50

Анонимен

преди 12 години

Има вид на злобна ***.

49

Иван

преди 12 години

Това е по вкуса на станишев - да види колко е било хубаво на Цветелина Бориславова като и ядеше кокалите станишев.Като видя че не може да и се намаже на малкия пръст на Бориславова си седна на д....Най малкото защото и тя като него е от потеклото на на господстващата до 89 г партия.Но тя има сиво вещество и знае как да умножава парите си а станишев иска власт.Той пък урежда Моника да получава пачки.От толкова агенции в България как Хохегер хареса тази на Моника ?

48

Анонимен

преди 12 години

Няма да им клекна, закани се Станишев а ще се наведа и ще се хвана за палците!И после: стисни *** и води в плен! това ще ми бъде тактиката в предстоящата битка за председателското място в БСП, добави замечтано Станишев!

47

Arven

преди 12 години

Толкова са жалки, че вече стават за смях. Добре ще е, ако и самите те го разберат, но наглостта и липсата на морал им пречи да се самоосъзнаят. Мислят народа за *** като тях!!! И аз имам търговска фирма, и аз си плащам данъците, *** краво. Нещастници!

46

Анонимен

преди 12 години

Абе смешни гербери,цялата власт е в ръцете ви,нали има корупция,ами докажете я,Ай стига с тая боза де....не ви ли писна и на вас...

45

Анонимен

преди 12 години

Тези ПРОБЛЕМИ ги разследват в Австрия,***! Защо да не ни занимават,с кои пари е плащал СерГей? С тези на БКП ли? БКП само взима,а не дава.

44

анонимен

преди 12 години

Занимавайки ни с такива "проблеми" , явно исат да отвлекат вниманието ни от днешните.Стара милиционерска история.

43

шашко

преди 12 години

към написаното от 50Може да се добави - липса не само на морал,но и на много народни пари.Всъщност кой не ограби с пълни шепи българина ? Цяла клика - Костов,НДСВ,Тройната коалиция,БСП, ГЕРБ - голям дефицит на морал.Възмутително !!!

42

Анонимен

преди 12 години

Тая леличка да мълчи и да си ходи при съсела. С кой спори сега? С Австрийците ли или с Найденов,че е казал какво разследват австрийците! Ще съдела, ще съдиш вкъщи съсела си.

41

прасчо

преди 12 години

Такааааааа,нещата си идват на мястото......ако се питате как Дмитриевич стана председател на ПЕС,ето ви един от възможните отговори....А тази мома екс Йосифова /мъжът,който ограби парите на хората чрез ПЧБ/ и настояща Станишева,да не се прави на ОЩИПАНА....

40

Анонимен

преди 12 години

Моля герберите да прочетат,че и сега работи правителството.Може би и Бойко е в далаверата.

39

Анонимен

преди 12 години

Моника, атакуват те не защото си със Станишев, а защото семейство от две жени не е нормално семейство. Да не говорим, че третото ти дете, което е извънбрачно и заради което бившия ти съпруг банкера Йосифов те натири, а ти ни го представи като дете на Станишев, щото партията се чуди как да потуши недоволството сред партийните си членове за обратната ориентация на другаря Станишко и хоп с един удар два заека: хем извънбрачното ти дете си намери баща, хем и Станишко изведнъж се превърна в мъж! Сега продължаваш да лъжеш, че уж не са давани пари под масата на въпросните австрийци, нали знаеш поговорката, че на лъжата краката са къси?

38

бсп

преди 12 години

СЕРГЕЙЙЙЙЙЙЙ кажи нещо на пенсионерите сега.КАЖИ БЕ СЕРГЕЙЧО.КАЖИ ИМ ЧЕ СИ ЛЯВ.ТИ НЕ ЧЕ НЕ СИ.АМА ИМ КАЖИ ЧЕ ГИ МИСЛИШ.КАЖИ СИ БЕ СЕРГЕЙЧО.

37

тцтц

преди 12 години

Ама как набързо ви замазват погледите *** главииииии!Вчера срина Плугчиева ,*** дипломат я направи,яйцата 50 стинки,горивото от 2 дни с нови цени,а вие още си ревете по СерГея.Докато децата ви въртят кючеци на Азис в училище,а ние се пънем да изкараме некой лев за да преживеем,Боко,Цоко и компания...ни *** майката...но дай му на овчата глава сеир,че тая *** прибрала 100 к евро и набързо отклоняваме вниманието от цени на лекарства,храни и всичко останало.*** народ сме и това заслужавам

36

Анонимен

преди 12 години

Ся Бойко като са върне от успешната визита в Катар ша трябва да метне още помийка та да замаже положението.

35

до 43

преди 12 години

То само тука да е цяла Eвропа е оцапана демокрацията е ловка форма на империализма.

34

Анонимен

преди 12 години

Преследват я по политически причини, какво от това, че СерГЕЙ-чо й е дал няколко стотин хиляди народна пара

33

Гошо

преди 12 години

Като чета коментарите разбирам защо живеем в такава скапана държава- защото сме злобни и все някой ни е виновен.

32

Анонимен

преди 12 години

Другарко Йосифова, тук не става въпрос за законност, а за липса на морал. Проблема е че нямате такъв и се облагодетелствате на фона на българската мизерия.

31

дан

преди 12 години

*** комунистическа...на помияра станишев баща му прави концлагери, а 1989г осурка 21 милиона долара...няма ли да се отървем от тази подла фамилия