371

ДО 447

преди 10 години

ДО 447 МОЖЕ ! ТРЯБВАШЕ ДА ЧАКАМЕ ДА НИ ОСВОБОДЯТ БРАТЯТА ГЕРМАНЦИ,АНГЛИЧАНИ ,ФРАНЦУЗИ ИЛИ АМЕРИКАНЦИ.ЗАСРАМЕТЕСЕ ЧЕ СТИ БЪЛГАРИ!!!!!!!!

370

st

преди 10 години

Абе какви сте вие рашъта и запада че ще ми казвате какво да правя аййй сиктир със вас всичките.

369

Анонимен

преди 10 години

Болен уж го бяха отписали, ама след толкова дупене на ЕС и САЩ така като гледам на следващите избори бая ще му се вдигне рейтинга...

368

Анонимен

преди 10 години

STIGNAX DO IZVODA 4E ZA NAS E MNOGO PO DOBRE DA FALIRAME NAPYLNO I DA NI OPROSTQT KATO GYRCITE 400 MILQRDA I DA GI STIGNEM PO ZAPLATI I PENSII.INAK S 300LV DOKYDE.

367

Анонимен

преди 10 години

До До 388"Аз съм направил своя избор и избрах да не се доверявам на нация, която е избила коренното население на земите които сега населява като единствено решение, без да търси компромис и съвместно съществуване и добруване!"Bravo edin da kaze istinata za rusnacite.

366

Анонимен

преди 10 години

До emil popov 34Руснаците са довчерашни атеисти. Не православни. Православни са румъния българия гърция иерусалимПолитиците в русия не ни мислят доброто!Доброто ни мислят само роднините ни т е българите.

365

Анонимен

преди 10 години

Да се слави името на нашия Бог Путин, а така също и на Путиница и на Земята, докосната от нозете на Путин!Да се славят Рублите на Газпром и да бъде Вечно триединството мржду Газпром, Путин и другите - които Той каже!Да се поклоним доземи на Неговите Танкове и на Неговия по- Дебел!Амин!Ленин!Сталин!

364

Анонимен

преди 10 години

MOSKVA DA NE SE TREVOJI.NIE BYLGARITE OTKAKTO SME DYRJAVA SME VSE OTKYM* STRANA.SVIKNALI SME.

363

BG

преди 10 години

444 напълно съм "съгласен" с теб - Атака открито заявява че иска България да бъде руска губерния ! "Бравос", на това се вика "националисти" ! Колко българи умряха за да може България да бъде свободна и независима !Тодор Живков искаше същото навремето ! Да ама нещо вашите дечица все гледат към САЩ и ЕС, нали ?! Колко БГ студенти има в Русия ?!Нали в България сме големи русофили ?! Вашите собствени деца са ви е.. м... *** комунисти !

362

Шоп

преди 10 години

Не виждам нищо добронамерено у тези ***, обявили се за съвременни римляни. Напротив, светът трябва да се обедини и да ги изтрепе.

361

emil.popov.35

преди 10 години

Прави са си руснаците, нашите жалки наречени политици правят всичко възможно, за да ни отдалечат от един православен добронамерен към нас народ. Но това няма да стане, няма никакъв начин!!!

360

Анонимен

преди 10 години

До АнонименБългарските политици преди да мислят за санкции, да върнат живота на 70000 руснаци, загинали в Руско-турската война-------------------:)))) Сериозно ли?И защо така? А може би лично всеки българин трябва да осинови по едно руско семейство и да ги храни?

359

55

преди 10 години

До АнонименНе си мисли че са загинали заради нас.Това е една от Руско-Турските войни.

358

BG

преди 10 години

442 няколко пъти го пиша, и ще го напиша още веднъж - ако искаш да ме убедиш че руския цар е почнал Руско - Турска война само за едно "спасибо" от страна на българите, то този човек е бил най - големия *** на всички времена ! Руските ти "братя" не са загинали за България, другарче тъпо, загинали са заради амбициите на техния цар да завладее България ! "Който ни освободи - той ще ни пороби !"Русия била бясна - логично, България вече не е нейна марионетка !

357

До 77 (439)

преди 10 години

Така като гледам и да си ходил по чужбина много не си прихванал, да не говорим, че и правописа ти го няма нещо. Лошото е, че като ходят хората насам натам много рядко успяват да донесат хубавото което виждат, защото е по-лесно да донесат това другото. А, че нямаме политици а имаме ...... за това спор няма. От много отдавна никой не защитава интересите на държавата България а своите лични, на партията или на "нашите" и това няма надежда да се промени скоро Знаещите и можещите не искат а другите..

356

Герчо с тамбурата

преди 10 години

След всичко това,което стана и става, гласовете на целия български народ трябва да бъдат за АТАКА,защото само тя взе и съхрани лозунгите с исканията на българския народ. Всичко други ни лъгаха, лъжат и продължават да ни лъжат, а те богатеят и доволно се хилят на нашата наивна вяра в тях-срам,срам и позор ,че има още които им вярват,че тези които са под овчата кожа на социализма, са кротките народни овчици,избрани от народа.

355

Анонимен

преди 10 години

Какво се правят руснаците на ощипана мома има забранителен списък в европа

354

Анонимен

преди 10 години

Българските политици преди да мислят за санкции, да върнат живота на 70000 руснаци, загинали в Руско-турската война.

353

****

преди 10 години

Нашите кавали да се научат,първода защитават интересите на българия,и след това на ес.Защо германия в знак на солидарност със санкциите наложени от ес,не бойкотират руският газ и се откажат от него,ама не им стиска.

352

В

преди 10 години

Москва Трети Рим е геополитическа, идеологическа, религиозна и политическа концепция от XIV век, която утвърждава глобалното историческо значение на Москва като политически и религиозен център на православното християнство.``Пазете и вземете идеята, благочестиви царю, защото от всички християнски царства остана само Вашето, защото два Рима паднаха, третият стои, а четвърти няма да има.``