39

Анонимен

преди 8 години

Сидеров снощи изпълни танца на гъзката из балета "Лебедово езеро" в НАТФИЗ

38

Бобо

преди 8 години

Този Волен,много крехък ще дойде.Един в мутрата и то не много силен и айде в пирогов ,голяма олелия в кръчмите и спортните зали има доста по тежки тупаници па никой не реве като това джудже

37

Анонимен

преди 8 години

Оня ден пребиха полицай пред президентството,какво остава за един депутат.

36

Петраки

преди 8 години

Този ,за да докара Руснаците и гърба си на скара ще опече. Срам и резил за нацията ни. Луди е имало и пак ще има,жалко е ,че все-още има хора които му вярват.

35

ПИАР

преди 8 години

Нищо чудно и негов човек да го е ударил! Сидеров спри с ТЕАТЪРА, ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯ СТУДЕНТ НА НАДВИС !!!АКО БЯХ НА РЕКТОРА С ДИПЛОМНА ЩЯХ ДА ТЕ ИЗПРАТЯ !!!!!!!!!!!!!!!

34

Юруш

преди 8 години

Най-после перхидроленият пудел реализира мечтите си...

33

Вазов

преди 8 години

Само един човек се мяркаше там, като един призрак. Той беше ***. Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумниочи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня противМохамеда и султана. Обесиха го на касапницата. Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира

32

какво

преди 8 години

Какво са правили студенти посред нощ в НАТФИЗ? Те имат не само репетиции. Имат и учебен театър, могат да имат и занимания, не знам. Но факт е, че студентите не са правели нищо нередно, поне полицията не е зафиксирала такова нещо. Докато Сидеров със сигурност е вършел нередно нещо - нахлул е във вуза и е злоупотребил с права и със служебно положение.

31

Анонимен

преди 8 години

до 54Мне, големият проблем на Сидеров е че е наркоман. Това е истината.

30

Анонимен

преди 8 години

Тоя пак ли се е надрусал бе! Жалка история- на дърти години да се излагаш така.

29

Анонимен

преди 8 години

Ей тоя Волен бе ? И полицията не може да го спаси от народната любов ? С очите си видях как един човечец му раздаваше целувка след целувка снощи !!! Ама не ! Полицията го пазеше никой да не го докосне и никой да не го целуне !? Пуснете го бе г-да полицаи, пуснете го ! Нека народа му се порадва ! Нека го обсипем с целувки !

28

волен откачи

преди 8 години

А ти какво търсеше в НАТФИЗ, когато мястото ти е било в НДК Сидеров? Длъжен си не само пред собствените си избиратели, но и пред данъкоплатците на цяла България, защото те плащат данъци и те изхранват независимо дали ти симпатизират или не. Кой ти е разрешил собствено разследване? Румяна Бъчварова знае ли за детективската ти самодейност?

27

Niki

преди 8 години

абстненцията не прощава

26

se

преди 8 години

Преяждането с власт от ГЕРБ ще ни върне в миналото.Сидеров не е политик за съжаление но намесата на полиция срещу депутат е недопустимо.Факта,че където няма герберски кмет общината мизерства е показателно за геноцид от дясните партии.

25

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Ако Борисов е наредил да го пребият... - значи му се вдига рейтинтът с още 5 пункта...

24

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Странното присъствие на студенти посред нощ в университета беше обяснено с ... репетиции.Как ще обяснят обаче наличието на яйца в ръцете им ?Да не би да са репетирали пиесата "Кокошката с пломбирания зъб" ? ... :)

23

ПИАР

преди 8 години

Сидеров с поредната ПИАР АКЦИЯ!! Сега цялото внимание не е върху резултата от изборите, а върху Волен!То не бяха излагации в самолети, Брюксел, криене под маси....

22

Анонимен

преди 8 години

На тая перхидролена кремълска пиянка ако му резна една,ще се събуди чак през 2062-ра година.

21

Анонимен

преди 8 години

МАЛКО ТИ Е!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Аз ако съм премиер също бих наредил да го пребиват профелактично по няколко пъти, за да му дойде акъла в главата.