285

Алис

преди 11 години

Ами,на това правителство още много време му трябва да коригира грешките на другарите Станишев,Доган и тем подобни,те лесно продават и лесно крадат!!!И това тяхно дело трябва да се преразгледа,защото от подобни договори подписани от другарите страдат всички българи!Ей ама каква наглост от тези комунисти да викат ейййй мнооого страда народа!!

284

За тях камъни също

преди 11 години

Кой финансира ,как и поради какви мотиви сайта Dnes.bg?!

283

Анонимен

преди 11 години

До Старец до 303 бегай легай дрът блъар.продажен ***

282

Анонимен

преди 11 години

kogato se osvobodite ot vsichki partii i grypirovki okolo 350 v balgaria togava shte jiveete normalno .

281

Простете ако можете

преди 11 години

Гласувах за ГЕРБ преди три и половина години. Признавам и се извинявам.Защо ли?Защото ББ обеща да накаже крадците тройници - Доган, Станишев и Горския Цар.Но вместо тях наказа Нас - собствения си народ.Летя със самолети и въртолети над родината да търси грешници...и намери!Разруши бараките на бедните рибари в Ченгене скеле.НЕ разруши ни една постройка, ни един басеин в Драгалевци или Симеоново!!!Пак се извинявам, че гласувах за ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ.ПРОСТЕТЕ..ако можете.

280

УБИЙ МОНОПОЛИТЕ...

преди 11 години

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ: ----СМЯНАТА НА "ПАРТИИ" И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ "ИГРАЧИ"/ във властта /--НЕ РЕШАВА НИЩО!ОСНОВАТА НА СОЦ-*** "ПРИ ПОСТ-СОЦА -----СЕ КРЕПИ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ "МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ"!ТЕЗИ СТРУКТУРИ ИЗДИГАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ "кукли на конци"---за да ги ЗАКРИЛЯТ И УМНОЖАВАТ ,БОГАТСТВАТА ИМ!РАЗБИВАНЕТО НА "МОНОПОЛИТЕ" В ЕНЕРГЕТИКАТА --Е ПЪРВАТА ГОЛЯМА КРАЧКА ,КЪМ ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА!

279

Mарио-37

преди 11 години

Тогава избори ще има Всеки месец, и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно, и да ни ухажват постоянно, а не както е сега 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите, а не за Тях(представителните Политици)!Да видим, дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла... !

278

Старец до 303

преди 11 години

303Досаждаш,, БАЦЕ!!Аз на улицата няма да излеза!Бил съм там, когато е трябвало!!Аре много ви здраве!И гледайте да не пропуснете някое указание от Сталинишев!

277

доказателството,

преди 11 години

че държавата България вече не съществува ! Можем да си отдъхнем ! Това, което направиха т. нар. " български управници " за 23г. най- големият ни враг и в сънищата си не го е сънувал ! Решението ми е окончателно !!! Ще изхвърля на *** паспорта си !!!

276

Mарио-37

преди 11 години

Това е пълно Безумие и резултатът от 23г. е достатъчно доказателство.Какво означава - Пряка демокрация? Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите.Гражданите Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по-важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене.

275

drugarkata prymova

преди 11 години

rumbata petkoFF nikoga ne pikae vleznal i s dvata kraka vyv shadravan

274

Анонимен

преди 11 години

Вместо с протести и ескалации, всички да се откажем от ползването на ток и те няма на кого да го продават. Ще си го консумират и плащат сами. Дори министър председателя каза пред журналисти, че България произвежда 500 мегавата в повече от необходимото ток, но няма на кой да го продаде и затова се отказва от строежа в Белене.Хора Християни - отговорете с МЪКА, не с насилие. Христос ще дойде и ще въздаде възмездие - видяхте ОГЪНЯ МУ в Русия като "метеоритен дъжд".ТАКА ЩЕ БЪДЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ

273

Mарио-37

преди 11 години

Какво означава - представителна демокрация? Гражданите да се представляват от някой друг - кой е той в Действителност, Никой не Знае!Защо Гражданите трябва да се представляват от някой Друг - много просто -защото представителните политици Приемат ,че просто, гражданите не могат да се представляват Сами! Защо? !

272

Анонимен

преди 11 години

До Старец старче ГЕРБ си отива ,хайде лягай да не гризнеш дръвцето или нещо друго

271

Старец до 302

преди 11 години

302ХахахахахахахахТоя пък протестира само в неделя!!Ами да , защото шефа ще го изволни!!Аз 1990г. стачката срещу Луканов водех работниците и те не работиха 2 седмици, но спечелихме!!Но.. какво от това!

270

rumbata petkoFF

преди 11 години

rumbata petkoFF---ohhhh ulekna mi i skorostrelno izdyrpa cipa na opantalona si nagazvaiki s ediniq krak vyv stolichen FONTAN

269

ivan

преди 11 години

neka romite si pokajat smetkite za tok sled tova i slujitelite na energoto(bivseto),da si pokajat i fisovete s visokite zaplati po 1500,2000lv tova ne go li plastame nie

268

Анонимен

преди 11 години

старец, за нищо не ставаш, баце. и отново - излез и си говори глупостите на улицата и ще видим колко време ще оцелеешпедераст

267

Анонимен

преди 11 години

Това да сме единни е повече от хубаво,но според мен пак има платени провокатори,които наливат масло в огъня! Да излъжеш народа е по-лесно отколкото да го убедиш,че е бил лъган (Марк Твен)

266

Старец

преди 11 години

Почвам да си мисля, че само ако дойде Китайската Червена Армия/което не никак изключено/ ще ни оттърве от червената ***!За истинските комунисти нашите БСПАРИ са банда ревизионити и ренегати, които те постара комунистическа традиция разстрелват на стадионите и роднините плащат куршумите!!Докъде се докарахме!!!Да се надяваме на комунисти да ни отърват от нашите червени ***!!