29

ами

преди 10 години

Те ще запомнят 2014 година и ще съжаляват горчиво,като нас!

28

Анонимен

преди 10 години

Честито брaтя укрaинци !!!Добре дошли в еврогейския рaй.Бъдете сигурни в едно - щaстливище стaнaт кокошките ви ,вие никогa .

27

Анонимен

преди 10 години

Този сайт е фрашкан с платени коментиращи! Това е нелепо. dnesbg вие сте жалка картинка, сериозно.

26

Анонимен

преди 10 години

Меркел подкрепя не само чужди политици-престъпници. Тя и в Германия подкрепя от десетилетия Шойбле, който е осъден за приемане на подкупи от оръжейни лобисти - Меркел го направи министър на финансите.

25

Препатил

преди 10 години

Божеееее, и ние бяхме така прости 90-та година! Бог да ги пази горките хорица в Украйна! Предадени са от свои. Нищо 4удно ве4е да изливат основите на била, лидл и т.н.....а за техните заводи ве4е да са приготвили ликвидационния лист.Опомнете се братя украинци, не влизайте в сатанинският съюз на западнала юропа и световния деспот - хамерика.

24

до 21

преди 10 години

До ХХХИ интернет ли ви пуснаха в психо диспансера?

23

до 23

преди 10 години

Не им пожелавам влизане в ЕС, защото ще станат по-зле и от нас - сега поне имат някаква индустрия!-Индустрия има в руската част и там работят руснаци. Там инвестира Русия.Очаквайте изненади. Превратаджиите постепенно, един по един ще се озоват в затвора или ще бъдат гръмнати, защото няма да могат да разделят мангизите.Народът ще ги изгони с камъни, защото хазната е празна, Украйна фалира като изгони Янукович. Тази година имат да изплащат огромни заеми, а пари няма.

22

сд

преди 10 години

Тоест свалиха един престъпник, за да сложат друг, удобен на тях. Браво, Europe, само така! Дано украинците не се хванат на тази въдица, ами излезнат малко по-умни от нас, поне заради стотиците жертви, които дадоха.

21

Анонимен

преди 10 години

Честито на печелившите! Милиардерката Тимошенко, която подобно на нашите т.нар червени олигарси, които са най-долната продажна неолиберална прислугваща на запада прослойка президент! Не им пожелавам влизане в ЕС, защото ще станат по-зле и от нас - сега поне имат някаква индустрия!

20

явно

преди 10 години

демократичните устои са неразривно свързани с кражбите в огромни размери, палежите и убийствата..

19

ХХХ

преди 10 години

Агентът на ЦРУ в Украйна с псевдоним Газовата Царица разговаря с наследника на Хитлер с псевдоним Меркел!Ега ти престъпнатата огранизация с псевдоним Дай мангизите или ще те демократизираме с куршум в челото.

18

Анонимен

преди 10 години

Сега украинците ще видят какво е демокрация.

17

Анонимен

преди 10 години

Има много такива като Тимошенко,които биха слкючили договор за продаване на душата,само за да са власт.Продажници много.Жалко за украинците,които си мислят че ги чака нещо добро от ЕС.А Русия им даде газ и петрол на половин цена..

16

Анонимен

преди 10 години

Важно е, че в Украйна никой не е гласувал за Тимошенко. Все едно Обама или Меркел да чакат одобрение от Тимошенко за да влязат в кабинетите си.

15

търсещ истината

преди 10 години

Не се радвайте когато ти ръкопляскат недоброжелателите.

14

Shark

преди 10 години

почна се...и нека разграбването на Украйна започе СЕГА!

13

заслуги...

преди 10 години

Ммм..Меркел.Госпожа Меркел марксистката е прясно удостоена с почетна награда за заслуги към израел. Haaretz"Perez to bestow Israel's highest civilian honor on Merkel". timesofisrael/new-submarines-will-have-second-strike-nuclear-capability/.А какви ли ще са заслугите на Тимошенко?

12

Анонимен

преди 10 години

Едно време най-подкрепяните лидери на Русия бяхамекотелото Горбачов и алкохолика Елцин.Колкото повече пороци имаш, толкова повече могат да те манипулират,толкова по-гляма подкрепа от запада получаваш.Пример - бифш мафиот и едър наркотрфикант който бе министър-председателнямаше нито една критика от запада срещу него.

11

zzz

преди 10 години

Е те тая ще погребе Украйна окончателно !

10

Анонимен

преди 10 години

От Украйна зависят доста от цените на земеделски продукти в случая тая "революция" може да ни е от полза поне за тая година.