131

Анонимен

преди 12 години

Точно момчето с очилцата бърка най-големите л.... !

130

до 163

преди 12 години

11111111111111 Вземай си бързо хапчето,че тези със белите престилки идват

129

canaris

преди 12 години

До 155Проблема в България е че имаме политици в излишък но нямаме Държавници.

128

hagen

преди 12 години

Последни напъни на политически труп на който главата е агента на КГБ Иван Костов.

127

Анонимен

преди 12 години

Наистина е крайно време Борисов и останалите министри да спрат да се занимават с драгалевския *** и очилатото недоразумение Малтинчо и да си гледат задачите, за които сме ги избрали. Костофф ако има нужда некой да му драпа макарите, да си вземе от тук,като предварително трябва да е наясно, че изборът е ограничен - все пак поддръжниците на Костов се побират в една маршрутка.

126

Анонимен

преди 12 години

Вижте сега бонусите са заслужени.Хората работят денонощно за народното благо.Няма неделя, няма нощ.Все е политикът на пост.За народа си любимЕ готов и да не спи.А парите те са нищо.Какво са 100 млн. лева за богата държава като нашата.Все пак икономиката е стабилна.

125

norm

преди 12 години

Някой да си спомня от СДС да са поставяли въпроса за значително по-големите бонуси при управлението на тройната коалиция,аз-не.Пътя,по който са тръгнали,ще ги изведе твърдо извън следващия парламент.А колкото до 55 милиона,раздадени бонуси в МФ започвам да се замислям,дали целия бюджет на министерството не е по-малък,представяте ли си 55 милиона раздадени на най-много 300 човека по колко се пада на калпак,та това са почти по 200000 на калпак.Който може да смята,да смята,другите да вярват.

124

PD

преди 12 години

Интересно колко бързо забравиха народните представители, че 20 и повече години именно те гласуваха законите, по които се раздават тези бонуси.ББ е първият БГ политик който застана срещу бонусите на партийните назначения в държавата. Аз лично го подкрепям за това. Не разбирам тези които "реват", от коя страна на морала са. А да забравих, че българите първо се делим на това от коя страна на далаверата сме и после ако ни отърва заемаме "морална" позиция, стига да не е в наш ущърб.

123

Анонимен

преди 12 години

А Трайчо Трайков без срам казваше за миньорите колко взимат нали ??? Правят ни театър с видите ли те си връщат бонусите... но всъщност на ги връщат а ги даряват.... Но никой не знае колко трябва да върнат !!! И простолюдието ръкопляска на БоБо !

122

НАРОДА НА Р БЪЛГАРИЯ

преди 12 години

АЛОО ,ПОЛИТИЦИТЕ,НИЕ НЕ СМЕ МАЙМУНИ!

121

Анонимен

преди 12 години

Ха,ха.. Че той Доган е като *** с неговото милионче пред тия, бе!!!

120

Анонимен

преди 12 години

С Бойко Борисов и с ГЕРБ вървим само напред! Да подкрепим ГЕРБ и на следващите избори!

119

Анонимен

преди 12 години

Платените ***-сукалчета пак засмукаха шланга на Бойко, тия недоклецани педерунгелчета от свитата на *** Кутев по цял ден без умора, от сутрин до вечер лапат ту Бойковия, ту на Цецо или на някой друг от ГЕРБ. Ама какво да очакваш от една педерунгелска партия като БСП- Български Смотани ***, начело с главния им *** педералисимус Станишко! А пък другия им кандидат за вожд Гоцко Трипера, сега се е скрил в Правителствена болница да се лекува от Хроничен Трипер! Егати партията, егати вождовете, от *** по-големи ***. И си мислят, че като плащат на другарите си *** по цял ден да смучат герберските патки, ще свалят ГЕРБ от власт! *** с *** долни и от трипер и спин болни!

118

Анонимен

преди 12 години

Другари какво само плюете по ГЕРБ.Нали Сини и Червени ни вкараха във НАТО и Европейският съюз.Сега няма да плачете за Демокрацията която ни докарахте.Ако ГЕРБ се намесят във пазарната икономика ще ревнете ,че са тоталитаристи

117

Анонимен

преди 12 години

Най-добре е да намерим политици като 1939 г.Тогава сме били най-добре.Имало е и Закон за Защита на Държавата.И всякакви, анархисти, комунисти и пр. *** са били бесени по стълбовете.Здрава власт - силна държава.

116

Анонимен

преди 12 години

Всичките крадят!Ние сме си виновни-ние си ги избираме.И сини и червени........който и да туриш е крадливо племе.Само че тези се оказаха с гол *** в копривата

115

73767

преди 12 години

Пари при пари отиват... Българска действителност!

114

Анонимен

преди 12 години

Момченцето с очилцата никой не го бръсне за слива ама той продължавa да се бута между шамарите.

113

Анонимен

преди 12 години

Еми да бяха гласували против бонусите като им беше времето, май благодарение на червени и сини всичко е законно и няма нужда да ги връщат, просто да внесат законопроект да се спре тая порочна практика ама не им оттърва.

112

Анонимен

преди 12 години

Заплати и пенсии могат да се вдигна когато се съкрати администрацията.... Да останат 5-6 области а от атм и общините В момента по 4-5 зам области управитела и по толкова зам. кметове с незнам колко дирекци.гл. експерти, ст. специалисти и какви ли не чиновници...