46

тешка година

преди 12 години

Тази тешка година народа е избра и повече да не съм чул някой да се оплаква, стискайте зъби и толкова, който оцелее, оцелее и на пролет ще я мислим.

45

ххх

преди 12 години

Значи трябва БАН да продава всичко, което до сега е предоставяла на държавата за слава. Например Съботинов, вместо да се вайка за прогнозите, да каже - една прогноза - 1000 лв, седмичната - 5000. Една експертиза на касетата за Мишо Бирата - 50000, ако е истинска, или 100000, ако трябва да е в изгода на управляващите. Един анализ на радиоактивно замърсяване - 20000, едно погребване на отпадъци - 3 милиона. Пазарен принцип - нека си намерят друг, дето ще го свърши по-евтино.

44

Край с мрънкането !

преди 12 години

Бибитко има цялата власт, премиер е от цели 2 години, а е политиката от над 10. Сега да спре да се оплаква и да се хваща на работа. Иначе на следващите избори ще седне при СерГея и Догана на резервната скамейка. Никой човек в България не е имал толкова власт, дори Костов ! В ЕС сме. Идват средства, не сме Задунайска губерния... няма никакво оправдание, ако се оака ПАК !

43

Дражко

преди 12 години

До сега се оплакваше народът!Той си избра общинарите!Няма право на плакане!Нека ги оставим да работят!Има и парламентарни избори догодина-нали?Но имам предчувствие,че "реването"ще идва вече от избраните.

42

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ПЪРВИЯ ЛИДЕР НА БСП Е БИЛ ДИМИТЪР БЛАГОЕВ---ДЯДОТОА ПОСЛЕДНИЯ---СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ----БАБАТА

41

Анонимен

преди 12 години

АМИ ...ТАКА Е ДРУГАРЧЕТА----КАТО СИ ИМАТЕ ЛИДЕР-ГЕЙ....КВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ТАКЪВ ЛИДЕР?ВСИЧКО ДОЛНО И НИЩО ЧОВЕШКО.

40

до БАЙ КОЛЮ

преди 12 години

*** много ли си работлив

39

Анонимен

преди 12 години

merci

38

Анонимен

преди 12 години

С герб всяка година е тежка, но не за тях, а за българите.

37

БАЙ КОЛЮ

преди 12 години

В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ И СПОКОЙНО.ГЛАДНИ СА САМО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МЪРЗЕЛИВИ ТЪРТЕИ,АМА ТОВА НЕ Е ВАЖНО----КОЙ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ЖИВОТНИТЕ?НИКОЙ.РАБОТА ИМА--ДА РАБОТЯТ.АМА НАЛИ Е ПО ЛЕСНО ДА СЕ ТЪРКАЛЯШ,ДА МЪРЗЕЛУВАШ И ДА РЕВЕШ----ИСКАМАААААМ....ДАААААЙ...-МЪРЗЕЛА Е ТРАДИЦИОННА БОЛШЕВИШКА ДЕЙНОСТ

36

Кучешко далаче

преди 12 години

Е га се не задавите с тия бонбони!

35

Тодор

преди 12 години

И хайде да уточним и нещо друго, че спечелиха, спечелиха никой не го отрича, но да видим с колко - говоря за президент - около 5% от около 3.5 млн - не съм гледал точно - ами това не е целия народ както се опита да го изкара Бойко снощи, ами тези 2-3 млн., които не гласуваха, ами тези 48% от гласувалите за Калфин или те кучета ги яли от тук натам

34

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

СТАНИШЕВ НА СТОЛ СЕДЕШЕ ЯДНО СИ ОСТАВКА ПИШЕШЕКРОРОДИЛСКИ СЪЛЗИ РОНЕШЕ И ЗА ВИГЕНИН МИСЛЕШЕ

33

Анонимен

преди 12 години

Минаха изборите и сега почва дрането ясно

32

Анонимен

преди 12 години

До 31 Сори ! Борисов вече си намери оправданието със Световната криза !

31

Анонимен

преди 12 години

Я вижте дефицита колко е на Гърция Сащ Испания Италия Германия Франция и вижте доходите им :) Вижте сега и нашия най нисък дефицит и доходите ни

30

до 16

преди 12 години

Ааааа ..., приятел, стига с тия комунисти !От вчера държите ЦЯЛАТА ВЛАСТ в ръцете си. Вече няма как да се оправдавате с комунистите, със Станишев, с извънземните и неправилното движение на земното кълбо.За всичко, което става в тая държава от днес виновни ще са само и единствено ГЕРБ и вожда им Бойко Борисов !Стига оправдания !!!!

29

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

Вчера за викторито си спретнахме страшен ляв парад,а Роско го водеше.

28

Жоро

преди 12 години

Прав е Дянков. Време е да затегнем коланите след благодатните 2010 и 2011 г.

27

Анонимен

преди 12 години

Другари, кой е виновен за тежката загуба, ако не беше Доган бяхме загинали.