8

Анонимен

преди 10 години

"Не сме народ, не сме народ, а ***"Великият Славейков го е прозрял това преди повече от век. За това време нищо не се е променило, тогава сме били по турско робство и сме живеели в послушание, после комунистическо робство, пак послушание, ние просто не искаме да вземем съдбата си в нашите ръце. Явно желанието на народа е някой да се разпорежда със собствения му живот, да му казва кое, как и къде, а той да си пие ракийката в къщи и да пошляпва жената до дупето.

7

Съвет към ректора!

преди 10 години

Съдете Бойко Борисов и Цветан Цветанов!На всички е ясно, че те организираха и платиха и двете "окупации" и ако не ги вкарат в затвора ще продължават до безкрай, т.е. докато им свършат парите

6

Неук

преди 10 години

Яко са му набивали канчето на ректора през почивните дни. Като го слушах, направо ми домиля. Ама в нашата страна всичко е възможно. Ректор да се прави на умряло мушкато и да си вярва, че хората му вярват, че е честен и безпартиен. Ха-ха-ха.

5

до 3

преди 10 години

Скоро и това може да стане да "окупират Зградите на Парламента или Външно",долна неуко червена утрепко.

4

Анонимен

преди 10 години

Направо да ги изселват в Сибир заедно с роднините им и съседите им. Няма какво да ги съдят. Всяко неподчинение към партията трябва да се наказва овреме за да няма бъдещи издънки.

3

Анонимен

преди 10 години

Крайно време беше! Университетът трябва да е отворен и достъпен за всички и по всяко време! Защо не окупирате зградите на Парламента или Външно? Или някое районно? Защото там ще ви смачкат от бой и никой няма да ви се моли или да ви пита какво искате!

2

Анонимен

преди 10 години

Време е да окупират няколко килии, може тоя път да им се получи.

1

Анонимен

преди 10 години

Сега към ЦСЗ.