113

CDRom

преди 11 години

Не разбирам защо недоволствате. По телевизията дават това което аудиторията иска да гледа. Като държавата ни е просташка понеже НИЕ сме държавата ще гледаме ци_и и дебели задни_и докато вечеряме докато не се променим.

112

Анонимен

преди 11 години

"Кучето си лае, керванът си върви".Псевдоморал в една псевдодемокрация!Къде е СЕМ? Тези льохмани ги храним всички!А инак бай *** има крилата фраза:"Имал бол пари, дал".Неморалното е, както и да се погледне.В духа на премиера ще предложа: Нека същите хора да направят телевизионен формат, в който да прекопаят, засеят една нива с картофи, да поливат и да продадат продукцията на пазара.Да възпитават населението с личен пример и правилно влагане на пари, особено, ако не са лично твои.

111

Лъжлив Съби

преди 11 години

Ами не ги гледайте бе,има 100 канала,гледайте животните в Африка,севера,Сибир.Гледайте готвачите,сеньора Лидия,Жак Пепен.Четете книга,слушайте музика.И мачове,мачове с ракийка.

110

Анонимен

преди 11 години

Памели си беше штракалка преди 10 год.Днес от толкова друсане е отишъл задния и предния мост!

109

Анонимен

преди 11 години

nashte politici go dokarvat ot kam zrelishta ama ne ot kam hlqb NO VSEKI NAROD SI ZASLUJAVA OPRAVLENIETO

108

.!.

преди 11 години

Не забравяйте, че по телевизията винаги се дава това, което се търси. Сами може да се досетите, че явно на повачето хора им се гледат к*урви и всякакви ***, това е положението.

107

Анонимен

преди 11 години

Памели си е Памела, нищо лошо за нея.Що се отнася до това да се дават толкова много пари за нея, при положение че има толкова много бедни в БГ, да това си е ценизъм и признак за нисък морал. Но все пак мисля че всички станахме свидетели в последно време на къде къде по големи цинизми: - църковни служители каращи коли за по 200/300х - използване на държавен самолет за частен футболен отбор - увеличиване на заплати на депутати, при замразени такива за страната и колкото още искате, таке че ..

106

Анонимен

преди 11 години

Потоци от плюнки изтекоха за кориците на тетрадките. Догодина на кориците вместо бюста на Азис или друг, ще са атрибутите на Памела.Мисля, че простащината отдавна е победила и мисля, че това не е дъното.Тази телевизия върви по ръба и се опитва да оцелява, залагайки на простащина тип Иван и Андрей.Разни, перчещи се за цвят на обществото и ниво, задоволяват ниските си инстинкни срещу пари, без да се замислят за последствията.Да се харчат за това пари, значи, че икой не се е изпотил за тях.

105

Анонимен

преди 11 години

Само много *** и безработен човек може да заседне пред телевизора, за да гледа "през ключалката" какви ги вършат предварително режисираните изпълнители и да си въобразява, че гледа нещо "истинско". Тези формати са за зрители с интелектуално ниво на 10-12 годишни деца. А и на силиконови цици и голота се нагледахме до отврат, пускаш чалгарските канали и си готов за една злобарка. Платежоспособен простотии не гледа, рекламодателите да го духат.

104

;)

преди 11 години

Всъщност истината е че колкото и да е платили телевизията пак ще вземе достатъчно пари от смс и тн., че хонорара и не им е никакъв проблем .Плюс това с участието на Памела ще печелят дооста реитинг :)

103

mamul

преди 11 години

Гледах го отдавна порното с Памела , какво повече да и гледам на тая ?!?

102

Анонимен

преди 11 години

Всички абсурди, които могат да се случват се случват в България и за това имат вина политиците, те са причината нещата да стигнат до тук, но не по-малка е вината на самият народ на тази изчезваща"държава",защото търпи всички извращения от страна на управляващите. Болните деца и хора,умиращи поради липса на средства за лечение и хилядите богати бизнесмени и политици, които не знаят какво е милосърдие и се чудят на кой остров да посетят или колко по-скъпа кола и дворец да си купят е другият абсурд

101

orlinpetkov

преди 11 години

А може ли да си разкарате скапаното шоу барабар с оня дърт *** и на нас зрителите въобще да не ни се налага да коментираме. Всъщност циниците сте в медиите, *** до ***, като усетите общественото недоволство моментално се обръщате като фурнаджийски лопати спретвате някоя благовидна дарителска кампания, и веднага следващото е да ни натрапите поредна идиотщина с единствената цел да се насмучете като кърлежи. Хайде да не си позволявате назидателен тон спрямо зрителя, нахалници нещастни.

100

УБЕДЕН !

преди 11 години

СЕГА ВЕЧЕ СЪМ НАПЪЛНО УБЕДЕН, ЧЕ DNES.BG Е ПОДВЛАСТНА НА НОВА ТВ МЕДИЯ... С МНОГОКРАТНИТЕ СТАТИИ (ТИП ЧИСТА РЕКЛАМА НА ПРЕДАВАНИЯТА) ДО ТОЗИ МОМЕНТ НА ЗАЩИТА НА ЛИЧНА ПОЗИЦИЯ НА МЕДИЯТА.... ЧОВЕКА ПИСАЛ СТАТИЯТА СЕ ЗАЩИТАВА КАТО "ДЕТЕ ОБИДЕНО ОТ СЪУЧЕНИКА СИ"... НИМА ТОВА Е ОБЕКТИВНО МНЕНИЕ НА ЧОВЕК ОТ ЕКИПА НА ДНЕС БГ ? ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ !

99

странник

преди 11 години

От къде толкова пари за тези предавания ? Че кой с акъл в главата ги гледа тези простотии ?

98

bTV

преди 11 години

Май някое журналистче защитава нова телевизия ;)

97

Анонимен

преди 11 години

БНТ е физкултурна телевизия. Дали защото шефката е жана на физкултурник или защото правителството е от физкултурници.Живееща от данъкоплатците и от 3 месеца дават само повторения, вероятно Мартина си получявя заплатата, че си рее *** някъде , а предаванията й ги дават по два пъти в денонощие и те са повторение. Така е и с Денис, в един ден две повторения. Така е и с Мария и изкуствената и лигава Мира-повторения! Повторение е филмът в 19, в 21...Сутришен блок-жалък лалугер, едни и същи муцуни

96

do 108

преди 11 години

Nikoi ne te kara da gi 4ete6,prosto gi podmini,ili sam ne moja da se seti6 za takava vuzmojnost :)

95

тцЪ

преди 11 години

Честно казано слабо ме вълнува дали ще дават Памела в колибата, или не. От близо година и половина не гледа телевизия... не умрях. Нямам излишно време да се вълнувам от съдбата на "съквартирантьитье", нито пък желание. А вие - вместо да се възмущавате, просто не пускайте СМС-и за тая простотия, бе! Парите са на телевизията, тя после си ги възвръща от реклами и от Вашите съобщения. Вместо да гледате подобни дебилщини, вземете прочетете някоя книга!

94

вафладжия

преди 11 години

Авторът на статията явно не е включил за какво става дума. Или се прави, че не е вдянал! Става дума за морал! Че не е морално да се дават пари за съмнителното удоволствие, няколко самозадоволяващи се да зяпат ц*ц*те на някоя си Памелка, която ги показва само срещу заплащане. Че ще е по-морално, същите пари да се дадат на остро нуждаещи се, които са по-важни от зяпачите на силиконовите чудесии. А телевизията ще си изкара парите. От рекламодателите: вафладжиите, тия с дамските превръзки, тия с мазилата срещу хемороиди и т.н.