16

ЕU-SS

преди 10 години

Абсолютен фашизъм и е много жалко че няма да се чества 9 май. Това показва че нацизма побеждава. Европа като к*рва се ослушва. Дай боже да се махнем скоро от този съюз. Америка направи европа фашистка страна.

15

pills

преди 10 години

смятам, че руснаците ще намерят начин да доставят медикаменти и основни продукти по същите канали, по които внасят оръжие и диверсанти.

14

Анонимен

преди 10 години

Фашистките *** в сайта защо са с пяна на устата? Днес няма изгорени живи хора, затова ли?

13

Леле че народ

преди 10 години

До ха ха Това е преиначено от тях. Значи ,дали са на едни техни военни храна и вода със сънотворни и после ония кат осе онесли ,ги прибрали. А това нямаше да се случи,ако в Украйна си хранеха воиниците

12

Анонимен

преди 10 години

До Цона ГурбешлиеваМисля,че най-правилно първо да бъдат убити Турчинов и Яйценюк и след това да се търси политическо решение.

11

Анонимен

преди 10 години

Да започнат да бомбадират.

10

ха ха

преди 10 години

А знаете ли коя е най-новата глупост на управляващите в Украйна: "Нов вид подривна дейност е установена от украинските спецслужби. Това съобщи на пресконференция в Киев началникът на пресцентъра на Службата за безопасност на Украйна Марина Остапенко.Тя съобщи, че диверсионни групи, идващи от Русия и местни сепаратисти са започнали да раздават на украински военни и местни жители отровени продукти и напитки"

9

Цона Гурбешлиева

преди 10 години

Незабавно украина трябва да бъде поделена между Русия,Полша,Унгария и Румъния.Русия трябва да получи Киевска Рус,източните и южни региони.За фашистите Турчина и Яйцето НЕЗАБАВЕН РАЗСТРЕЛ.

8

Анонимен

преди 10 години

Крадеца вика дръжте крадеца

7

до 3

преди 10 години

Смъртните присъди на Яйценюк и Турчинов са издадени!Просто е въпрос на време !

6

Анонимен

преди 10 години

Ne se 4udi nomer edno tova koeto pi6e6 e star patent na USA izgoril desetki nezavismi dyrjavi po sveta.

5

rumen221

преди 10 години

Късно е за юнаклък- Заради бездарната политика на САЩ и Е.С. към събитията в Украйна, закъсня и диалогът за Единна Украйна. Сега процесите водят към федерализиране, конфедерация или към разделянето на Украйна. - Смятям, че Украйна от Президентска ще стане Парламентарна конфедерация (като Швейцария), за да може сблъсъкът, който сега е на улицата, да търси решение в парламента, както в България.(Ако ние бяхме президентска република, по вина на красавеца Плевнелиев, ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НАШИТЕ ФАШИСТИ ДА СА ПРОЛЕЛИ БЪЛГАРСКА КРЪВ!)

4

възмутен

преди 10 години

Те тези в Украйна знаят ли какво е преговори! Та нали дойдоха и те с кървища и жертви на тези си постове! Колкото и Русия да говори, няма кой да ги чуе! После пак тя била виновна! Яйценук, Турчинов и всичките главорези са за бесилото насред площада! Те са едни некадърници, които не знаят какво трябва да правят! Мислеха, че като са се разплули в министерските и президентски кресла, всички ще им козируват, още по-малко, че още с идването си на власт казаха, че забраняват руския и други езици!

3

Анонимен

преди 10 години

Всичко в Одеса е било планирано от Десен сектор и официалните власти със съдеиствието на милицията.Тези от десен сектор са сложили георгиевски ленти, но на ръката са имали червена лнта за да се разпознават.Било планирано клане,всичко го има в ютуб

2

Леле че народ

преди 10 години

Тия в Киев единствено разбират от преговори тип олово в главите им

1

Анонимен

преди 10 години

Тоя Яйцеглавинюк и ония Турчинолазачук никой не ги е избирал. Тях ги назначи лично Джим Кери. Питам пишман-демократите във форума, защинтници на фашистките главорези в Одеса, това ли е демокрацията ???????????????????????? Назначава се марионетно правителство отвън и се удавя в кръв собствената страна ?????????????????????