120

Цццццццц

преди 9 години

Блазе им на рашките,какъв президент си имат само.Наш мин-предс. Виденов в нови одежди.

119

Анонимен

преди 9 години

До антикомунистА не беше ли взето решение за частни ПФ... Щото май ги национализираха...

118

Анонимен

преди 9 години

Руснаците обсадили топлообменниците/обменните бюра и в хранителните магазини,за да купуват стоки-вестник Белоруски партизан.

117

Анонимен

преди 9 години

Е чак сега ще ви разкажат играта руснаците.

116

Маркс

преди 9 години

На вас продажници ще кажа следното, Кадиров е заявил че ще напусне постта си в Чечня за да иде да воюва в Новорусия срещу фашагите. Когато вашия Прецедент направи същото, тогава мога да допусна, че имате някакъв шанс срещу Русия. Само тогава, поплювковци, пфу!

115

антикомунист

преди 9 години

Драги комунопитеци. Спрете да спекулирате с темата за шистовия газ защото вече е взето решение за забрана. България ще добива конвенционален газ и нефт от Черно море. Имаме достатъчно да захранваме Европа. Следователно свиквайте с факта че Русия е аут от играта.

114

до 105

преди 9 години

Да така е но има 2 вида "демокрация"" Едната е таи която познаваш, по руски стандарт. Има и друга която е назапад. Лошото е,че ти си видял само Руския капитализам. И го мразиш, ела да видишкакво означава демокрация и капитализъм тук, на запад. Коренно различно е

113

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТеб явно вече са те намерили и са те спасили на другия бряг тези от Ислямска държава. Нека ти се радват така, както ти се радваш на САЩ. Ти си предан и заслужаваш да бъдеш разбран в любовта, моето момиче!

112

Анонимен

преди 9 години

До MilkoДай да ти продам още толкова.

111

Маркс

преди 9 години

Разбира се, че ще има война. Единственото което може да я спре е професионализма на германските служби. Тези прехвалени служби трябва да си отговорят на един въпрос, с какви телефонни компромати янките държат Меркел до степен, тя да превърне ЕС в маша на ФАЩ във войната и срещу Русия. След като си отговорят на този въпрос, те трябва да решат, заслужава ли си цялото човечество да загине заради нечия гузна съвест, пфу!

110

Свободното падане

преди 9 години

Сега Китай ще подкрепи путин по трънливия път в защита на неговите приятели- олигарси.А може на Цинпин и да не му пука.И да си гледа кефа.

109

222

преди 9 години

до 90 Само болни мозъци са за шистов газ. Като геолог запознат със сондажите в Добруджанско мога да ти кажа че в дълб. се намира въглищен басейн с много качествени въглища. Вярно от тях може да се получи шистов газ, ако не беше един недостатък. Въглищните пластове са силно разломени, пластовете накъсани и проникването в тях на отровни разтвори ще доведе до проникването им по разломите във водоносните малм-валанжки пластове и ще отровят водата, превръщайки Добруджа в пустиня- НЕ НА ФРАКИНГА!!!!!

108

бай Петко

преди 9 години

До Анонимен 102Грешиш 102. Това за прахта е най-лесната работа, но има поговорка...безсилието води до насилие..., а Русия не е безсилна за да упражнява насилие. Най-голямото и отмъщение е пренебрежението.Руснаците, заедно с украинците и други народности от СССР, издържаха и разгромиха къде къде по-страшен враг, та с някакви си американци няма да се справят! Русия е ВЕЛИКА страна с издържлив НАРОД, свикнали с малко, без да ламтят за пари, като ония зад океана. Да помислим за нас. Време е !!!

107

Milko

преди 9 години

Аз пък имам 293 декара в ДОБРУДЖА. И ги предоставям напълно за проучвания. После ще ви продавам газ. евтино. хахахаха

106

Анонимен

преди 9 години

само една грешка направи путин.Севастопол, а трябваше Киев.

105

Анонимен

преди 9 години

Путин няма нищо общо с централната банка на Русия, която е частна, и като цяло тя е причината за срива на рублата. Путин трябва да национализира централната банка, но това може да доведе до война, либералите по цял свят ще нададат страхотен вой и ще са готови на всичко да си я върнат.

104

Анонимен

преди 9 години

До 120Браво бе, папагал.

103

Анонимен

преди 9 години

Сега на един ще му пеят песни и по руските стадиони.Предсрочно.

102

Анонимен

преди 9 години

До ДобруджанецКрайно време е да разбереш, че ти не притежаваш добруджата. Земята си има собственици и те решават да или не. Свиквай с концепцията.

101

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 105Всъщност в класацията за придобити по престъпен/корупционен/ начин пари са точно страните от БРИКС - Китай, Русия са на 1 и 2 място :)