415

RAMBO

преди 13 години

DA KAJEM ISTINATA NA BALGARSKIA NAROD ZA BOIKO BORISOV.TOI E BIL OHRANITEL NA TODOR JIVKOV,BIL E CHLEN NA BKP,RABOTIL E ZA DARJAVNA SIGURNOST,BOIKO E BIL ZNAMENOSECAT NA BKP I E BIL GEROI NA SOCIALISTICHESKIA TRUD I IMA ORDENI.DOKATONARODA E VZIMAL MESECHNO PO 120 LEVA ZAPLATA TO BORISOV KATO OHRANITEL NA TODOR JIVKOV I CHLEN NA BKP E VZIMAL PO 800 LEVA MESECHNA ZAPLATA A OTDELNO E IMAL PRIVILEGII KATO CHLEN NA BKP I OHRANA NA BAI TOSHO.BORISOV E RAKOPLIASKAL NA BKP I SSSR,BIL E TVARD KOMUNIST..

414

отчаян

преди 13 години

Боже,колко мъка по този свят има, Боже !!!!!!

413

Вуте

преди 13 години

Фокусник, фокусник... колко да си фокусник? Нема по-големи фокусници от социалистите! Они краднат и с газо си! :)

412

Анонимен

преди 13 години

Какво нещо е живота. Преди две години хората гласуваха за Бойко само и само Доган да е извън управлението. Както върви, скоро хората ще се готови да гласуват за Доган (ако няма за кой друг) само и само Боцко да е извън управлението.

411

Анонимен

преди 13 години

До Мая.Л. Определено искаме да краде като предишните ! Това в момента вече не се търпи !

410

Анонимен

преди 13 години

Само така Бойко....ние хората сме доволни....комунистите нека ги е яд,те и без друго нищо не става от тях,освен да крадат.

409

====

преди 13 години

Иска ви се да вярвате,че Борисов не е комунист ама е комунист,и за сведение управлява точно по комунистически.Добър ученик е бил на Т.Живков и във школата на МВР добре са го обработили .Подкрепяйте Герб но не викаите на черното -бяло

408

407 и 408

преди 13 години

Карлуково ви чака!!!!!защо не се прибрахте навреме?

407

Фокус Мокус

преди 13 години

Бате Боко в джоба бръкнаи от там канал се пръкнапак устата си разпаличе на крайните кварталипак *** сме събралиДнеска пак сме на похвалирежем ленти и парцалиа народа с гладен викслави вожда нов великпратен им от СИК

406

Анонимен

преди 13 години

shte gledasuvam za BOIKO dokato toi e zamesen v politikata.po dobre neshto...otkolkoto nishto.za 20god nevidqh nishto ot nikoi.dori edna kanalizacia.DAVAI BOIKOOOO

405

Анонимен

преди 13 години

Само Крадливите са срещу Бойко.

404

БЪЛГАРИЯ ДО БОЙКО

преди 13 години

Мооля те, отърви земята ми от присъствието си! Махай се надалеч, барабар със всичката Герберска глеч!

403

Анонимен

преди 13 години

408,ахахахахахахаххахахахахаххахахах, това беше най-сочният език в косматия *** на барабойко за днес

402

до аватар

преди 13 години

Затова ли са такива урунгели от това поколение? Понеже скромността ги краси?Днешното поколение пък казва "Скромността е за онези, които нямат други качества!"

401

Анонимен

преди 13 години

ме хе

400

мимо

преди 13 години

така като фокусник ако си подадеж оставката барабар сцялото правителство ще спестиш доста неприятности на народа

399

Анонимен

преди 13 години

Колко злоба има по коментарите, ужас. Обаче ако се вгледа човек, половината от тях са най-вероятно платени, в това няма спор. Интересна ми е другата половина, имам чувството че са писани от някакви застаряващи господа, завиждащи на г-н министър председателя на Република България Бойко Борисов. Завиждащи за това притежава харизма,харесват го жените, както млади,така и по възрастни дами, завиждащи за това, че видиш ли той е един от нас, а пък станал "голям човек" и хоп -трябва да се върне в казана

398

Мая.Л.

преди 13 години

Защо плещите глупости по премиера бе?Какво искате и той да краде като предишните изедници ли?Човека прави това за всички нас,а вие не се спряхте да го обиждате..Засрамете се.Така никой няма да спечели,най-малко вие.

397

До Истината

преди 13 години

Истината е ,че за добро или за лошо но в Бойко българина припозна олицетворение на манталитета на болшинството от българския народ.Жалко е но е факт.

396

Патриот!

преди 13 години

Жалки и смешни, подръжниците на провалилата се комунистическа партия БСП се опитват с гнусни обиди да принизят успешното управление на ББ и ГЕРБ, но ИСТИНАТА не може да се обори с *** лъжи и долни клевети и обиди, които само показват посредственото ниво на плювачите. Жалки плюнковци, вие сте срам за България. Плюете срещу човека, който с риск за живота си се нагърби да изведе страната ни от червената тиня, от която вече 20 + год. не можем да излезем.