141

Анонимен

преди 11 години

-Цецо, тия бедните да садят картофи и да пасат овце!-Шефе и тиквите били много печеливши!

140

KOKO

преди 11 години

Нека да обобщим коментарите: Мрън, мрън, мрън, мрън ; Извънземните са виновни; Аз нямам нищо общо със състоянието на държавата в която живея; Световният заговор ни е нарочилили просто не съм си изпил хапчетата ; Ще кажа няколко гръмки призива към анархично поведение и утре сутрин пак няма да направя нищо друго освен да псувам; Костов(или друг политик) е виновен, че жена ми надебеля; Всички са маскари (вкючае себе си). Изтъркана плоча и най-важното - безполезна :)

139

Анонимен

преди 11 години

Засега сме на първо място в Европа, скоро в света!

138

1990

преди 11 години

помним *** не можеше да видиш

137

Анонимен

преди 11 години

Тоя които я направи министър се казва Росен Плевнята-*** от класа обслужващ интересите на Западно-Европейските монополи.Ако чакаш от такива хора да мислят за бъдещето на България...има мноооого ....да чакаш.

136

ама овцо

преди 11 години

АМА НИЕ СМЕ НАй-бедни ама *** за 23 години станаха от 1 00 000 на 700 000 а колко *** и *** умряха за 23 години знаеш ли ?

135

Анонимен

преди 11 години

Със заплатата на временния минстър Костадинова могат да живеят 7 домакинства (без рушветите)

134

Анонимен

преди 11 години

така е ,душа на някой ПАРИТЕ не му стигат да си купи ХЛЯБ, на друг да си купи САМОЛЕТ ,въобще МЪКА,МЪКАААААААААААА

133

Анонимен

преди 11 години

Какви са тези Илюминати нещо свързано с илюминации ли?Например:Бенгалски-*** огън.

132

Анонимен

преди 11 години

Кой е този *** и *** които назначава такива министри? Ами тая горката за нищо не става,заради такива като нея България е на това дередже.Защо такива хора се допускат в управлението на държавата,тази жена изобщо може ли да мисли с главата си???

131

Бивш

преди 11 години

На икономически подтиснат народ не му трябва война. Че сме най-бедни в Европа ,това го знаем и без да ни го натрапват.Усещаме го ежедневно.Да г-жо министърке това не се е случило през последната година,а през последните 4 години благодарение на позорно избягалото правителство в което и вие участвахте, и на което продължавате да сътрудничите.А за съучастие също се носи отговорност.

130

Алекс

преди 11 години

По това изказване може да се направи извода,че настоящото правителство е назначено само и единствено от Борисов.Такава аругантност на друго място неможе да се намери.В момента управлява ГЕРБ с поставени техни лицаА грозноватата госпожа от снимката нека каже колко лева и е заплатата.

129

Анонимен

преди 11 години

Като чета всички разновидности тук съм най-много очуден, защо никой не се радва и не отдава необходимото внимание на факта че ние, най-бедните в ЕС сме донори на този съюз. Защо ? Вижте баланса за шесте години членство в ЕС !

128

Анонимен

преди 11 години

БЕДНИ СМЕ ЗАЩОТО СМЕ СЛУГИ НА ИЛЮМИНАТИ А И МАСОНИТЕ НИ СА ЖИВ ТА..К,ИСУС НЕ СЪЩЕСТВУВА,БОГ Е СВЕТЛИНА А СВЕТЛИНАТА Е СЛЪНЦЕТО ,ДВАНАЙСЕТТЕ АПОСТОЛА СА МЕСЕЦИТЕ И ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ,ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ,НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД Е ПРЕД ПРОВАЛ И АКО НЕ СЕ НАМЕСЕ ВИШ РАЗУМ ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ИСПРАВЕНО ПРЕД ГИБЕЛ

127

Анонимен

преди 11 години

На българите им трябват закони и свобода - без тавани, без лимити, без привилегии за никого!И условия да превръщат труда си в работа. Търговията и услугите не създават пари, само ги местят от един джоб в друг.

126

Анонимен

преди 11 години

Погледнете от страни на страничката в анкетата и виште процентите си другари. Много сте зле!!!........................Имаме най добрата вискална дисциплина в европа. Просешите червени мързеливци са много.................................................хахахахахахахаххахахахахахах ТИКВИТЕ си имат ЕДИН драскач тук!

125

Анонимен

преди 11 години

Имаме най добрата вискална дисциплина в европа. Просешите червени мързеливци са много. ................................................................ТОВА Е ПРАВОПИСА НА ТИКВИТЕ! хахахахахахахахах вискална хахахахахахахахахахахахаха

124

Анонимен

преди 11 години

Г-н Борисов,Казвам се Евстати Николов и съм пенсионер от Шумен. През вашето управление получавах пенсия в размер на 112 лв. (сто и дванадесет лева) и накрая 115 лв. (сто и петнадесет лева). Моля, кажете ми какъв е моя дял в стопяването на резерва и лошото финансово състояние на хората? Ще търся начин да изкупя вината си.

123

Коко

преди 11 години

ГЕРБ ще бъдат изритани завинаги!

122

Анонимен

преди 11 години

За нас е недопустимо да се води политическа кампания на основата на агресията и арогантността.............................................каза ТИКВАТА,а обижда пенсионерите!