207

удри

преди 10 години

Пожелавам на всяка *** по 4 деца.пожелавам на всяка търкиния по 5 деца.сега социалния министър е турчин.Пари има за майчински,несе притеснявайте.Почвайте да раждате,това е бизнес.нека Българите да изчезнат като нация и ще променим историята.Гласувайте за ДПС

206

Анонимен

преди 10 години

Аре следващия шофер от герб, удри, се появи, абе на теб кога ти свърши смяната зад волана, днес не трябваше ли да си нощна смяна, другарю гербер?

205

България

преди 10 години

Какви протестиращи са това, откъде имат пари за да си изготвят тези транперанти или си имат спонсор. И те като президентчето май са *** на конци, правещи си забавление за здраве. Не само че не са България, а не представляват дори и Левуново. Жалка *** искаща да живее в анархия.

204

удри

преди 10 години

Трябва да се махнат християнските имена.жените трябва да са забулени,трябва във всяко село и град да се поструят джамий.Турският език да е официялен.Ахмед Доган да е ппезидент а Лютви Местан герой който трябва да се учи в учебниците по история.

203

TOTO_!!!!

преди 10 години

До АнонименТи, брат, явно си общувал отблизо с Фидоска, гледам даже, че и се хвалиш с което :DЧестито и горчиво с две думи!И дежурното: Оставка за Ореха!

202

удри

преди 10 години

Трябва да се учи задължително Турски в училищата.Това е втория език.трябва да се даде автономия на Турците.Те страдат много заради нас.Трябва да сложим полумесец на знамето а да махнем герба.Сега имаме социален министър турчин,Здравен министър Турчин.браво,така трябва.Трябва и министъра на отбраната да е турчин,да неговорим за президента

201

Анонимен

преди 10 години

309 Тото, като искаш секс , ходи опни фидоската тя няма да ти откаже, не отказвала съм чувал.

200

TOTO_!!!!

преди 10 години

Гледам аз и не варвам на очите си: днес няма никъде нищо за Мая Манолова?!Тая държава верно не отивва на добре, само кочове и катили обсъждаме тука...Еййй, дядо Стефчо добре, че се помина човека, че щеше да се срамува от нас бре!Да живее Виктория Силвстед, форевър!

199

зиги

преди 10 години

пааа за цензурата питайте Пеевски, що така скочи на Цветанов. Дали е гот да дойне един физкултурник у вас и да ти каже какво да пишеш в собствения си вестник, иначе ........

198

удри

преди 10 години

Лютви Местан е герой като Левски а Станишев е като Ботев.трябва да има зарая в тяхна чест.Това са достойни Българи,заедно с Гоце,Ахмед Доган,Алексей Петров.Пешо Сумиста,Учиндолеца,Мишо шамата.Това са хора с който се гордеем и трябва да влязат в учебниците по история като най достойните Българи

197

Анонимен

преди 10 години

Краят на червените *** е близък, а на изборите през есента БСП ще има максимум 35 депутати. Затова е големия страх на Станишев и и европейските цоциалисти от избори. Същия страх тресе и братския партньор на БСП т.н. ПП Атака, която въобще ще изчезне от политическата сцена.

196

удри

преди 10 години

до БУДа....Нали ти казах че оня е БУДА а ти си будала

195

Анонимен

преди 10 години

Госпожо Президент, чета Ви хороскопа и на една квадратура на Сатурн с Уран пише- ОСТАВКА!

194

Анонимен

преди 10 години

протеста на двойния моралБорисов - приближен, охранител на Живков, собственик на охранителна фирма, спътник на най-богатата дама, кмет на София(завод за ***), олигарх министър председателВъпрос - при кой министър-председател България влезе в ЕО и безработизата беше ниска?МИСЛИили ВЯРВАЙ СЛЯПО

193

Анонимен

преди 10 години

Постоянен натиск върху Ореха докато се счупи и отвътре се разбягат червените червеи приготвили се да се хранят обилно от държавната трапеза.

192

Анонимен

преди 10 години

Абе, къде е Добряка?

191

Анонимен

преди 10 години

Утре вечер на протеста, ще има полиция от протестиращуте която ще проверява за симпатизанти на герб и ако има такив ще бъдат гонени като провокатору, както и пиарките на герб!!!

190

Анонимен

преди 10 години

Да изринем Президентството!

189

Анонимен

преди 10 години

Има ли на дървото на срама политиците които разориха България за 23 години, които я продадоха на чужди интереси, които направиха приватизацията за себе си, които опропастиха българското селско стопанство, които заграбиха и награбиха труда на поколения българи български " политици"независимо от цвета им.Къде са те?

188

Анонимен

преди 10 години

Шотландската пастирка да си върви в Германия! Ние не сме *** и се нуждаем от ПРЕЗИДЕНТ, а не от един гол ***!