12

тъпчо

преди 11 години

Мъкаааааааааа, мъка! Без да се цункат Доган и Волен правителство не може да има. Въпроса е как ще го обяснят на електората.

11

Хари Потър

преди 11 години

До Анонимен 5Абе той и Хари Потър беше добър икономист, ама...Но това време е нужен не Книжен Теоретик, а Действен Предприемач!...

10

Кольо Патарока

преди 11 години

За да се гарантира прозрачност на преговорите между партийте, те ще се провеждат в банята на лицето Бойко Методиев Борисов. Освен аудио, вече има осигурен и видео запис. Раздадени са флашки с необходимия капаците.

9

Анонимен

преди 11 години

О, каква изненада! Айде и атакистчето да сваля ***. И без това са дупето му е ДПС.

8

Анонимен

преди 11 години

Орешарски е неолиберален капиталист, ще доразпродаде България, не ми трябва "финансист", трябва ми държавник!!!! Какви са тези гърчове - никой няма да управлява и да носи отговорността, "заставаме" зад кабинет?!?!???

7

Анонимен

преди 11 години

"Орешарски е добър финансист, може би един от най-добрите в източна европа, така че според мен това е добро решение."Турците и нечии други интереси разоряваха България до дъното, а после прокараха идеята за родоотстъпничеството "По-добре богат турчин, отколкото беден българин"

6

Анонимен

преди 11 години

За тези е доказано, че са купували гласове. Какво следва от това

5

Анонимен

преди 11 години

Орешарски е добър финансист, може би един от най-добрите в източна европа, така че според мен това е добро решение

4

хата

преди 11 години

ДПС могат да създадат устойчива ситуация в страната само чрез подкрепа на силно правителство на ГЕРБ.Всички извън това е популизам и заемане на удобна нишичка за "усвояване" разбирай го присвояване на келепир,докато има

3

ДАНО

преди 11 години

ДАНО АТАКА ПОДКРЕПИ ГЕРБ И В ПАРЛАМЕНТА ДА ВКАРАТ ЗАКОН "ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ АНТИКОНСТИТУЦИОННИ ПАРТИЙ".

2

top

преди 11 години

Бисеров какво още се изказва по медиите, не трябваше ли да е отдавна в затвора?

1

Субсидии

преди 11 години

1-ва точка след свикването на Народното събрание е премахване на незаконните субсидии на всички партии с над 1 % вот! Как може така да обирате българския народ?!... Да върнете и всички милиони, които сте заграбили досега! Пари се получават за свършена работа.