29

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВъв София може ела да ги взимаш в провинцията тея 1500лв ще ти дам и моите 400 ако го направиш

28

Анонимен

преди 10 години

Пука му на Станишев за вас, той си ближе сладоледа и ви се присмива от Брюксел!

27

Анонимен

преди 10 години

Не само лекарите! Всички заслужаваме повече! Ние не сме ли хора ,че да работим за 340 лв без да вадим удръжките!50% от тях да даваме за ток, вода и ако нямаме деца евентуално за телевизия и интернет! Да поддържаме кола, да и слагаме бензин от 2.50лв за кило, да ядем 1 хляб 4 дена при това кораф още ,когато го копуваме да се молим да не идва бедствие да нямаме проблеми с къщата и дворчето си да търсим 2кг желязо скраб та да можем да си вземем въглища за зимата и да караме по черните пътища в град

26

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 17Да бе, затова ли всяка 5та фирма в БГ фалира.

25

Анонимен

преди 10 години

В цял свят медицината е най-тежкото следване, лекарите са най-високо платените специалисти. И това не е конюнктурно, а отговаря на значението на тази професия, а именно - тя е свързана пряко с най-ценното - здравето и живота. Ако цялото общество не застане зад лекарите и техните достойни искания, утре няма да има кой един апандисит да оперира на детето ни.

24

чикиРики и послеВики

преди 10 години

Беше прав Болният, когато ви говореше за основата на обществената пирамида, която сега е толкова загнила, че съм впечатлен как още не е колабирала!!Най-важното са заплатите и пенсиите, които са ни по-ниски от Босна и Екваториална Гвинея!Овцете обаче почнаха да повтарят думите да очварите - Няма пари, Популизъм !!Е дойде време разделно!!!Или вдигате заплатите, гадни сини и червени тарикати или системата ще бъде разбита, а после идва БРУТАЛНИЯ ХАОС !!

23

Анонимен

преди 10 години

Бе как може Боко и Цоко да те бият с над 50% от твоя собствен резултат, да те размажат в дувара, как имаш очи да се зовеш умна и кадърна, кажи бе, Мая М?

22

Анонимен

преди 10 години

До истинатахората ще си омират, но по други по-ясно обясними причини.

21

Анонимен

преди 10 години

Пенсиите да са без лимити освен на нетрудоспособните! Всички да взимат колкото са платили! Без минимум и максимум ,а индивидуална партида за всеки един човек! Не може *** дето цял живот не е работил да взима колкото баба ми де още ходи на работа работи от 10 годишна вече 60 години и като остане без работа пак не може да си позволи нищо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Хаха. Аз взимам 1500 лева начална заплата на позиция, която не изисква висше образование. Дори и още не съм завършил такова. Работя на подобна заплата от години. Ако си мислите, че е честно тези хора да се чупят от работа и да пропиляват 7 години от живота си за 700 лева месечно, сте сбъркани колкото и всички останали в тази държава.

19

Анонимен

преди 10 години

Лекарите трябва да вземат повече, това е факт... но мисля, че тези са се забравили и са спали на течение :D

18

Анонимен

преди 10 години

SEGA E MOMENTA I DRUGITE HORA DA POISKAT POVECHE PARI , AKO IMA BULGARSKI NAROD DE

17

ГЕРБер

преди 10 години

Въъх, тия от спешното са некви брутални АТАКИСТИ!!Хахахах - 4500 лева!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Не се лъжете хора! Икономика ИМА! Просто всички пари отиват във собствениците ,а на работниците се дават трохите, защото им е разрешено благодарение на безбожно ниската минимална работна заплата. Търговци, прекупвачи, произодители масово изтезават служителите си и не им дават реалното заплащане ,за да имат мястото си на пазара с най-ниските цени ,макар и да пестят не само от работниците ,но и от качеството !

15

пъндьио

преди 10 години

Подкрепям напълно. Това са нормални заплати за висококвалифицирани специалисти като лекарите. Който рИве, съответно е куха лейка и никой не му е крив че взема по-малко.

14

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 11Ееее на тях им дават съвети такива като ikonomista по-долу...

13

Анонимен

преди 10 години

До ikonomistЗначи, за секретарка в НЕК МОЖЕ 3000 лева на месец заплата,за лекар в Спешна помощ НЕ МОЖЕ ?Какъв икономист си ти бе,стъкмист?

12

Анонимен

преди 10 години

Имат интерес да има безработица и ниски заплати това си е голата истина. Пфу:::::::::::::::::::::::::::::::::::::..............

11

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен.... осигуровки! Не може собственик-президент на фирма да се осигурява на 4 часа работен ден на 170 лв! Това лично съм го виждал собственик на строителна фирма се осигурява на 170лв! Да се въведе минимална заплата на длъжност! Няма строител ,който работи за 340лв ,но масово всички се осигуряват на 340 лв! И не са само те! Няма такъв ,който да взима по-малко от 25лв на ден най-простия общак! Всички се мръщят на по-малко 40лв надница!

10

Хектор

преди 10 години

Лекари 2500 лв.-Полицай 2000,пожарникар 2000,учител 1500,министри 3000,управители 2000,обикновенни работници 1000,минъори 3000 това са РЕАЛНО ИЗРАБОТЕНИТЕ заплати,а друг е въпроса кой не ги дава ПРАВИЛНО.