират, но парите отидоха у разбойниците. А работа се върши со паре, или со дупе. Пари нема!

45

хм..

преди 8 години

как така " не са на работа " ...тези могат да се всякакви...защо няма полиция на място която да легитимира протестиращите незаконно ?!

44

привилигирован

преди 8 години

Хрантутници, като не ви изнася, пускайте си рапортите и марш при частниците. Да видите там какви привилегии ви чакат...

43

???

преди 8 години

Въпрос с понижена трудност - колко мазни шкембака виждате на горната снимка?

42

Анонимен

преди 8 години

Полицаи срещу милиционери?

41

Qwerty

преди 8 години

До защитниците на полицията един пример. Обикновен полицай в Холандия взима средно 29 500 бруто. Средната заплата в страната е между 35-40 000 евро. Ако някой не вярва да види в интернет, има официална статистика.

40

Анонимен

преди 8 години

И сетне не сме полицейска държава?!

39

bek

преди 8 години

До Анонименкак няма пари, нали си взеха16 млрд. лв. заем-къде са. сега предвиждат още 5 млрд. какво става?защо мълчите бе? чака те протестърите ли? тге се наместиха на службички при бойко и всичко е ок. да не мислите че им пука за вас, ***!

38

Гос'дин польцай

преди 8 години

Без да съм прекалено критичен, бих попитал тез уважаеми господа, призвани уж да ни пазят и да са острие на законността, на какви основания отгоре недоволстват? Да не би да си вършат работата брилятно и да са разгромили престъпността, че затова да са заслужили всички меденки (сравними само с тези на *** ни политици и прокурори), които получават? Един лекар или учител, като се пенсионира, колко заплати смятате получава?

37

Анонимен

преди 8 години

До uytuyжандармерията да не е поднала от Марс или е на щат в министерството на културата .

36

Ушефф

преди 8 години

Пратете им Ушевите да ги пукнат от бой, нали това е обичайната процедура в такива ситуации?

35

Загрижен

преди 8 години

Нагли, корумпирани, некадърни!Преди седмица обяснявах на сина ми, че НЕ съм виждал полицай, да си върши работата НИКОГА през почти 40 годишния си живот!Закривай! и да дойдат млади момчета, нахъсани да се борят с престъпността, а не да пият на една маса с тези, които "ловят"

34

ами сега?

преди 8 години

Викайте танковете...

33

Анонимен

преди 8 години

АМИ НАРОДА КАКВО ЧАКА АМИ НЕ ГИ ПОДПУКВА С КАМЪНИ И ПАВЕТА ТИЯ КЕЛТАЦИ ЛАКИРАНИ И ГЕЛОСАНИ УТЬОВЦИ!?СЕГА Е МОМЕНТА ДА СИ ВЪРНЕ ЗА ЯДЕНИЯ БОЙ!

32

анонимен

преди 8 години

В Германия полицая е приятел на гражданина,той му помага,пази го,гриже се са сигурноста му,не е подкупен,не ти иска десетачка ако нещо си сбъркал или на сбъркал не се държи като мутра...Той е човек лице на закона заслужава привилегий и уважение.

31

До: учител

преди 8 години

Очевидно не си учител, а по-скоро полицай и не правиш разлика между 10 и 20. Освен ако не се намират между малкия и синия талон. Хахахах

30

Анонимен

преди 8 години

До MenАбе Мен ,*** си бил мнооого умен бе -жандармерията дали и тя не е случайно в МВР ???А???

29

Анонимен

преди 8 години

Безкраен цинизъм звучи в думите на управляващите как пари нЕма и по-добре непопулярна реформа от колкото никаква.Не е лошо да споменат няколко думи за така наречената независима съдебна система и за допълнителните средства отпуснати им отново и тази година много ми интересно защо и срещу какви резултати .Няма ли да споменат за повишението на министерските заплати на всеки три месеца или депутатските такива.И когато се казва пари няма редно е да няма за всички които са на държавна издръжка.

28

атакист

преди 8 години

сега е момента арестуваите министерският съвет и дупетатиите в НС

27

Анонимен

преди 8 години

До Qwertyаре не лъжи бе къде военни получават под минималната заплата бе ?