77

от марио

преди 11 години

Да продължа...Това че в подобни консервативни страни като Судан например, гейовете си мълчат,това не значи че там няма такива,дори е възможно да са повече. И се стига до следният парадокс: Броят на хомосексуалните е същият като в толерантните държави,само с тази разлика ,че те не знаят ,че това се нарича хомосексуалност и поради тая причина не го споделят. И какво излиза - те пак са си гейове,обаче никой не знае за тях.

76

от Марио

преди 11 години

Някои бъркат "пропагандата" на толерантност към хомосексуалните със "пропаганда" на самата хомосексуалност. Има нещо сериозно сбъркано в мисленето ви,това е голямата ви грешка! Изключително сте невежи и незапознати с въпросите на сексуалността.Ако бяхте запознати,щяхте да знаете че сексуалната ориентация възниква още в началото на юношеството,тя е психическа компонента,независеща от околните.Затова в консервативните среди,където няма такава "пропаганда" броят на хомосексуалните е същият.

75

Анонимен

преди 11 години

Кажете ми,кой изобщо е тръгнал да "развращава" децата ви,аз такива не познавам. Той не би и имал интерес от това,какво ще прави с такива деца. Освен това педофилията и хомосексуалността са две противоположни неща. А в горният възростов клас,когато вече не може да става дума за педофилия ,децата ви вече са с установена сексуална ориентация,тя обикновено се формира в самото начало на пубертета,независимо от външната среда.И подобна пропаганда,ако изобщо има такава би била безрезултатна!

74

Анонимен

преди 11 години

Вие сте тези,които намесвате секса на всяка крачка,вие сте тези които се интересуват всъщност от сексуалната ни ориентация. Защото нито гей-парадите нито т.нар. "хомосексуална пропаганда" не са сексуално неутрални. Самият гей-парад,който аз съм гледал по телевизията е в огромната си част нормално облечени хора,които вървят мирно по улиците. Дори голотиите не са много,далеч по-крещящо е поведението на Азис,който всички боготворите и не казвате дума срещу него,а той прави "паради" постоянно!

73

до 73

преди 11 години

Аз за разлика от тебе скъпи ми другарю не говоря за сексуалният си живот на публични места,каквито е интернет и особено форумите. Мисля,че ти си този който намесва навсякъде секса,не аз подхванах темата за "анални фантазии",моите писания са всецяло сексуално неутрални,вие сте тези,които извъртате темите на 360 градуса и не казвате нищо смислено,обосновано,последователно и аргументирано. Същ махленски спор,като че сте на пазарЯ! Ама моля ви,засрамете се!!!

72

до 73

преди 11 години

ОООх ще се пръсна от смях, днес.бг е всичко друго ,но не и сайт за "нормални хора". Каквото и да разбираш под нормални. Аз поне тук съм се начел на много ненормалници,не знам къде ги видя тези "нормални",аз мисля че тук са най-ненормалните и истерични хора,а коментарите под статиите се превръщат в своеобразен чат - нещо като смесица между махленски спор и тийн чат.

71

Анонимен

преди 11 години

Всички които говорят относно хомосексуализма са толкова объркани в размишленията си ,че направо е каша. Говорите с клишета и сами се оплитате,а всъщност не знаете нищо. Въобще не умеете да водите спор. Липсва ви нужната подготовка и капацитет за да правите дидактически съждения и да откривате собствените си грешки и несъстоятелности. Вие не правите спор,а комедия или по-скоро трагикомедия. Както и да е,този закон така или иначе ще отпадне,не вярвам цяла държава да е на вашето ниво,отказвам....

70

до 68

преди 11 години

Демократична хомо- либералстваща седерушке , в полемика с побъркани които защитават още по побъркани хомо извратеняци не влизам ,затова радвай се на новата ти силиконова придобивка - вибратор и не коментирай в сайт за нормални хора за какъвто се смята сайта на Днес.Бг, Чувал съм,че за такива като тебе има специализирани гей сайтове,където ще можеш свободно да си отпуснеш *** фантазии на воля и да си намериш съмишленици.

69

до 70

преди 11 години

Ето,точно за това говорех, тотално и безсмислено отклоняване от темата. И какви сме драги ,ако не животни от рода ***? Чакайте малко,нали в книжката с приказки пише,че сме били създадени по божий образ и подобие и сме уникални същества....Нищо подобно,човекът е животно до мозъка на костите си - нито е първото,нито последното. От геоложката история на земята остават 4 млрд. години и дотогава сума ти човеци и цивилизации ще се сменят,ние ще последваме динозаврите в участта им.

68

Анонимен

преди 11 години

От напъни за триета целия диалог тотално се сбърка и не се разбира кой на кого отговаря. Сега излиза, че всеки отговаря на собствените си коментари.

67

До 69

преди 11 години

Щом се смяташ за животно си е твой проблем.

66

До 67

преди 11 години

Явно никога не си се срещал(а) с жив руснак или рускиня. Нямат нищо общо с долнопробните низши същества (станали такива в следствие изкривеното разбиране за свобода) обитаващи нашите земи и по на запад.Руснака ще ти каже точно какво мисли за теб право в очите.

65

Анонимен

преди 11 години

Отговорете ми на един съвършен в простотата си въпрос,но без заобикалки и извъртане на темата: Кой е направил обратни хомосексуалните индивиди сред животинското царствоо? Пак ли нечия пропаганда,пак ли някоя странна мода? И как и по какъв начин тази информация е достигнала до тяк,тъй като знаем ,че животните не разбират човешките езици?

64

до 65

преди 11 години

Русофилецо, от много сричане на русский язык не си се ограмотил достатъчно в родният ти език! "Обречен" е дума с негативен интензитет и е граматически некоректно да се използва в положително изречение. Иначе се получава двусмислие и някой грамотен човек би помислил,че говориш саркастично и не харесваш политическият курс на любимата ти Русия...Не ,прощавай РОССИЯ, или РАСИЯ...

63

до 63

преди 11 години

Да ,държат на ценностите и те са :КомунизъмТоталитаризъмПримирениеТесногръдствоПочит към вождаФалшиви религиозни ценностиЛицемерен моралАлкохолизъм

62

Анонимен

преди 11 години

Дори да забранят публично да се говори за хомосексуалността из медиите,това няма да попречи на децата ви да бъдат хомосексуални,ако те наистина са такива.Това не зависи от тях или околните,това не е избор. А ако вашето дете е със хомосексуални наклонности и чете вашите коментари ,помислете дали изобщо "предпазвате" тях или ги пращате в бездната? Тези деца,за които уж ви е грижа,много често правят опити за самоубийства. Дори да приемат закона,дори да изкоренят думата "гей" от речника,пак ще е тъй

61

Анонимен

преди 11 години

Русия е обречена да върви напред с този закон срещу извратеняците и педерасията се доказва тезата ми ,че Русия с Путин е на прав път

60

Анонимен

преди 11 години

Щом руснаците са решили да приемат такъв закон значи има. Браво на руснаците. Все още държат на изначални ценности. Побърканите западни "демокрации" се пръскат от яд.

59

Анонимен

преди 11 години

Статията и въобще начинът по който е формулиран закона създават някакво погрешно впечатление,че хомосексуалните обикалят като сектанти и "вербуват" децата ви да стават обратни,което не е вярно. Проявите срещу които законът е всъщност е свободното говорене за сексуалната ориентация по медиите.

58

до 60

преди 11 години

Предпазете децата си от себе си! Аз не познавам гей ,който да "пропагандира" това на децата ви. Какъв интерес би имал той от това? Във законът обаче не са засегнали нещо много важно - наказуема ли е "пропагандата" от страна на деца към деца. Защото обикновено децата се сблъскват с този въпрос чрез свои хомосексуални съученици.