70

Анонимен

преди 11 години

Няма смисъл корумпирани политици да се правят на барон Мюнхаузен и да се опитват да се хванат за косата и да се измъкнат от блатото на корупцията.

69

Наблюдател

преди 11 години

Уж всички бяха ЗА разобличаването на крадците и престъпниците в управлението,а сега изведнъж,БСП и ДПС не искат никой да се рови в договорите и сделките им.Започнаха да викат"Клевета","Клевета",още преди някой да ги е обвинил в нещо.

68

бойко борисов

преди 11 години

ЯНКЕ, НАЛИ ПРЕДИ ГОДИНА РЕЧЕ , ЧЕ СЪМ УЧАСТВАЛ В УБИЙСТВА. ТА, КОГО СЪМ УБИЛ? ИМЕНА, ЯНКЕ ЛЕ , МИЛА МОЯ, НЕНАГЛЕДНА

67

до 47

преди 11 години

Естествено, че по-добре Боко и ГЕРБ, отколкото комунистическите изчадия, довели ни до званието "най-бедни в Европа"! Комуноидите доказано ни доведоха до това звание, а това, че Боко е "мутра" са само техни докадки, с което облъчват народа! А всъщност същите тези мутри отново доказано са създадени отново от.... комуноидите...

66

Комбина

преди 11 години

Никога не съм гласувал за БСП, но това с поредната бореща се с корупция комисия си е прах в очите на хората и начало на предизборната борба с всички средства. Всички си спомняме какви ги бълваше Яне срещу Бойко само преди година и половина. Какво се промени в него толкова бързо, че забрави за това и от яростен критик на управлението се превърна в негов адвокат. И как такива непостоянни хора като Яне ще борят корупцията. И дали Яне е достатъчно независим за това?

65

Анонимен

преди 11 години

66, какви проверки бе мен, какви 5 лева ? това е просто една грозна пародия , и в същото време драма за народа . стига с това червени зелени пембени - всички са крадци там горе

64

!

преди 11 години

Долу БСП. Долу платените червени форумни бригадири, които засират форумното пространство с надеждата да превърнат всичко в ***.

63

азе

преди 11 години

Какъв е проблема ,...който не е крал ,не е виновен ,а който е виновен ....,на среща с магистратите !

62

Честито

преди 11 години

на държавата с най-скъпия газ от Януари, и най-скъпия ток от 2017 нататък

61

??

преди 11 години

Като чета коментарите се уверявам , че наистина сме *** и наивен народ.23 години не ни ли стигат за да разберем , че всички партии са от едно котило?На България и трябва експертно правителство - всички политици са маскари не само по думите на бай ***, но и в действителност.Защитавайте Яне, плюйте Мая, тъжете за бай Тошо, плачете за царя и Костов, обичайте безгранично Боко - децата и внуците ни си вземат багажа и заминават.

60

Анонимен

преди 11 години

толкова гадно се почувствах сутринта като ги гледах по бтв .. толкова са загубени не само тия двамата но и всички в това НС. седнали един до друг и се разджавкали и двамата като кучета, даже по едно време го обърнаха на флирт . това не може да са политици, защо трябва да плащаме милиони на ден за тяхната издръжка, за тия търтеи и кърлежи ? заспал народ.

59

Анонимен

преди 11 години

МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАТ КОМУНИСТИТЕ ОТ ПРОВЕРКИ И ОДИТ .... ЗАЩО ЛИ ??????? ДА ПИТАМЕ РУМЕН ОВЧАРОВ , НАПРИМЕР , А ???????

58

Янев е хитрец

преди 11 години

Прави се на ***, но в последния момент ще тегли ножа на Разбойко.

57

финансист

преди 11 години

обаче и през другата година ще продължи да залязва икономиката и затварянето на работни места ако не се вземат сериозни мерки защото досега не сме видяли такива според нас този процес няма да приключи скоро можеби още 2 до 5 години ще страда икономикта и няма да има сериозни инвестиици в секторите а това означава че работещите ще паднат до около шестотин хиляди от цялото трудоспособно население всичко друго ще бъде без работа

56

дУ баба ГицкЪ

преди 11 години

Бабо Гицке ,могУ си права ,добре се е живеело при царя ,ама цар Борис -3 ,....и при другите царе ,преди него !

55

Манипулации

преди 11 години

Пак манипулации, театър, цирк, плямпаници, караници за кокала и т.н. Това не е държава, престъпен клан, ръководен ту от един, ту от друг бос, който пляска, коли и беси наляво надясно. Който и да дойде на власт, мутрите са едни и същи. Просто напляскан винаги ще е народа с най ниските дожоди в европ, далече след Сърбия, Румъния и Македония. Срам Срам

54

Ф.С.В

преди 11 години

Мургина е осъдена!!! -присъдата е --доживотно богата -(без право на обжалване)

53

Анонимен

преди 11 години

НА ЧЕРВЕНИТЕ *** ИМ ЗАПАРИ ПОД КРАКАТА.БРАВО НА ЯНЕ ЕНЕВ.

52

Анонимен

преди 11 години

е сега му е времето Янето да уволни Бойко

51

Анонимен

преди 11 години

мерят си ги