9

куцо

преди 12 години

на това му се казва "гавра с труп" ......

8

Анонимен

преди 12 години

Abe i moita e PARIS HILTON ama kajigo na DIADO KOLEDA ne na 4itatelite.

7

Анонимен

преди 12 години

Не футболист,а Мечтател на годината избрирали днеска

6

Анонимен

преди 12 години

Перукааааааааааааа,"Милан"(Брацигово) ли имаш впредвид,бе?Абе тея в Европа не ловят ли Евроспорт,да гледат онова предаване за спортни смешки и смешници като тебе,да те видят как закла Левски преди 5 години в ШЛ,бе?Ако видят как пази срещу Вердер,тея пари,където са ги приготвили за тебе,ще ги изгорят,бе.След 5 години още го въртят по Евроспорт при 1-ия гол на Вердер,а тате футболист номер 1 го направи и за Милан се размечтал :) .Абе оди си тъпчай ихтиманката Ася и си легай,бе

5

????????????????????

преди 12 години

Абе тук няма ли конфликт на интереси......баща дава на сина си....

4

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Дори Т.Живков не даваше награди на Владко-СРАМОТА,СРАМОТА,СРАМОТА.Е за това сме на това футболно дередже-да се махат тия псевдоръководители от "златното поколение" то найстина ни излезе златно и през носа.

3

Анонимен

преди 12 години

Бащата дава отличието на сина си ?!???? ...това само в БГ може да се случи ... е *** сме си и *** ще си останем, докато продължаваме да ги търпим!Плащаи народе от залъка си, за да получават огромни държавни заплати някои татковци и синчета.

2

Анонимен

преди 12 години

Пожелавам си поне веднъж в живота си да доживея по Българската Национална Телевизия да предават пряко номинацията за приза Български лекар на годината или Български учител на годината,или Български юрист на годината(както се случва с Футболист на годината,и спортист на годината)!Здраве,любов и късмет на всички през новата 2012-та година!

1

Анонимен

преди 12 години

Нямат срам ....!!!!