38

Анонимен

преди 13 години

За това хората в цивилизованите страни са го измислили. 4-5г. мандат, имаш право на втори и толкоз. Защото един човек като се застои дълго във власта, забравя че е на заплата от сънародниците си, че те са му шефове и почва да си мисли че те са негови слуги, които доживотно трябва да хрантутят него и родата му. Трябва да му се кланят и да целуват краката им. Ако не слушат им пуска кучетата си. Нарича се култ към личноста, психическо заболяване което се проявява след 10-тата година във власта.

37

az1

преди 13 години

Диктатура и всявана на страх са били винаги основните приоритети на Кадафи. Не разбирам защо изобщо хора,които никога не са били в Либия коментират събитията там. В Бенгази - старата столица на Либия винаги е имало репресии от Кадафи и противници на режима му. Срщал съм тези хора и мога да Ви уверя, че са наистина много интелигентни завършили образованието си в Европа и знаят какво правят. Не е случайно , че Кадафи го охраняват кубинци и хора внесени от вън.

36

Dmode

преди 13 години

Нали знаете френската мъдрост, че всеки народ си заслужава управниците.Единственото проблемно нещо при *** араби е че имат петрол, който на нас европейците ни липсва, но пък обичаме.Нали си давате сметка, че на никой не му пука за Либия или за племената и стадата, които живеят там.Всичко е пари и петрол.

35

555-*

преди 13 години

до 34: Ако се чувстваш животно - ние.

34

Skater

преди 13 години

Ке падне ли тирана? Хора като Кадафи, мачкат и унищожават своите народи десетилетия наред и независимо, че презрително им казваме: Арабески, Тарамбуки или просто ***, ще се окаже че порива за свобода на тези хора не е като нашия порив към салама......

33

pissed off-26

преди 13 години

"Тия са сбирщина *** животни,които са свикнали да ги тъпчат цял живот. te ili nie ?

32

Анонимен

преди 13 години

az puk prudnah i jena mi otide v drugata staq..xaxaxa

31

DN.

преди 13 години

DA BE, SREWTU CHOVECHESTVOTO ... TARSI SE NACHIN DA SE OPRAVDAE BADEWTOTO UBIISTVO NA KADAFI. KAKTO UBIHA MOBARAK I DR.

30

Тодор

преди 13 години

Революция като тази се прави с пари и наемници. Отвън. Да не говорим за месеците предварителна подготовка, която, странно, никой не е забелязал.Така че каква е истината е спорно. Едно е сигурно. 1-2 седмици лудост ще им костват десетилетия възстановяване. Ако въобще им се получи. Щото може и Либия вече да я няма на картата.

29

А.....

преди 13 години

Кадафи трябва жив да се обеси като Хусеин садам...

28

ехооо

преди 13 години

и това го казва българин???

27

Анонимен

преди 13 години

преди малко ядох мляко с ориз

26

Анонимен

преди 13 години

Bravo na tozi ***! Kato si ubie pilotite Evropa, Amerika pa i Izrael shte si go premestiat v drugia krachol.

25

pissed off

преди 13 години

Абе за какви хора,за какъв нород говорите!?!?Тия са сбирщина *** животни,които са свикнали да ги тъпчат цял живот.Какво чакаха досега та не се разбонтуваха?

24

Анонимен

преди 13 години

Ave kakvo dyvchete se amerika i izrael da va takova v promitite mozyci , ne vi znam kvi gluposti chetete ama vzemet se sprete

23

Анонимен

преди 13 години

Muhite na esen hapiat nai losho ! --predi da umrat sa nai uiazvimi .

22

Kadafi e tup ciganin

преди 13 години

Какво има да прераства, то вече си е престъпление срещу човечеството ....... баси страхливите изказвания .....Кадафи трябва жив да го запалят ......

21

до 5

преди 13 години

Чакат защото в Либия има нефт и освен това кадафи си е тяхно мекеренце и едно е да нападнеш Югославия за да създадеш изкуствена ислиямска (държава) като косово една враждебна територия срещу парвославните народи -там може ,ама съвсем друго е да се подкрепи едии народ който желае да живее с ислиямските фундаменталиски закони близо до *** , това за сащ е недопустимо защото на сатанистите от пръдливия изрел и може нещо да се случи на крадливото юдейско племе.

20

Анонимен

преди 13 години

И какво стана сега? Уж си избран от народа, но когато народа на който служиш не те иска почваш да го наказваш за това, че не те иска? Пращаш наемници от други страни да убиват твоя народ? Едно е сигурно рано или късно Кадафи ще падне, но като падне от власт мисля че либийския народ ще го осъди на смърт. Кадафи ако не избяга много надалеч просто ще бъде екзекутиран и като съм чуал как го правят мюсулманите ще е публична екзекуция.

19

свидетел

преди 13 години

С.Корея сама ще се бутне, както сссра, като почнат да ядат патрони вместо ориз...