30

Momchil

преди 12 години

Apple SUX !!! 85% от потребителите му си нямат и представа от технологии, а просто са обладани от рекламата и натякването на думи като IPhone, Ipad, Ipod и т.н. Те просто искат да бъдат "модерни" !

29

Антон

преди 12 години

Много ми е чудно защо всички защитават торент тракерите, чрез които се осъществява най-голямото пиратство на интелектуална собственост(филми, музика, софтуеър), а когато Apple защитава правата си върху своята интелектуална собственост, а именно води дела срещу копиращите външния вид и функционалността на техните устройства, вие всички ревете срещу тях - какви узурпатори били, водели нечестна битка срещу конкуренцията. То е ясно, че хората сме лицемерно племе, ама чак пък толкова да сме нагли ?

28

до izne

преди 12 години

Я кажи, кои точно патенти са "нарушили" андроидните? Че май съда е взел комисионна за това си решение, но спокойно делото ще стигне до анти-тръстовия съд и тогава ябълчаните ще видим какво ще говорят. И стига с тези градски легенди, който си купува таблет или смартфон е достатъчно образован да прави разлика между андроиден и нагризан - тези приказки си ги оставете за ябълчанския форум, където си вярвате едни на други.

27

do 21

преди 12 години

В същност в момента Ябълките са лузърите, защото губят пазарен дял. Андроид ги измести при телефоните, сега вече са на път и таблетите. Сега следват отаяни опити да задържат.А относно тея големите печалби, които отчитат - благодарение на Лузърите, дето си продават органите, за да си купуват продуктите им на ненормално завишени цени. Че им адвокатстват и на всичко това. ;-)Епъл са къде по-големи *** от М$

26

до номер 4:

преди 12 години

Приятелю, аз също имам такъв таблет и също съм много доволен, само бих си позволил да те поправя - не е АрЧос, а АрКос. И аз така го "кръстих" в началото докато вещ в IT техниката ме "светна" как е точното произношение!

25

Absolutism

преди 12 години

Все тая и без това тия падове са адски безполезни. Натъпкани са с безброи безполезни функции и като цяло стават само и единствена за гъзарщина. В тези среди съм и не съм видял един, който да го ползва за нещо полезно, само за гъзарене и уж да сме модерни

24

izne

преди 12 години

Ситуацията е... от Apple правят iPad, iPad2... устройството е толкова голям успех, че дори създава пазарна ниша. След година, жълтаците почват да бълват копия, като дори нарушават патенти (не просто външен вид) и по този начин се опитват да "крадат" клиенти, които не правят разлика м/у iPad и Galaxy. Съда е определил кой е прав и кой е крив, но вие понеже сте много вещи - изказвате "компетентното" си мнение, че едва ли не фирмата, която е създала ТИПА устройства е крадеца, така ли? СМЕШНИЦИ !

23

Stany

преди 12 години

Само в Холандия има достатъчно напушени, които да си купят iPad.

22

TOFF

преди 12 години

Apple феновете като се ядосат стават много забавни и люти хахаха

21

Анонимен

преди 12 години

Защо Българите винаги са против големия и успешния, и винаги са на страната на лузерите, без значение кой е виновен а кой е прав?

20

до 15

преди 12 години

Ти незнам какъв "mobile dev" си, ако говориш такива глупости, че "всеки познат го влече Андроид като ОС". Комик !По никакъв начин неможеш да сравняваш iOS 5 със Лайндроида, който от 5 години е в зародиш ... Писнало ни е да четем глупостите на пишман-mobiledevs като теб. Ходи си цъкай Лайндроида да си експериментираш в някой тих ъгъл ...

19

galabov

преди 12 години

apple se podmokriha 6toto Samsung Galaxy s2 im razbi prodajbite na jalkiq im iphone 4 i sega se 4udat kakvo da izmislqt zalki sa

18

до Анонимния 9

преди 12 години

iPad хич не ми го хвали, май на нагризаните им е високо гроздето и с подобни жалки опити се опити се опитват да спрат продажбите. Обаче има свобода на избора и продуктите на Samsung, HTC, Motorola и т.н. ще се продават въпреки адвокатските простотии на ябълчаните. А и не е добра идея да съдиш почти всички фирми, които могат да са ти доставчици. Нали са "иновативна компания" да измислят нещо ново, което да им продава продуктите, ако са толкова добри, копирането ще е без значение.

17

Анонимен

преди 12 години

Лошо.Ябълките губят много бързо почва под краката си и пробват със всяка възможност да удрят другите под кръста :(

16

izne

преди 12 години

Просто вие изглежда никога няма да направите разликата м/у Адидас и Адибас, затова ревете като попарени, че галаксито е йевтиничко, пък "нали е същото".Само да ви светна, че много жестоко сте се объркали. Голяма част от вас, ***, дори никога не сте пипали iPad, а тези които разправят как "нямало Flash", просто могат да се гръмнат :)Мислите, че е ненормално големите фирми да си защитават разработките ли? Навремето MS направиха пари като крадоха от Apple, но това вече няма как да се повтори.

15

до 9

преди 12 години

Ами виж цените на Galaxy Tab 10.1 и на iPad 2 - те са еднакви (може и Motorola Xoom да добавим). Така че не знам пак за какво грозде говориш. Писна ми от подобни "разбирачи" Занимаваме се с mobile dev - имаме Apple-ски устройства, но всеки познат го влече Андроид като ОС. Интересното сега е дали от Apple ще поискат и изплащане на неустойки за вече продадените бройки Galaxy Tab.

14

Кольо

преди 12 години

Туристическия сезон в Холандия е открит!ГАААААЗ

13

Шоп

преди 12 години

Много правилно. Не може жълтите майнуни да копират най-безобразно и да подбиват пазара.То си е очевадно тяхното крадене на идеи.

12

izne

преди 12 години

"Samsung няма право да продава своя таблет Galaxy в Европейския съюз (ЕС)" .. точка. :D :D :D :D :D :D :D

11

ddd

преди 12 години

цените им са сходни, та не знам за кво грозде думаш ........