228

Анонимен

преди 11 години

ЕЕЕЙ,АЛООО! СВЪРШИ ВРЕМЕТО НА БЕЗПЛАТНИТЕ НЕЩА! БЕЗПЛАТНО ПРИ КАПИТАЛИЗМА НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА! "БЕЗПЛАТНО Е САМО СИРЕНЕТО В КАПАНА ЗА МИШКИ!" КАЗВАШЕ ЛЕЙДИ ТАЧЪР,БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР НАВРЕМЕТО. ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ТАМ В СОФИЯ? ХЕМ ДА ЖИВЕЕТЕ ПРИ ДЕМОКРАЦИЯ И КАПИТАЛИЗЪМ,ХЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ. Е ДА ДЕ АМА ТОВА ВРЕМЕ СВЪРШИ! НА ДВА СТОЛА НЕ СЕ СЕДИ! НЕ МОЖЕ ХЕМ КАПИТАЛИЗЪМ ,ХЕМ КОМУНИЗЪМ. НИКЪДЕ ПО СВЕТА ГО НЯМА ТОВА!

227

до 290

преди 11 години

В България средна класа няма.Има такива които успяват да си платят сметките , храната ,транспорта и това е ... АКО НА ТОВА МУ ВИКАШ СРЕДНА КЛАСА.

226

Анонимен

преди 11 години

мен повече ме притеснява защо в България плащаме различни цени за вода и ток! Водата е жизнено необходима, за да оцелеем, а токът е най-малкото нужен почти във всичко. Тук вече има зверска дискриминация, да не говорим, че *** като откраднат един кабел или тръба, това ни струва милиони на всички. Защо никой не протестира затова? Защо имаме монополисти и само един доставчик на тези жизнено важни неща?

225

аз до 292

преди 11 години

Живея в Лондон от 1989.Не ти ли дадоха шареното балонче за да ти отплеснат вниманието? Дай номер на сметка да ти вкарам някоя жълтица да се почерпиш.

224

Анонимен

преди 11 години

какви дискриминации, какви пет лева? да имаш кола не е конституционно право, а личен избор. имa хора, живеещи в центъра, които нямат коли или си ги държат на друго място. дайте пък живеещите до летището да искат забрана на самолетите или футболните мачове, ако са в подуяне. нормално е да се плаща, само че не по тарифата за приходящи, а на някакъв облекчен режим. Социализмът свърши! И между другото, имам кола и не протестирам, защото предпочитам да си платя, за да си стои в центъра ред нас!

223

ама че народ

преди 11 години

Е да ама Хелзинки не е София. Стига вече надявахте западни шаблони върху нас. Нито един от милионите които приехме досега не ни е накарал да живеем по-добре като нация. Като ООД може би, но не и като нация.

222

Анонимен

преди 11 години

Има, има алтернатива др.Фандъкова и тази алтернатива се нарича паркинги. Защо "Метро", "Била" и други вериги нямат проблем с паркирането? Защо държавните и общински институции и най-вече болниците нямат паркинги за клиентите си, а? Ааа за да им събирате едни пари, защото ползват своята, общинската - нашата си собственост. Паркинги и гаражи трябва да се казва "Улици и площади", другарко Фандъкова.

221

ама че народ

преди 11 години

Най-добре въобще да не се паркира. Ама да направят транспорт до навсякъде. Хич не ме интересува оня от Драгалевци с новата 7-мица. Да си я остави някъде и да си хване каквото му е удобно за там закъдето е тръгнал. Цяла Европа е така. Ако не иска ... за скрап :) по закон разбира се :))

220

хех

преди 11 години

Не знам как трябва да бъде, само ще кажа че в Хелзинки можеш да си паркираш навсякъде - срещу известна сума пари, разбира се. Например на 2 крачки от парламента е 1 евро за 10 минути. Има и промоция - 5 евро на час. Ако искаш паркирай си колата за цял месец, няма проблем. А в София е - батак.

219

ама че народ

преди 11 години

Много нещо се изписа по случая. Аз, *** човек от народа, не мога да разбера, защо се дава официалност на двойният стандарт. За пичовете с парите може да се паркира, за бедните неможе. Това няма ли да доведе още повече до омраза между хората ? Ех как няма една Баба Вихронрав, да ни избави от вампиризма на властимащите ...

218

Анонимен

преди 11 години

До азАйде поне веднъж отиди до Лондон и тогава говори за Wembley, за твое сведение стадиона има няколко паркинг зони в т.ч. и подземни, цените варират от 10 до 25 паунда за денонощие, има също и доста велостоянки, но освен всичко това стадиона е лесно дъстъпен с обществен транспорт ...............Но за да знаеш тия неща не е достатъчно да си чел само Винету

217

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се вдигне таксата за паркиране в центъра поне още двойно.

216

аз

преди 11 години

Аз съм чалгазирана мутра - колко си прав. С едно малко изключение че не понасям чалгата. Що става дума за мутра - сзабелязал съм че всеки неставащ за нищо беден *** използва това наименование за средната клас.Ако настояваш - позволявам ти да ми се възхищаваш. Щом ще те направи щастлив - малко ти трябва все пак си бавноразвиващ, значи съм чалгазиран.. от мен да мине, и мутра съм. Все пак трябва да проявим милосърдие над ***, нали така?Бъди щастлив с идеята че мислиш адекватно!

215

Pasi

преди 11 години

Новата Наредба е противозаконна и противоконституционна. Съдържа 1.ПРЕВИШАВАНЕ НА ПРАВОМОЩИЯ НА СОС ЧРЕЗ ВЪВЕЖДАНЕ НА ДАНЪК ПАРКИНГ,И 2. ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ЕДНИ ГРАЖДАНИ И ПРИВИЛЕГИИ ЗА ДРУГИ. НА ТОВА ОСНОВАНИЕ ТЕКСТОВЕТЕ И СА НИЩОЖНИ И ДАДЕНОТО НА НИЩОЖНО ИЛИ НЕЗАКОННО ОСНОВАНИЕ ПОДЛЕЖИ НА ВРЪЩАНЕ. ГРАЖДАНИТЕ ПИТАТ КЪДЕ СА НИ ПАРИТЕ ОТ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ ,РАЗМЕРЪТ НА КОИТО Е ОКОЛО 44 МЛН. ЛВ. И СА СЪБРАНИ НА СЪЩОТО НЕЗАКОННО ОСНОВАНИЕ.ВАС Е ОТМЕНИЛ НАРЕДБАТА НО ПОГАСИТЕЛНАТА ДАВНОСТ НЕ Е ИЗТЕКЛА.

214

Анонимен

преди 11 години

Леле колко са нагли! Нали ужким договориха отстъпка от Руснаците. 90% от автобусите в Софето са на ГАЗ. Би трябвало билетчето да поеевтинее а не да го качват.

213

Анонимен

преди 11 години

В големите градове на ЕС с градски транспорот при трудови пътувания се возят около 20-25 % от населението, а около 40-50% с лични автомобили. В София по данни на СО - с градски транспорт пътуват около 60 %. С тази наредба за ограничаването на лични автомобили ще догоним и Северна Корея - 100 % с обществен транспорт. Браво общинари.

212

аз

преди 11 години

За теб може да съм *** защото бавноразвиващите имат навикът да се смеят на това което не тазбират. Спокойно - скоро ще те изведът в парка с ивалидната количка да се радваш на пеперудките.Може и някой шарен балон да ти дадат за да си задоволен цял ден.

211

АЗ ДО 283

преди 11 години

Аха, значи в центъра на София няма проблем с пренаселването, най-вече с пренаселването с автомобили? Какъв беше капацитета на Wembley? Колко паркоместа се предлагат? 1:1 ли е съотношението - *** в седалка на стадиона с паркоместата?Би ли ми обяснил какво общо има населението на град с капацитет на стадион който се пълни с посетители когато се използва? Говорим с осигурени паркоместа на стадиони в момента.

210

фънди

преди 11 години

Каква синя зона, каква чистота в София, какъв ред и т.н. Айде на данъците,че свършихме парите, че сме луксозни (ние-герб), а вече и за подслушване няма!Така че плащай,народе, и не питай, че догодина я камилата, я камиларя!

209

Анонимен

преди 11 години

До азТи наистина си чалгазирана мутра, как може да сравняваш спортно съоръжение в пренаселен град като Лондон с 10 млн. жители с такова в София ???? и Wembley си има достатъчно голям паркинг и освен паркинг има и достатъчно стоянки за велосипеди........***