79

Bella Ciao!

преди 9 години

Което означава, че в името на европейските ценности, скоро Атина ще бъде бомбардирана от Нато. Честито Трета световна война! Провокирана от тъпите западняци.

78

86

преди 9 години

много точно. ципрас е техния бареков

77

до одисей

преди 9 години

Цял свят видя резила на Обама-не лъжи тук.видеото го има в тубата.Истината е такава-обама неможа да се закълне над Библията.....и внимавай как обиждш...да не сер.ш зъбите си после....

76

зависим

преди 9 години

Мартин Шулц е зависим от американските си кукловоди, Ципрас е зависим само от гръцкия народ.

75

Анонимен

преди 9 години

Гърция е троянският кон на Путин в Европа! За това са толкова уплашени западните ***! Като нищо ще я натирят от ЕС, за да не внася разложение, сред страхливите мишоци.

74

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАми разликата е, че ........нжсонжнвжтэнооооов9578кссниш .... На *** въпрос - *** отговор.

73

Анонимен

преди 9 години

ципрас обеща на гърците да нямат данъци и да имат 13 и 14-та заплата, да назначи още чиновници да приеме емигранти от Африка и да узакони пребиваването им в гърция. обеща да не връщат заеми и да вземат нови също без да връщат.въобще,обеща на всички всичко, така спечели изборите. самарас,който е магистър по икономика от харвард загуби защото каза истината и през какви лишения трябва да се премине. гърците решиха че ципрас е техния човек

72

Анонимен

преди 9 години

NORMALNATA POLITIKA NA NOVIAT GRAZKI PREMIER HVARLI V UGAS TARGASHITE OT ES,NA TIAH IM SA NUGNI POKORNI NAZIONALNI LIDERI ZA DA MOGAT DA OGRABVAT BEDNITE DARGAVI ,KATO BALGARIA.NEOBHODIMO E SERIOZNO RAZMESTVANE NA PLASTOVETE ILI PAK NOVA SVETOVNA VOINA.

71

Анонимен

преди 9 години

Като висиш на някого с 250 милиарда - ще се съобразяваш. Никой не ги е карал да фалшифицират документи за бюджета си толкова години и да гуляят без да плащат. Сега като ги хванаха - казаха аааа ама на мен вече не ми се играе тая игра. Не ти се играе, ама ще играеш и пушак ще се вдига. Няма такива *** като гърците - с чувство за превъзходство над целия свят, всеки им е длъжен и всеки е по-нисш от тях. Да ходят да си миришат под опашките с Путин, на никого няма да липсват в ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА!

70

Анонимен

преди 9 години

Абе комунст ли е не ми го хвали.комунизма е секта, болест на ума и душата.Има хвърлена анатема върху комунизма, така, че няма как комунистическа държава да е добре.Комунизме е нещо проклето.

69

Анонимен

преди 9 години

Време е Путин да си ходи.Тя рибата от там се вмирисва.И там една революция и да осъдят болшевизма.

68

въпрос

преди 9 години

Та значи гърците иска европейските банки да им опростят заемите, а дали гръцките банки ще опростят българските заеми!?Ха кажете де! Нали сте специалисти! Гръцките банки ще опростят ли заемите на българите!?

67

Анонимен

преди 9 години

Добре, че не съм *** грък!

66

Анонимен

преди 9 години

Много грубо Шулц! Много грубо! Така беше по времето по комунизма, ако не дигаш ръка с другите, лошо ти се пише...!

65

Анонимен

преди 9 години

Демокрация е, когато изказваш собствено мнение! А когато ти нареждат от Брюксел какво да правиш, си е обикновенна диктатура! Каква е разликата от СССР, тогава?

64

Анонимен

преди 9 години

ТОВА Е ГРЪЦКИЯТ БАРЕКОВ !!!!!!!!!ООО БЛАГОДАРЯ , ЧЕ ЖИВЕЯ В СТРАНА С УМНИ ХОРА И НЯКОЛКО ПЛАТЕНИ ТРОЛА !!! КАКВО ТОЛКОВА :))))))))))))))))))))))

63

СОУ

преди 9 години

До гръцки търгашНа всеки здравомислещ човек е ясно, че Ципрас е популист, но явно някои, да ги наречем тактично идеалисти, се надяват, Гърция да стане знаме на световната руволюция срещу империализма. Защо не са се съгласили да се отбележи несъгласието им под линия, ами едно е да псуваш даскалицата на междучасието и да се правиш на велик, друго е да й теглиш една като те вдигне да те изпитва.

62

Анонимен

преди 9 години

ципрас още с първия ден закопа гръцките компании с 10 милиарда евро на атинската фондова борса. или,кой каквото си направи ,никой не може да му го направи.

61

Анонимен

преди 9 години

КУТЕВ , ОСТАВИ ГИ ДА ПОЧИНАТ..........СКОРО НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТЕ :)))))))))))))))))))))))))))))

60

Марс

преди 9 години

До МРАВКАА като вземаше милиардите от ЕС, нямаше проблем да е колониална - сега като трябва да се връщат, видиш ли не може да е колониална... Е такова комунистическо мислене ме разбива. Само един истински *** може да мисли така!