90

ТАБУРЕТКИН

преди 9 години

руснаците наричаха бившия МО министър калинка - финанасист- зет на виден кремълски другар - сега следствен. Дано влезе в затвора за злините дето стори. Обаче РОГОЗИН и ШОЙГУ си ги тачат и уважават

89

Анонимен

преди 9 години

До Godне че е лошо грипенчето ама скромничко виж еврофайтара си е точно звяр а баба меркел ни ги предлага горе долу ефтинко а и имаме традиция се пак Той си е 50 процента правен от Месершмит пот шапката на Мерцедес

88

Анонимен

преди 9 години

аахаххаха тоя Рогозин яко се изгаври с онзи очилат кондом във външно :DЩе купуват разпадащи се каруци, за огромни пари, корупционна сделка за пример.Ще има комисионни, е здравната каса и НЕК ще почакат малко.

87

Анонимен

преди 9 години

Само като му гледам на този мусурата ми става ясен.

86

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ РУСНАЦИТЕ ГО НАРИЧАТ ТАБОРЕТКА понеже е много умен при това хич не са от про западните

85

God

преди 9 години

Ние не сме се клели във вярност на Русия, че да я предаваме. А и никой не е казал какви самолети ще купуваме. Знае се само, че ще са нови и ще са западно производство съвемстимо с натовските стандарти за въоръжение, комуникация и радиолокация. Доколкото си спомням при предишният търг шведските Грипен предлагаха най-добра цена за нов самолет с вкл. въоръжение и наземна техника за навигация. Чехия имат такива на въоръжение, както и Скандинавските страни.

84

Един Българин

преди 9 години

А'е какъв е този род "Рогозин"? Да не би да са им "слагали рога" на дядовците до девето коляно и за това да са го кръстили така... Май много го е яд сигурно и на него му ги слагат както го гледам какъв е уруфляк бая треа да е пила жената че да си легне с него. А за самолетите еми омръзна ни да работим с вас. Едно казвате , друго подписвате и трето правите. За какво тормозихте цяло лято (и съотв. намалихте ресурса на) нашите ВВС по черноморието?Правете си сметката хубаво преди да правите глупости

83

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

УБЕДЕН СЪМ ,ЧЕ ДОРИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФИЛИ НЕ ОТИВАТ ДА РАБОТЯТ ИЛИ УЧАТ ВЪВ велика русия , А ИДВАТ ТУК НА ЗАПАД !!! УЖ русия е велика , А ЗАПАДЪТ Е ЗАПАДНАЛ ,НО ВСЕКИ ИДВА ТУК ! СТРАННА РАБОТА ?!

82

Анонимен

преди 9 години

Турция също е в Нато, но си търгува и печели от Русия, а и не им нареждат да купуват трета употреба -а нас хамериканците ни третират като малумни ***.

81

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАБЕ ТО руските самолети една стока на су 27 електрониката е от БЪЛГАРИЯ провери ако невярваш

80

Църо

преди 9 години

Мда, много беше суверенна България когато премиерът Орешарски обяви спирането на Южен поток, а зад гърба му двама американски сенатори го следяха дали ще каже това, което са му написали!

79

Анонимен

преди 9 години

До до 86105 откриго хеликоптер ми 8 оня с знамето като всяка година а точно Миг самолетите не излетяха заради времето

78

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

велика русия КОЛКОТО Е ГОЛЯМА ПО ПЛОЩ ,СЪЩО ТОЛКОВА Е ОТЧАЯНА ! ТЕЗИ РЕСУРСИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПОНЕЖЕ АЛКОХОЛ И РАБОТА СА НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА И НЕСЛУЧАЙНО КУПУВАТ ЗАПАДНА ТЕХНИКА ЗА ДА ДОБИВАТ ПЕТРОЛ ! РУСНАЦИТЕ ЗАЛЯХА СВЕТА С ЕМИГРАНТИ ! НЯКОЙ ЗАДАВА ЛИ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО ХОРАТА БЯГАТ ОТ ДЪРЖАВА С ТОЛКОВА ГОЛЯМА ТЕРИТОРИЯ И РЕСУРСИ ?! АЗ НЕ СЪМ ЧУЛ ГЕРМАНЕЦ ДА ОТИДЕ И ДА ТЪРСИ ПРЕПИТАНИЕ ВЪВ велика русия ,НО ПОСТОЯННО ВИЖДАМ КАК РУСНАЦИ ТЪРСЯТ ПРЕПИТАНИЕ ТУК В ГЕРМАНИЯ !

77

Църо

преди 9 години

До десен сектор 88Муааахахаха! И кога е бил тоз велик период? По турско ли? Ми да - точно тогава македонците са си били нормални българи, а в турската войска най-високо са се ценели българските еничари.

76

до гурбетчшия

преди 9 години

Господине ти и другите като тебе сте направили своя избор-да слугувате и миете чиниите на европейците и американците.Гледай си чиниите и болните възрастни хора и не се меси на работите в България.Много си далече за да определяш начина ни на живот,кого ще поддържаме и кого не.И ние имаме право на своя си избор,не си ти човека който да ни поучаваш.Какво си мислиш че и ние не можем да берем ягоди или да слугуваме-какво заблуждение.

75

Анонимен

преди 9 години

България е суверенна държава, която взема самостоятелни решения, свързани със сигурността си. Те не подлежат на коментар от страна на висши представители на други държави"... колко хубаво би било да е вярно, ама за съжаление не е!

74

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендо 91 толкова добри машини правят че от 35 години имат само 1 въздушна победа срещо западни а са загубили нат 50 АЙДЕ ОПРОВЕРГАЙМЕ АКО МОЖЕШ докажи че трошките на раша стават за нещо

73

Патриот

преди 9 години

А руският политически елит произвежда БЕЗМОЗЪЧНИ *** КАТО РОГОЗИН!

72

Анонимен

преди 9 години

До Феодализъм по рускиabe vie ste tragnali da govorite za rusnacite i rusiq ,q si vijte kakvi izbirate v bg !!!!!!! pojarnikar mutra .dogan agent na DC i miliarder .na mutrata bivshta mu jena VI SKUBI SAS SKAPA EL ENREGIQ 4ESTITO

71

Анонимен

преди 9 години

при това *** не може да се заповядва на суверенна държава вече не сме ком. слуги