10

Даола

преди 11 години

Поне за полованата от политиците във властта и висшите държавни чиновници има не само съмнения, но и доказани вини, но какво от това ? А с Марковска се разправиха за нула време - питам, всъщност на кого толкова печеше ? Интересно е, ако някой се досеща, да каже тук.

9

Анонимен

преди 11 години

Марковска не се е заклела, за да подаде оставка и беше принудена насила от Борисов от Плевнелиев да подпише и да се откаже, което е тежко престъпление на законите и конституцията. С такъв прецедент изборът на всеки съдия от КС вече може да бъде оспорван и така да се блокира съда. Изборът на Петър Стоянов е незаконен и противоконституционен преди да се реши избора на Марковска.

8

Анонимен

преди 11 години

Аз имам един сериозен въпрос към президента (дори се чудя защо журналистите не му го задават), а той е - Защо спряхте да снимате Мистър Бийн ? Беше мн хубава поредица.

7

Пе......ли

преди 11 години

И на боко пудела се мисли за мъж. Е..ти гаврата.

6

Дани

преди 11 години

***!!!

5

Диляна

преди 11 години

Г-н Президент, бъдете жив и здрав! Само така! Колко до сега нарушаваха конституцията, но това не се виждаше! Нали все някога, трябва да се тръгне от някъде! По-голям скандал е ако си бяхте затраяли и стояли чинно при полагането на клетвата! нямат място такива безочници! Да не съжалявам, че дадох своя вот за ВАС! Още веднъж - САМО ТАКА!

4

1234

преди 11 години

С този ход Президентът много дръпна! :)

3

benevolent

преди 11 години

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ...

2

Орда

преди 11 години

" Случаят "Марковска" трябва да ни е за урок, отсече Плевнелиев.." ама за кого?

1

Анонимен

преди 11 години

Този се оказа по-голям *** от Цвъцко.Добре, че не разбира какви глупости бръщолеви.