195

Анонимен

преди 13 години

до 182пикаещият във фонтани Румен Петков е наркотрафикант.

194

...

преди 13 години

Относно събираемостта, мога да кажа само, че през време на тройката в България са изпрани над 30 МИЛИАРДА евро. Суми, за които единствено са платени данъци (но и възстановен/внесен по- малък ДДС на много "западни" компании), но реално не са произвели продукт. Най- много пари се изпраха през туризма. Всички хотели на хартия бяха претъпкани и то на цени с няколко пункта по- ниски от обявените от туроператорите. Хотелиерчетата генерират печалби и перат, туроператорите с нисък марж на печлаба. И хоп

193

turbosmile

преди 13 години

Снимката горе ми напомня за една комедия, в която британското кралско семейство се беше подредило за снимка, но на подиума стана късо съединение заради дъжда и всички умряха. Мечти-и-и, мечти-и-и!

192

Анонимен

преди 13 години

"Бойко Борисов откри Сомалийския залив."Нещо да кажете за ЕнтЕлекта на премиеру:)))

191

Учуден

преди 13 години

Тоз дали си вЕрва сам ?!??!

190

Анонимен

преди 13 години

до 190,185,182,176---Кога ще започнеш да пускаш за Ц.Бориславова , най любимото ми е онова дето агент Буда избивал хора по времето на възродителния процес.Имаш ли го, а пусни го моля те, много ме кефи.А за нелегалната фабрика за цигари на Бойко край Поморие имаш ли го?Пусни го и него...

189

Кочо

преди 13 години

*** си правят сметка без кръчмар и ще духат супата после.

188

Konstantin

преди 13 години

Ти ли си алтернативата бе,съсел долен?Скрий се в дупката си и не се показвай,че току виж те настъпал някой!

187

Анонимен

преди 13 години

разработват управленски проекти за всеки секторПод тези думи разбирайте,че вече плановете за кражбите и далаверите са готови.

186

Одобрявам

преди 13 години

Да, наистина има нов морал.Преди никога нямаше да ги осъдят ако бяха от управляващата партия!

185

Анонимен

преди 13 години

"Депутатката от ГЕРБ и заместник-председател на Комисията по здравеопазване в Народното събрание Геновева Алексиева, един от известните офталмолози у нас, е журирала собствената си дъщеря в конкурс за доценти"Законът задължава гербера да гласува за детето си! И той като Матросов го прави!

184

Анонимен

преди 13 години

"Депутатката от ГЕРБ Геновева Алексиева източвала здравната каса с диагноза "мързеливо око"! "Те затова няма пари за нищо в здравеопазването! Много се променя БГ и все към добро! Крадците имат нова партия:)

183

Анонимен

преди 13 години

Видяхме ви алтернативата на вас, а стига ви толкова , *** хамстера нагъл

182

Избирател

преди 13 години

Обещавам да гласувам за бисиепието на ****к*н ден !

181

Анонимен

преди 13 години

Сергей защо реши че сме забравили за корупцията, кражбите, спрените еврофондове, Масларката, Цонев, заменките, Доган и Цанков камък, Баневи и Русалка, Батко и Братко ...и всичките други хубави неща с които ни дари твоето правителство?Не че сегашните са цвете, ама това твоето нямаше мярка бе братче, в общината не ми бяха искали толкова нагло пари на ръка от времето на мутренските времена началото на деветдесетте.При твоето правителство корупцията беше навсякъде, като кърлежи бяхте...

180

Темерут

преди 13 години

Ето, ги и наглите :))) Пак се изказват :))) Тия са напред с девиза: И да се удавиме, няма да се даваме! Ела, и го кажи това на българският народ, бре Серж, какво си тръгнал да се обясняваш пред чуждоземците? Знаеш ти, че никой няма да ти повярва, та се пробваш пред тия, дето не те знаят що за стока си, а? Хамстер, с хамстер!

179

Анонимен

преди 13 години

"Местна ръководителка на ГЕРБ в родопската община Борино се опитвала да прикрие митническо нарушение"Ех митници любими, на Боко тъй любими!:) Леденика той си пие и на Танов дава да отпие:)

178

мамка им

преди 13 години

Ква работа имат Турция, Унгария и хърватия с българските комунисти? Пред кой се заявяват за алтернатива? Аз мислех, че българския народ гласува и избира алтернативите....

177

Наглец

преди 13 години

По-крадливи от *** още не са се родили, трябва да ги държим далеч от хазната.Каквото успяха откраднаха и сега се правят на ни лук яли ни мирисали.Всички червени фирми с крадени пари , далеч от държавни поръчки, вашта ма_а комуняшка !

176

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът от ГЕРБ Светлин Танчев дописал закона за наркотиците"Няма ри вече наркотици герберчета! Свиквайте! Правовият ред се завръща! Разбирам злобката ви!