160

йордан

преди 12 години

Нещастници,каква е вината на ГЕРБ,за всеки непредубен човек е ясно ,че липсата на държавност е умишлено налагана от комунистите за да могат да крадат,много да крадат.ГЕРБ се опитват да въведат правила,но трудно защото отсреща има злъч ,злоба и много нещастници.

159

хан Кубрат

преди 12 години

*** В ЗАТВОРА БЕЗ СЪД ,БЕЗ ДЕТСКИ СЛЕД ВТОРО ДЕТЕ ,БЕЗ ДЕТСКИ КОГАТО НЕ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ-ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ *** РАЖДАТ ЗАРАДИ ДЕТСКИТЕ ТОВА И Е ПРЕПИТАНИЕТО -КРАЙ СТИГА НАРОИХА СЕ ДОСТАТЪЧНО

158

Каишков до 156

преди 12 години

Ужас!Тоя Киро и срещу мене има компромат!Като войник имах забежка с една дълбоко уважаема представителка на неговия етнос!!Дали знае тоя цар Киро, че ако ме обади на жената!!!!?!?!

157

тони

преди 12 години

Елее, сега гледах по телевизията , как една кола бягаше от полицията и от нея стреляха по колите, като ги хванаха, ги осъдиха на доживотен затвор, заради опит за убийство на полицаи, *** КОРУПЦИЯ, ще ние убиете от нерви, скърни продажни.

156

Анонимен

преди 12 години

Протестите в цялата страна трябва да се преместят пред съдебните згради там са истинските виновници за всичко .Вместо да съдят престъпниците съдиите се чудят по кои параграф да ги оненинят .всички знаем че са корумпирани и в Европа го знаят ЩЕ ВИДИМ ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОНдокато не изринем тази пастмина от там. Държът се като богове и с право защото са независими .НО Е ВРЕМЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ТОВА призовавам всички протестиращи днес да тротестираме пред съдилищата

155

за 155

преди 12 години

А защо си решил, че групата не е създадена от някой агент за да бъде изтрита когато той си реши? Така освен решението са изтриване, ще има контрол и върху целия процес - протести, организация и всичко.

154

Анонимен

преди 12 години

До 155Фейсбука си е еврейска програмка...Нима си очаквал друго!

153

Патриот

преди 12 години

Трябва да се говори пред дознател, прокурор и следовател, защото останалото са празни приказки. Ако е необходимо, ще бъде осигурена охрана на свидетелите. Това заяви в парламента зам.-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков във връзка със сигналите от жители на село Катуница срещу Кирил Рашков.Е, какво значи, ако е необходимо?! Как до вчера за Рашков беше необходимо да бъде пазен, а за свидетелите, евентуално може би? Нали РАшков каза, че можел да свика 5 хил. ***. Стига с това делене

152

Анонимен

преди 12 години

до sosoДа, винаги! По една проста причина-управляващите не живеят в нашия паралелен свят. Нито едни..Те сякаш падат от небето за кратце и после пак политат далеееч, далеч! И ако сега отново ние като общество и нация пзоволим това чудо да премине без да остави кардинални промени в тяхното управническо съзнание или техния болен свят-смърта на тези деца ще е още по-болезнена и безсмислена.Нека в тяхна памет се събудим и да кажем СТИГА!

151

Анонимен

преди 12 години

Киро *** не бил плащал от 2004г за останалите *** е ясно.А ние белите плащаме за да има заплати за полицаи дето ни бият децата и *** ,които ги убиват.Държавата на *** станахме.

150

Стоян

преди 12 години

Всичко това е обяснимо. Властта освирепя, защото българите поискаха техен човек да бъде разследван, за всички безчинства и убийства, а тя никога не би позволила да падне и косъм от главата на *** бос, защото ако той се почувства заплашен ще извади всички компромати които има срещу Борисов, главния прокурор Филчев, президентът Първанов, Доган и знайни и незнайни политици, съдии, прокурори, висши и нисши полицаи.

149

ШОК!

преди 12 години

Току що изтриха от Фейсбук групата "В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА" с над 73 000 члена, която беше главна движеща сила за организиране на протестите........ НЯМАМ думи......... ЕБ***ТИ цензурата, ЕБ***ТИ демокрацията...... Такъв автогол си вкара бат' Бойко, че изобщо не може да си представи.........

148

pissed off

преди 12 години

6 години за поръчителсво на убийство-WTF,това шега ли е!!!

147

До 17 Стар трик

преди 12 години

И Цветелин Кънчев така го и осъдиха на 6г затвор - след 6 месеца му писна да се крие по хижите както му беше наредено от властта и идваше на дискотека в гр.Пирдоп с Мерцедес Ес клас за над 100000лв.После президента Първанов го помилва и

146

www

преди 12 години

145,тая каша ни я докара организираната престъпна групировка СИК + ***. И нейде там пуделите им от ПП АТАКА. Ако разгледаме поведението на Ангел Джамбазки (той е по-малко известен засега), спокойно можем да кажем и пуделите от ВМРО.Някак си Костов ми контрастира на другите три изброени. По костово време имаше един протест на таксиметровите шофьори за убийство на дете от майка му. Тогава властта веднага излезе пред народа без полиция. Сега реагира на четвъртия ден!

145

питане

преди 12 години

Какво стана с една определена FB група, последно наброяваща ок. 73 000 човека, в момента не се отваря от чужбина?

144

ФАШИСТ

преди 12 години

ДНЕС . БГ ПОДИГРАВАТЕ СЕ С МЕН ! ЩЕ ВИ РАЗКАТАЯ САЙТА !

143

Анонимен

преди 12 години

Що да плаща данъци *** те *** ще платят нали НАП, Велчев трябва да папат.

142

27080

преди 12 години

Твърде късно е всичко. *** са бъдещето на тази страна. Те превземат тихомълком все повече градове и села и няма съмнение - след 15 години ще са най-многобройния етнос, а след 30 - над 60 % от населението. На 20 години вече имат по 2 деца, на 30 - около 5 и тогава стават обикновено баби и дядовци. Франция не подписва харта за правата на малцинствата. Защото, казват те, във Франция няма малцинства, а френски граждани от алжирски, марокански и т.н произход. А ние се самоубихме ритуално.

141

фашист

преди 12 години

казах! *** в индия -турците и да се интегриератс БЪЛГАРИТЕ или да си вземат под мишница своите "национални " идеи и да вървят в ДЕИЯРБЕКИРА !