106

БСП

преди 10 години

Напред БСП

105

АТАКА

преди 10 години

Само АТАКА

104

ДПС

преди 10 години

Бъдещето е ДПС

103

Анонимен

преди 10 години

Омръзна ми да говоря, вече ми се действа! ----------------В какво се изразява действието? Да хванем кокала ?

102

Анонимен

преди 10 години

Триячите на коментари да *** наденица

101

Boc

преди 10 години

Росене, до вчера те уважавах и харесвах много, като истински българин!Шапка ти свалям за думите, с които защитаваше българщината. Ноо, ти премина в отбора на антибългарите, в поредната креатура на БСП!Ти се нареди до Станишев, Местан и Сидеров!Срам ме е, защото аз лично бях свидетел, как гавазите на този "юнак", Бареков, раздаваха по 20 лв. на присъстащите на неговия митинг в Шумен! СРАМ! СРАМ! СРАМ!!!

100

neni4a

преди 10 години

Айдее,калинките и другарите пак накацаха и оцвъкаха коментарите. Явно ви е голям трън в ***,това деиствие на Петров,та газ пикаете и кръв с*ете. Дерзаите,дерзаите,само това си можете. Като дойдат избори,пак си гласуваите за ГЕРБ,БСП,Ре(ф)аниматори и т.н. и после пак ще ревете,псувате и плюете що било така. То сами си го правите бе,Росен ,Бареков,не са ви виновни. Пък и каква е тая истерия,все едно е свършил света? Изборите са доста далече,не се притесняваите,ще има още надници

99

Dan

преди 10 години

..ако не ми повярвахте на последният пос, току що в "Шоуто на Слави" използваха Рожденият Ден на Татяна Лолова, предполагам, без нейно съгласие, защото извадиха записи от 2003 година, за да кажат, че не е важно кой къде и как е влязъл в политиката.... и това от "враговете" на Росен Петров ...да не би пък ... собственика на г.зовете ви да е един...не съм сигурен но и инициалите мога да ги спомена А.Д....а?Иначе"врагове" ама това си е един вид вътрешно фирмена конкуренция Дрийм *** и 7/8 смееех!

98

Росен МОНГОЛА

преди 10 години

Този наистина има нещо монголо-татарско, очите му го издават, кръвта вода не става са казали !

97

trop

преди 10 години

Роско,Роско де и ти бе,синковец,де се буташ и ти ...Аман начи...тук трябва да падне една малка безобидна атомна бомба

96

Часовника

преди 10 години

Хубаво момче си,ама дето отиде при Бюрека това не е хубаво,но щом така си ршил...действай! На как Мика градината трябва да се прекопае,на чичо Данчо лозето не ще молитва,а иска мотика,а на съседа бай Наско нивките не са ни орани,ни бранувани с години-ето ти фронт за действие! И хем да не се оплакваш-хората са проверени - все са от вашата партия, тая,де, из куствено създадената! Дано действието ти донесе голям берекет! Та...действай,значи...

95

Много лапачи мн нещо

преди 10 години

Само АЗ ли останах от цялата държава без да съм се присъеденил към някоя партия (мафия) ?

94

т

преди 10 години

Пръдльо

93

Анонимен

преди 10 години

Операция:Ненаялите се!

92

пол макартни

преди 10 години

Росен Петров от всички начини на света да се присъединиш към тази партия, ти избра най-грешния. Както всичко в тази държава. Каквото и да правим то става по възможно най-лошия и арогантен начин..

91

Анонимен

преди 10 години

Роско флейтата и ники ***,дуета смешници на пеевски.

90

Анонимен

преди 10 години

Ех тая червена *** ей! 101 е готов и за Дявола да гласува само и само да не се върне Борисов!С нетърпение чакам тия избори!Станишев пак ще гледа като наакано хлапе майка си!!

89

Узунов

преди 10 години

Утре ДПС , Атака и Цветелин Кънчев да обяват обща листа за европейските избори - няма да мигна. Нищо неможе ме изненада вече в тая измислена държава

88

Dan

преди 10 години

А истината подчертавам - за мен е следната!!! Много ги е страх, че ще изпуснат кокала който ако не беше Сидеров си го бяха изпуснали още докато го захапаха, но...са си извадили поуките и де факто каквото и да ни говорят, че АБВ било отцепени гласове от БСП за ГЕРБ...ми я да се замислиме , кой дето се колебае между ГЕРБ и БСП ще гласува за Първанов..и Бареков от кой ще откъсне гласове от ГЕРБ или от БСП??? При положение ,че БСП и ДПС си имат подчертавам ТВЪРДИ ГЛАСОВЕ ..ТА...ДС В АКЦИЯ ,ТОВА Е!!!

87

Денислав

преди 10 години

Това лице ми стана антипатично. Вече е редом със Сидеров, Станишев, Доган, Пеевски, Бареков, бабчето Манолова - само като ги видя на снимка и ми се гади.