96

Анонимен

преди 11 години

Ами те тези в парламента да не идват от някой друг народ бе, Айнщайн?!

95

Анонимен

преди 11 години

Това престъпление , къде е извършено,в България или в Израел ? Какво значи израелски лекари да извършват аутопсията , а нашите да гледат ,като двойкаджии ученици? Как така ще си вземат ранените преди да са разпитани? Защо ,ако е вярно ,са взели чували с веществени доказателства и няма ли същите да бъдат манипулирани ? Цецо кво се хвали , че имал 100 чувала с такива ? Когато не са в едно цяло и в съпкупност не струват и пукната пара ! Кой все пак води хорото , ние или евреите?

94

азз

преди 11 години

ами,като гледаш какви балъци продажни има в парламента,си мислят че и народа е ***!!и е верно,да го е..а!*** народ-слаба държава!

93

hizbullah

преди 11 години

Тук е пълно с коментатори-терористи

92

азз

преди 11 години

оппаа,тук има агенти на мосад! цъкат минуси...хахахапокажете се де!:-)

91

Анонимен

преди 11 години

Що имам чувството, че някой ни прави на балъци???

90

азз

преди 11 години

кой *** ми цъкна минуд?!?я се обоснови!

89

азз

преди 11 години

Самоличността на самоубиецане е установена. Косата му е черна, 10см., права. Ходел е с перука, коятосъщо е намерена на 25 метра отавтобуса. Кожата му е бяла, очитепъстри. На пръв поглед имаевропеидни черти, но експертите сакатегорични, че има арабски произход.Ръстът му е 182 см.тия дето са написали това,май нямат нищо между ушите!баси прототията!

88

Анонимен

преди 11 години

Вместо да следят за сигурността ни, политиците и тези под тях тръгнали да правят електронно банкиране, електронно разплащане, електронно преброяване, гласуване и дори електронно правителство. Важното е да се правим на много модерни. Без хляб и лекарства можело, важното било Интернетът да е евтин.

87

азз

преди 11 години

"Атентатът действително носи някои белезина Хизбула, но ние не сме в състояние даопределим точно кой е извършителят",обобщи той пред журналисти.Аре,когато определите със 100% сигурност,тогава да говорите,а?просто в трябва удобен (измислен)повод да сътворите поредната безмислена (за мен) война!еврейте налагат геноцит на не еврейте!

86

Цитат

преди 11 години

Най-интересното от аутопсията днес е, че присъствалите български лекари не са докоснали главата на атентатора. Върху нея са работили израелските им колеги по религиозни причини. Нашите са изследвали взетите биопсии----------------------------------------------------Религиозни причини - направо изби рибата

85

Анонимен

преди 11 години

Вместо да следят за сигурността ни, политицети и тези под тях тръгнали да правят електронно банкиране, електронно разплащане, електронно преброяване, гласуване и дори електронно правителство. Важното е да се правим на много модерни.

84

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

100 - ЧИТАШКА ИЛИ ГАДЖАЛСКА РЯЗАНА ГАУБИЦА СИ?В КОЙ ЧИТАШКИ ОБОР СИ НА ПОКЛОНЕНИЕ? ИСКАМ ДА ВИДА ***.

83

до 101

преди 11 години

грешка

82

ТОТО

преди 11 години

Правителството е в тотална дезориентация със случващото се в страната!!НЕ способни са за бързото организиране на нещата.Оставки на всички нива в държавата!!!Смяна на кабинета!!!

81

до 96

преди 11 години

Евреите са мразени не защото са предали Бог, а защото владеят парите. Всеки народ иска парите и банките за себе си, но евреите ги владеят от самото начало и затова не ги харесват другите народи.

80

_Ястреб_

преди 11 години

97 - Рязано гаубица! В кой тракийски музей си на изложение? Искам да видя тракиец.

79

Aлов

преди 11 години

Кажете поне каде ще е следващият атентат та като минавам наблизо да си запушам ушите.

78

До 96 тт

преди 11 години

Научи се да пишеш неграмотнико !

77

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

95 - ЧИТАК ИЛИ КАТЪР !?