14

drakata

преди 9 години

горките укри, обстрелвани били! А те като избиха толкова много цивилни в Донбас и Луганск - тогава всичко бе наред. А хуманният "стар" свят, с глава под пясъка поощряваше тези убийства! Разочарован съм от тези европейски ценности - този конфликт бе създаден и подхранван от европа и сащ.

13

Анонимен

преди 9 години

Sharana Putin nalapa kukata ( troika ) I otturvane nqma.

12

Анонимен

преди 9 години

В Мариупол на пристанището са терминалите за товарене на въглища-така че никоя страна няма да отстъпи скоро...

11

Анонимен

преди 9 години

Примирието няма как да продължи. Фашистките войски са още по Донецк и Луганск. Тепърва започват интересните събития.

10

Анонимен

преди 9 години

От по-ясно е, че войната ще завърши в Киев, където фашистката хунта ще бъде унищожена. И западняците това много добре го знаят. С тия санкции сами си го вкараха, тъй като напълно им е ясно, че Русия може и един век да изкара със своите неизчерпаеми ресурси. Ще го отнесат мизерниците и такива като нас

9

NORMALEN

преди 9 години

PUTIN ZNAE ,PUTIN MOGE,PUTIN STE IZPALNI SVOIATA ISTORICESKA MISIA.>RUSIA VELIKA.

8

Анонимен

преди 9 години

На снимката: укротанк, на чиито борд е написано "НА МОСКВУ" се е врязал в "таралежи" с нарисувани по тях бели гълъби на мира, поставени от опълченците. Резултатът го виждате.

7

Анонимен

преди 9 години

Статията е оценена на 0.4 Елки. Причината за ниската оценка е, че на финала тя дава и Новорусийската позиция, макар и с половин химикалка(уста).

6

se

преди 9 години

Руските сили трябва да продължат контранастъплението за да освободятДонецката Република от фашистката армия! Ние таим надежда скоро да преминат Дунава и да ни освободят от членството ни в НАТО и ЕС което е най голямото ни падение в ИСТОРИЯТА ни! За 24 години американски измишльотини наречени демокрация загубихме 25% население!Това е деморатичен геноцид !!!

5

Анонимен

преди 9 години

До госпожа *** Василева- Виждам ,че никак не ви се иска да има мир в Украйна.Така ви заповядват да пишете ,но ЗИМА ИДЕ и тя ще е студена и гладна за Украйна.За българите за съжаление ,ще е само без природна газ,защото украинците ще я крадат зимата. Така че ,облечете се дебело, защото ще си пишете публикацийките НА СТУДЕНО,ама иначе -слава украiна-да ви е честито

4

Анонимен

преди 9 години

В нета има всички доказателства кой е нарушил примирието първи и кой е отговорил на огъня. Има видеота с дата и час. Украинците в Мариупол пак се издъниха, нарушавайки примирието. Явно пак са понесли сериозни загуби, защото съобщават пак, че ги напада Русия с ГРАД.

3

Анонимен

преди 9 години

ЕДИН МИРИЗЛИВ ЧЛЕН ЗА ТЕРОРИСТИТЕ КОМУНИСТИ

2

Анонимен

преди 9 години

То е ясно че това примирие ще е ден до пладне...Да се прегрупират враждуващите и да попълнят запасите си...

1

Анонимен

преди 9 години

Не е стрелба, преяли са с боб украинцските ***!