50

Jordan

преди 9 години

С риск да се повторя - ще кажа - решението се казва Калашников - просто, евтино, ефективно.

49

Един Българин

преди 9 години

Да спрем бизнеса! За всяко дете да има отстъпки от данъците, а не помощи! И това да бъде до третото. Ако щеш и 13 направи, но отстъпката да е като за три. Който няма възможност да не прави деца. Който е направил да му мисли. със спестените пари да се строят затвори с принудителен труд, т.к. тези елементи ги очакваме там. Имаме безплатно образование, държавните детски градини са кажи-речи безплатни и извън София има колкото искаш места и по градини и по училища.

48

Димо

преди 9 години

Никой нищо няма да им направи - поредният шум, който ще е без резултат! Какво стана със събарянето на "къщите" на ***, както и с краденето на тока в *** махали - нищо....!Все пак да не забравяме, че *** са основните гласоподаватели в БГ! П.С. Брюксел да си ги взима и да се грижи за тях.

47

Анонимен

преди 9 години

О, Валери, как е коалицията с етническата партия в РБ на Корма Исмаилов? Нищо не казваш, Валерчо. Делите ли си порциите с тях? Кажи, Валери! Ами за колко се продаде? Избирателите ти чака отговор.

46

Анонимен

преди 9 години

ЕС е изхарчил над 666 млн. евро от парите на данъкоплатците за проекти, от които няма нужда, става ясно от доклад на Европейската сметна палата, цитиран от "Юропиън войс". Тези средства са инвестирани в периода 2000-2013 г. за изграждането на 20 летища в Испания, Италия, Гърция, Полша и Естония. Според одиторите само половината от тези съоръжения реално са имали нужда от финансиране.

45

Анонимен

преди 9 години

Раждат като роботиИмената на децата си не могат да напишатРомски ,,барони,, крадат помощитиБезумни пари се разхищават в ЕС

44

Анонимен

преди 9 години

КАТО Е БИЗНЕС, ДА НАРОДИ И ТОЙ СТОТИНА :))))))))И ДА СИ ГЛЕДА:))))))))))НО ГО МЪРЗИ :)))))))))ТОЗИ МУШМУРОК ДЕЦА ИМА ЛИ?

43

Анонимен

преди 9 години

Защо не им намерят лекари-роми да ходят да ги лекуват? Ми, щото няма лекари-***!

42

Анонимен

преди 9 години

Всички роми на помощиБългарите-без пенсияСпешните лекари -4-та категория/от общо 3/

41

Анонимен

преди 9 години

Щом БСП и ДПС реват това е добре за България . Всички супер калинки от тези две партии вън от държавните служби . Тези *** фалираха държавата само за една година .

40

Анонимен

преди 9 години

Колко са осъдените за педофилияКолко -за продажба на ,,булки,,?Имали традиция да правят секс с малолетниИмали ...

39

До Адолф

преди 9 години

Ще успеем, стига да искаме, да си кажем, че и онези празноглавци в НС да спрат да ги "отглеждат" като стайни цветя до изборите! Дискриминация било... Дрън дрън. Когато се наложат правила и санкции, които се следи дали се спазват, ще стане.

38

Анонимен

преди 9 години

До seКак така какво са виновни ***, вие тук изобщо не сте нормални, ами само си припомнете, че една ромка ражда по 15 деца ромчета които не били виновни за нищоооо............и каква е перспективата пред тези деца - знаете, те не могат да бъдат интегрирани това е непосилно за които и да било!

37

Анонимен

преди 9 години

Отново се разглежда следствието. А причината се премълчава, че е по-удобно. Цимеонов пита, защо преди 25 години *** са работели? Ами защото имаше къде. Ще кажа само един пример. "Рилски лен" Самоков. Костов го закри. Фабрика, която работеше на 100% за износ. Знаете ли, че 800 тъкачки *** са работели там? А знаете ли колко *** се занимаваха с саденето, отглеждането, събирането и обработката на лена? Е сега всички тези, които са имали работа, вече нямат. Да благодарят Костов.

36

гого

преди 9 години

Най-накрая някой да каже истината! Толерират ги само заради изборите! Гнусна ***! Погубиха държавата ни, оскверниха нас и децата ни! Никакви помощи от 3то дете нагоре! Щом можеш да имаш 3, можеш и да ги издържаш! НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за родителите когато детето роди непълнолетно! Никакви помощи ако не се посещава училище! Образователен ценз за изборите! Да бутнат незаконните постройки и дежурни екипи на ЧЕЗ в гетата, да следят кой кога се включва и да му резнат жиците

35

Адолф

преди 9 години

Навремето фюрера е откривал ловни сезони, а дивеча са били ***, та дори и с евреите ги е вкарвал в камерите, щом фюрера не е успял да се справи с тези туморни образувания, как мислите, че ние ще успеем?

34

Анонимен

преди 9 години

До мангоджеривиж, нека си работят, проблем няма, ама знаеш ли, че на стотици метри тротоари се наредиха нови плочки от едни такива хубостници, че и като ги оставиха без контрол, сега изглеждат като бомбардирани, тротоарите

33

АЗ

преди 9 години

ПОЗДРАВЯВАМ ТОЗИ ГОСПОДИН..ИМА СМЕЛОСТТА ДА КАЖЕ НАЙ ПОСЛЕ ИСТИНАТА..ДАНО ИМА И СИЛАТА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД И ДА ОБЛЕЧЕ ДУМИТЕ СИ В ДЕЛА

32

тъпа работа

преди 9 години

чудно ми е само една, все ГЕРБ са виновни, че и те не са стока това е ясно, но къде забравихте ДПС, НДСВ, БСП, СДС, те са управлявали България много повече от колкото ГЕРБ. 100-тина човека разпродадоха държавата и се нагушиха яко, опропастявайки всичко което народа е изградил. Една приказка има - "*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА"

31

кака Пена

преди 9 години

Единственият човек, който има смелостта да каже истината. И не знам защо *** се обиждат? Раждат деца и се издържат от детските. Никое българско семейство не създава деца, които не може да издържа.