47

Що

преди 11 години

Що поне не спрад да харчат пари допълнително да се п равят, че правят нещо като ескортират министъра до Несебър колкото да замажат хорските очи .

46

оле

преди 11 години

Миро Мършата стана много нагъл! Ами да дюните са разположени на около1000-1500 метра навътре от морето. Именно затова целият терен е много атрактивен още от Римско време. В самите дюни се организираха състезания по спортно ориентиране. Нека питат федерацията и тя да каже откога там вече е невъзможно да се правят подобни състезания, защото всичко е бетонирано!

45

Анонимен

преди 11 години

Понеже това е фирма на президента с подставено лице ,то скоро ще се установи ,че не са дюни и строежа ще си продължи... Вие какво ,като че ли не живеете в България?

44

анонимен

преди 11 години

Миро както се прави на дръж ми шапката, пак е добре, че не се е изненадал, че Несебър е на морето.... можеше да каже, че си е мислел, че е на връх Ботев.... кой ще плати 4 млн за нещо на майната си... примерно за развъдник на глигани, че Миро да ходи да ги стреля...

43

Анонимен

преди 11 години

Дай Боже на всички архитекти и инженери в България да започнат да получават такива хонорари за проектиране:) !Според мен, заради телевизиите набързо го е умножил по 20!

42

Нагли

преди 11 години

Просто с всяка година стават по нагли, във всеки един аспект на управлението. Ето тази година такива закони написаха, че всяка фирма която проверят може да бъде съдрана с глоби ..

41

IVO IVANOV

преди 11 години

когато дойде партия коиято не ползва схемите за крабжби на предните само с разлика в поставените лица тя може да претендира це не е от статуквото за жалост ГЕРБ се доказаха като поредните крадциДо Истината от СЦ

40

Валя

преди 11 години

Добре, де, господин Найденов, всички разбрахме, че сте защитник на справедливостта, нещо като архангел Михаил с огнения меч. Ние сме умнички, никога не сме се съмнявали.

39

Европейско развитие

преди 11 години

Мирише ми на безстопанственост от страна на Миро, Нона, кмета, агенцията по кадастър и общинския съвет. Мирише ми и на търгуване с власт от съдружниците и родата на участниците в схемата, пардон, сделката.

38

кратка анкета

преди 11 години

България - протекторат на ЕС (демек всички крадливи БГ политици далече от постната пица)Да - (+)Не - ()

37

Анонимен

преди 11 години

Алоу в нормалните държави проверките са преди това, а за сгрешилите и тарикатите след това е само затвор!

36

Анонимен

преди 11 години

Баш на *** мяза у главата.

35

е

преди 11 години

А бе, бай Иречек, я ми кажи твоя милост леберал ли си, консерватор ли си? Май-май, че си консерва, както виждам. И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра... Знайш, алъш-вериш е то, не е шега... Па да ти кажа ли правичката... (Тука дали няма някой да ни подслушва?) Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата!

34

Чао, мерси за рибата

преди 11 години

А защо Министерството на околната среда и водите е преценило, че няма нужда да се прави ОВОС на земи в мрежата НАТУРА 2000? Нона къде се крие?

33

:,td

преди 11 години

Миро ти салам ли си или *** ??? Стига кажи си за далаверата , 2007 като е започната , защо не я спряхте 2009 г. а продавате преди Коледа .Даже при Михнева имаше предаване , че се готви да се строи върху Дюните или забравихте .Просто сте си далавераджии като станишко .

32

Анонимен

преди 11 години

герб винаги се изненадват от себе си

31

A4o

преди 11 години

Ресултати след проверката:Това не са дюни, даже няма и следа от пясък, почвата е сива горска и става само за застрояване!

30

Анонимен

преди 11 години

Balgari ne mogat da upravlivat taa Darjava , trea nekoi otvan da doide

29

До Миро-мършата

преди 11 години

Найденов,дюни няма защото и Несебър не е на брега ,а на връх планината.Теренът не е в натура,крадците са честни,документите са изрядни,сделката с препродажба и печалбата от 3 млнн е за общото благо и най -вече за пенсионерите,служебните лица, участвали в аферата трябва да се наградят с по един апартамент от тия дето ще се строят, а българинът да преглътне поредния горчив хап на алчни и безскрупулни управляващи

28

Анонимен

преди 11 години

Миличкия той, колко е невинен