187

джиджи

преди 11 години

До 202Резултатът не е от 10 години, от близо 70. Дори турското робство блендее пред резултатите от комунизма. Под турско поне хората са имали представа кое е добро и кое е зло.

186

До Славянин

преди 11 години

Нека да станем Северна Корея на Блаканите .... ти нормален ли си?!?!? Какво ти пречи НАТО и ЕС?!?! Толкова държави са в тези съюзи и са в пъти по добре от нас! Народа е проблема драги, народа!!! Тук никога няма да станем като Германия защото тук живеят българи не немци!!! Капиш?!?! След 500 години турско и 78 години комунистическо робство целия елит на тази нация е затрит останали са само рая! Ще минат години докато имаме отнова истински елит да води тази държава напред!!!

185

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е Ангел и останалите *** да бъдат подведени под отговрност от прокуратурата за склоняване към самозапалване заради организираните от тях протести АКО НЕ БЯХА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ПЛАМЕН И ГОСПОДИНА ОТ РАДНЕВО И ДНЕШНИЯ ГОСПОДИН НЯМАШЕ ДА ПОТРАДАТ ДАНО ПОСЛЕЕДНИЯ ДАНЕ Е ФАТАЛНО.

184

скоро ще дойде!

преди 11 години

Кога ли гневът ще се насочи към хората които напълно са го заслужили?Според мен ще е много скоро....

183

до 218

преди 11 години

*** се напива и бие *** по главата!Българка тормоза няма да го издържи.На *** нищо и няма,даже се обичат повече!

182

Анонимен

преди 11 години

Братушките отпуснаха на БСП малко психотронни оръжия за по драматичен ефект от протестите чрез самозапалвания. Руснаците са майстори на зомбирването. Не знам дали гледате руска телевизия. Там често се занимават с нормални хора които изведнъж се оказват на непознато място с напълно изтрити спомени. Близките им ги търсят с МВР или с предаването Жди Меня и ги често ги намират в оттдалечени райони на руската шир.А залога е АЕЦ Белене.

181

Анонимен

преди 11 години

Невинните жертви на прехода ,....в Бе-ГЕТОТО на Европа ---вече 24г.

180

десен

преди 11 години

До АНКЕТА........хахахаха та ние винаги сме били Руска провинция и правим Руски капитализъм ти искаш да се опиянтираме към Русия хахахахаха *** та ние винаги сме гледали на изток и за това си беден и нещастен ***

179

Анонимен

преди 11 години

217 ти луд ли си бе чукче , та ако се ориентираш към Русия щеше ли да можеш да свалиш Бойко

178

до 218

преди 11 години

ЗА да може да гласуват за ГЕРБ

177

Анонимен

преди 11 години

Искам Герб да изгори като тези хора БЕЗПОМОЩНИ!!!

176

Анонимен

преди 11 години

До Славянин...ти си голем *** заради такива като тебе ще стане по зле,забравил си Лукановата зима и Жан Виденовата инфлация,сигурно си от новото поколение и си личи колко си глупав и как бързо забравяш

175

Анонимен

преди 11 години

Защо *** не работят никога ?Защо *** не се палят ?Защо *** не протестират ?Защо *** не плащат нищо ?Защо *** крадът,лъжат,убиват ,изнасилват... и няма наказание за тях ?

174

АНКЕТА

преди 11 години

Да напуснем ли ЕС И ДА СЕ ОРИЕНТИРАМЕ КЪМ русия ЗА +ПРОТИВ -

173

Анонимен

преди 11 години

Има право да се пали само който не е криминално проявен,защото е лош мат~реал!!!

172

Анонимен

преди 11 години

Няма такова нещо като "безкрайно" отчаян! Винаги има още - който е бил така ще ме разбере! За това не вярвам на самозапалвачите!

171

Dido

преди 11 години

Ами след като обявяват самоубийци за герои, самозаплаването за "велико дело" все повече ненормалници ще си драсват клечката! Поне малко креативност и изобретателност да проявят!Накачи се с тротил, влез в парламента, на Позитано 20 и се взриви - това показва позиция и борбенност, а и ще има ефект ... драснал си клечката ... и какво ще се мъчи в агония няколко дни, ще се изхарчат една камара пари да го държат жив,вместо да се лекува някое дете ... Извинявам се за резкия тон,но аман от луди!!!!!

170

Ба си мама......

преди 11 години

Министрите от бригадата "СИК" (ГЕРБ) не спират да се хвалят до къде са я докарали. Новите (еднодневките) се надпреварват да общеват. И нито един от тях не се сеща защо беше изгонен Будьо-Тиквата. Самият Будьо и той се хвали, че оставил на следващите поколения... Да. Той остави една ошушкана държава в която 82% от хората не могат да си плащат тока, половината от тях нямат пари и за хляб. За по малко от месец има 18 самоубийсва, днес още едно, пред сградата на президенството. *** са Будьовци!

169

джиджи

преди 11 години

Eй! Не сме прости и озверели всичките. Щом още има такива, които си дават сметка колко е ненормална злобата и простотията, значи има още нормални. Давайте да натиснем за нормално образование, та поне децата да ги учат достойни хора и те да не стават лабилни и изкривени.

168

obiava

преди 11 години

xamas nabira samoobiisi.