315

КРАСИВО

преди 11 години

До ГРОЗНОА НА ТЕБЕ КОЛКО ТО ПЛАТИХА ЗА ТОЗИ ДОЛЕН, ПОДЪЛ КОМЕНТАР, А??????????????????

314

WhenYou

преди 11 години

До Dnes.bg.1И Кадиев от БПС беше на протеста ... ама вие от атака сте много ограничени - жал ми е за вас!

313

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ИСКАТ ЗАЕМ ЗА "ПЛАНА ОРЕШАРСКИ"?!? ХОРА, ТОВА ЩЕ НИ ПОГРЕБЕ!

312

Анонимен

преди 11 години

ДНЕС ДПС ПРИЗНАХА, ЧЕ ЩЕ ИСКАТ ЗАЕМ, ЗА ДА ИЗПЪЛНЯТ ПЛАНА ОРЕШАРСКИ?! ПЛАНЪТ, КОЙТО ЩЕ ОБСЛУЖИ СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНИТЕ ЗА ТОВА ФИРМИ ПОД ГРЪМКОТО НАЗВАНИЕ - РЕСТАРТ НА ИКОНОМИКАТА. ПРОГНОЗАТА НА "ПРОСТИЯ БОЙКО" МАЙ Е НА ПЪТ ДА СЕ СБЪДНЕ. И СЪС ЗАРОБВАНЕТО С АЕЦ БЕЛЕНЕ, НАПРАВО ХВАЩАЙТЕ ОЩЕ СЕГА КЪМ ТЕРМИНАЛ 2!

311

Dnes.bg.1

преди 11 години

До London callingКой соти зад протестите? Вестниците показаха снимката на Лиляна Павлова,имало е и други ГЕРБ депутати. Ето кой стои зад тях! Че нали много преди да започнат протестите Бойко заяви "искам оставката на Орешарски!" Сега улицата повтаря неговите думи. Защото всъщност той изкара хората с тези искания чрез неговите подставени лица във Фейсбук.

310

Анонимен

преди 11 години

BOLENE S WALERI SE PRESTAWIHTE ZA DQKONI NO SE OKAZAHTE POP KRASTIOWCI MANQCI I IZPOLZWATSHI NA BABI I DQDOWCI!!!!!!!DAWI POGALNI TSHERNATA ZEMQ DANO KELESHI!!!!!!!

309

Анонимен

преди 11 години

До 1KhanKrumТъпак, каква е тази *** драсканица, която си постнал, това е откровена лъжа.Знаеш ли какво стана на 21.05.:В парламента имаше регистрирани 217 НП-та23 нерегистрирани НП-та( от тях 16 АТАКА, 7 други)В тъпата статийка пише, че не са се регистрирал всичките 23 от АТАКА, което е лъжа.Миков бе избран със 118 гласа.Ако Атака си беше регистирала всичките 23 НП-та, то 217+16= 233Кворума на 233 е 117.Миков бе избран със 118 гласа...къде си бе еврейски ***, къкъв е този ламбо бе

308

WhenYou

преди 11 години

До Dnes.bg.1Кажи честно - от атака си нали? Те пишат с големи букви и повтарят едни и същи ****а! На изуст ви знам вече!

307

Dnes.bg.1

преди 11 години

До graywatchОРЕШАРСКИ ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ЗА ДА ДОЙДЕ НОВО СЛУЖЕБНО ГЕРБЕРСКО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО ДА ПРИКРИЕ И ЗАМЕТЕ СЛЕДИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВОТО. ЕТО СЕГА САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ИЗЛЕЗОХА ФАКТИТЕ ЗА ОТРЯД 28 И ЗЛОУПОТРЕБИТЕ С НЕГО. ЗА ДА ПРИКРИЕТЕ И ДРУГИ ДАЛАВЕРИ И ПРЕДОТВРАТИТЕ НОВИ РАЗКРИТИЯ ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА ОРЕшАРСКИ. ЗА ДА ОСТАНАТ ТЪМНИТЕ ВИ ДЕЛА И ГРАБЕЖИ "СКРИТО-ПОКРИТО" И ХОРАТА НИКОГА ДА НЕ НАУЧАТ ЗА ТЯХ.

306

London calling

преди 11 години

Браво на янкоТова трябваше да се чуе.Ако това се появи на утрешните плакати съм 100 процента зад протестиращите.В противен случай се знае кой стои зад тях.

305

London calling

преди 11 години

Браво на янкоТова трябваше да се чуе.Ако това се появи на утрешните плакати съм 100 процента зад протестиращите.В противен случай се знае кой стои зад тях.

304

Червен

преди 11 години

До 6502Трябва да си заблуден човек! Аз не съм демагог, нито октопод, не пия кръв, не пея лебедови песни. Аз съм човек като теб, но не си позволявам да те характеризирам. Това е разликата. Бих могъл да те нарека с неприятни думи, не го правя не го прави и ти!

303

виц

преди 11 години

Един човек отива на доктор.Доктора го пита:-Какво ти е? Болен ли си?Човека отговаря:-Не, Волен съм!

302

Анонимен

преди 11 години

Орешарски, ти си орехите в баклавата на Доган!А Станишев е пътуващия продавач на баклави.Баклавата на Доган горчи! Тя е пълна с отрова за България,както баклавата,която поднесе чорбаджия във филма на Капитан Петко Войвода

301

Dnes.bg.1

преди 11 години

До graywatchДа,стига да не е Пеевски,НО ДА Е ГЕРБ!!! Нали така? Използвате хората за своите теснопартийни герберски цели. Хората от протестите да ви вадят кестените от огъня. Те да свалят това правителство ЗА ДА ДОЙДЕ ТЕ НА ВЛАСТ ВИЕ. А ПРЕДИ ТОВА ДА ПРОВЕДЕТЕ ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ ПО ПОЗНАТИЯ НА ВСИЧКИ НИ СЦЕНАРИЙ, С ПЕЧАТНИЦАТА НА БЮЛЕТИНИТЕ!!! А защо Орешарски да подаде оставка? Месец няма още? ЗА ДА СИ ПОКРИЕТЕ КИРЛИВИТЕ РИЗИ И ЗАМЕТЕТЕ ДАЛАВЕРИТЕ СИ ПРЕДИ НОВИТЕ ДА ГИ ОТКРИЯТ!!! ХИТРО!

300

Stilchev

преди 11 години

До graywatchЛюбимото ми от днес беше "волен и местан - ГАДЖЕТА!"

299

SKYBET

преди 11 години

kakva armia ve kakvo drynkash zamestnik ministrya na otbranta e tur4in , predsedatel na komisita po otbrana e ot dps za kakvo govorim ????

298

Greg

преди 11 години

До Dnes.bg.1Рядко споря за политика, НО бих протестирал и ако на мястото на Орешарски е ББ!Просто трябва да построим Беляне ама не атомна централа, а затвор за всички тия!А на измекярите ДГД

297

Деди пръц

преди 11 години

Внукът каза, че тоз Лондон колинг, бил ***, щот толкуз бос, чи пу два пъти си поства куминтарити. Внука ми диктува, аз ни знам кой туй поства, ама май сий малоумну туй мумче, хал хабер си няма ни *** кумпютър ни *** пулитика, пиши глупусти и все по два пъти. Внукът каза, че й времи да му турнат идин бан на тоз идиотин, дет пиши пу два пъти. Деди пръц апилира към ъдминити да земът да *** майнат тоз Лондон колинг, чи драни хорътъ. Саму той лий майстур, да пиши пу 2 пъти?

296

янко

преди 11 години

Защо сте толкова злобни?На БЪЛГАРИТЕ ни писна от лъжи от 89г та до днес,нито ме интересува ГЕРБ нито БСП,Атака,Дпс,НДСВ и т.н.т.-ИСКАМЕ НОРМАЛЕН ЖИВОТ,за нас и нашите деца!!!!!!!!!!!Не искам да виждам разплакани майки по летищата!Искаме престъпниците да са в затвора!Родителите ни да могат да си копуват лекарствата и да не стоят зимата в студените си къщи!Болшинството не ни интересува кой ще управлява-важното да е добре!