16

pet

преди 9 години

Бойко = втория ***!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Орешарски беше експеримент, а Борисов вече втори мандат продължава да експериментира с държавата, докато разбере как се управлява.

14

Габонската афера

преди 9 години

Къде са 20-те милиона долара от Габонската афера, другарко Кунева? Защо не ги върнеш в хазната, че да има и за майките, и за онкоболните и за пенсионерите!

13

Анонимен

преди 9 години

Няма изход освен шоково вдигане на цените с падане на валутния борд докато се стопят разходите за заплати на държавата, иначе ще се натрупат нови борочве и до 1-2 години пак ще падне борда,

12

ЕЙ БОГУ

преди 9 години

ЗАЩО НЕ НАМАЛЯТ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ НА ПОЛОВИНА ДА СА 120 И ДА ПРЕМАХНАТ СУБСИДИИТЕ ПАК ЩЕ СЕ СЕ ПОМОГНЕ НА БЮДЖЕТА,АМА САМО СЕ ОСЛУШВАТ

11

наши и ваши

преди 9 години

Режимът на т.н. "герб" действа точно така, както действа фашистката хунта в Куев! Разделя нацията на наши и на ваши. Първо ще посегнат на най-слабите - пенсионерите, онкоболните, майките и децата!

10

GFR

преди 9 години

КИУНЕВА СЕ ПО БЛИЗУ ДО БОРИСОФ !НАЧИ ?

9

Циганин

преди 9 години

Хайде отпуснете този лев до 5 лева и ето ви пари -бедните със заплати до 500-700 лева няма да и усетят това отпускане на лева а те са 80-90 % от населението , виж другите към и над 1000 лева служители в минестрества по банки .ИТ специалисти ,банкери ,фирмаджии ...тоест те ще понесат малко товара -защото ще им се обезенят заплатите които харчат навън по екскурзии,но затова пък продукцията произведена в България ще стане по конкуретна към чуждите стоки и ще има пари и за даскали и за полицаи ...)

8

светец

преди 9 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

7

vesko02

преди 9 години

За да има разходи някой ,трябва да създаде приходи.

6

GFR

преди 9 години

КОИ ШЕ ТУРИ ЛЕМОНШЕТО НА БУДА *** !

5

Анонимен

преди 9 години

Да, да, тоя филм вече сме го гледали, Съсела изчезна и сега Ореха му е виновен. В края на мандата на Тиквата, пак Ореха ще му е виновен и за първите четири години от управлението му, и разбира се точно когато сме щели да цъфнем и вържем, ще се окаже, че времето не му е стигнало, има още много неща за реформиране, допуснал някои грешки, ала-бала... и му трябва още един мандат.

4

Дари

преди 9 години

Без пари никой не дава. Като бях ученичка чичо си искаше ,но докато не ми купи рокля ,обувки и пръстен не му дадох. Само на батко давам и то рядко ,но пък той като има пари винаги ми дава. Един приятел хванах ,на 57 ,но пък където искам ме разкарва.

3

Анонимен

преди 9 години

Почвайте най-накрая със съкращенията, но от София - министри, депутати, кметове, градски транспорт, топлофикации, болници, МВР и т.н. всичко гълта яка пара в София. Нужни са икономии от поне 10 милиарда лева на година в София. И така после и в провинцията.

2

GFR

преди 9 години

БОРИСОФ ЗА ЧНГ С ЦРЪВЕНО ВИНО !

1

Анонимен

преди 9 години

Няма за нас,за министрите си има колкото щеш!