96

2121 до ДС– Дипломат

преди 13 години

Ти си си едно ченгенце от ДС!Друго не може да си!От 100 кладенеца вода ще донесеш да оправдаеш *** от ДС!Понеже се пишеш Ентелегентен, един въпрос:Как си представяш, след Второта Световна война в дипломатическите служби на Германия да има дипломати сътрутници на Гестапо, СС и Абвера?Благодаря предварително за Ентелегентния отговор!Наздраве!

95

Дипломат

преди 13 години

До 2121- Извинявай, но аз също не искам държавата да ми дава.. Аз също работя за себе си и не разчитам да "цицам" от държавата.. Но искам да живея в правова държава, където политиците се грижат за нацията; народни представители, които ходят на работа в парламента и не получават 130 000 лв хонорар за нещо, което струва в пъти по-малко на реална пазарна цена..Искам, когато дъщеря ми роди да получава детски надбавки... Но тя не може- защото се осигурява на пълна работна заплата...:(((

94

123

преди 13 години

На тоя пишльо Николай Младенов ако баща му беше жив, такъв бой щеше да му дръпне:) лелеее!

93

анонимен

преди 13 години

до 92 ,да доносник и подлежи на наказание

92

ГЕРБер

преди 13 години

Дипломат-е,Вашите комунисти ни държаха, като най-бедната страна дълги години в Европа и още не можем да излезем от това блато!

91

Дипломат

преди 13 години

Ето ви казус- през 89 -та сте на 30 и ви изпращат като културно аташе , което има за задача да праща доклади за присъствието на конкретни субекти по разни мероприятия. Справяте се добре, но ви изтича мандата и пак сте избран. Продължавате да давате информация.. Постепенно се издигате и след 2000 година сте назначен за дипломат.. След няколко години приятна служба осветяват името ви в медиите като съпричастен на ДС... Ако това е вашата история, вие доносник ли сте? Подлежите ли на наказание?

90

2121 до Дипломат

преди 13 години

80 Ти не си наред нещо!Майка ми е осигурена от всякъде, защото съм поел всички разходи на родителите си!Всеки месец им осигуравам по 1000 лв. към пенсиите!Така и трябва да бъде!За какво трябва да се боря , според теб!?!?Да искам държавата да ми даде!!!Ами те комунистите точно това направиха превърнаха хората в биологични единици, чакащи държавата /комунистическата разбира се/ да им даде или не каквото и да е!Аз си осигурявам парите със собствения си акъл и труд, а от държавата не чак

89

Анонимен

преди 13 години

Лустрация и повече да не се губи време с гнусни доносници.

88

Българе

преди 13 години

Както каза Корнезов, ще ги изпапка за закуска пред Конституционния съд! За кой път Боко ще го папка!?Лустрация за Цецо и комунистите от ГЕРБ! Или за никой!

87

ПРОФЕСОР ВУЧКОВ

преди 13 години

Абе защо комунистите мълчат, нищо не казват за ЛЪЧО ***

86

ГЕРБер

преди 13 години

Щом комунистите пищят - значи всичко е наред!;)

85

Анонимен

преди 13 години

Бойко пак си прави PR който Конституционниа съд ще отмени!Тикво, ако обявиш пълна лустрация, нали и ти Тикво зелена, заедно с Цвъцко, Рашидов и половината ГЕРБ ще излетите на улицата!Помиярски работа, да махнем 20-30 посланника, за да изпратим там ГЕРБерчетата!

84

17-09-2009

преди 13 години

чрез упражняване на натиск върху съда, Сметната палата и изборните комисии.Според дипломата Бойко Борисов е изправен изправен пред много проблеми - срината икономика, множество кадри, останали от предишното управление, организирана престъпност, неработещ съд, мутри. "Ако Борисов има успех, новата България би могла да има лечебно въздействие върху стабилността на южните Балкани. Затова е важно той да получи подкрепата на ЕС, най-вече на ЕК.

83

1111

преди 13 години

Днес.бг за пореден път се обейдавам,че отнякъде ви цакат пари,за да публикувате определени новини...Защо няма никъде водещата новина за линейката,която е във всички новинарски сайтове.Явно въпросната дама с аудито е приближена на някой от горните етажи?

82

2121 до 70

преди 13 години

Е какво стана с тази друга идеология бе?И аз питам какво стана с комунизъма , който ни обещаваха преди 1989 г.?Като са усетили, че потъват, свалиха Живков и си построиха капитализма!Даже не казаха едно: "Другари извинявайте, ама се оказа, че комунизма е химера!"Партия която е загубила идеологическите си ориентири се превръща в котерия!Или поточно мафиотска структура за лично побзване от лидерите!

81

Дипломат

преди 13 години

ножа до кокала бягат с 200.. Много е лесно да философстваш, я излез да се бориш..:

80

17-07-2009

преди 13 години

В предизборната кампания се открои българската перверзия, наречена правова държава. Това коментира германският дипломат Клаус Шрамайер в статия "Българските избори за ЕП и НС - футболен мач или ръгби?", предоставена на Дойче веле. Авторът е дългогодишен консул в България и посланик в Македония.Той коментира, че БСП и ДПС са се опитвали по всякакви начини да предотвратят успешно участие в изборите на Синята коалиция - чрез промяна на изборния закон, чрез упражняване на натиск върху съда, Сметнат

79

Дипломат

преди 13 години

Ако трябваше да отговоря в твоя стил, бих те попитал- е, услажда ли ти се винцето пред компютъра, ако знаеш , че *** няма какво да яде и няма пари да си плати парното?!!!Тук не става въпрос за изброяване на мизерията, а за едно реално огледало на нашето ежедневие...И не е въпрос на политически предпочитания, а на нормални разсъждения на мислещ индивид...А дали съм лузър или не, ти за радост няма как да знаеш.. И аз най-обичам такива като теб хейтъри, които могат само да хулят, ама опре ли

78

шопски

преди 13 години

Запуши си ушите!Не подлежи на коментар.

77

Анонимен

преди 13 години

Гнусните комунисти са бесни, че скапаните им посланици от ДС са отзовани. НИКОГА повече бсп във властта.