48

Мунчо Манчев

преди 13 години

Идват избори и тъмно сините от ДеСаиБе решиха да яхнат отрано и навреме недоволството на оскубания и нещастен и беден и онеправдан и от всички лъган народ ... дреме им на операторите! А тия дни Цецко хванал четирима пласьори на канабис ... да умреш от смех !

47

Коко

преди 13 години

"добавен от: Говорител - Мобилтел преди 41 секундиАма га ядохте кифтетата не ревахте, а??Га зехте 50 Жипа не ревахте, а??Га мидицинските сестри и Ашраф получиха хАпартаменти ни ревахте, а?От утре - ДВА лева за МИНУТсекунда!"К'ви 50 Жипа те гонят бе ***!!! Я покажи и един човек, дето е взел някаква награда от М"ТЕЛ!!! Тези 100 А класи дето бяха изтипосани на рекламата - ами от Мерцедес за 3 години не са продали/вкарали толкова в България! Хеле пък черни :))))))))) ***!!!!!!!!!!!!

46

Запознат

преди 13 години

Мобилните оператори са най-големите лисици! Поголовно консултантите в магазините спестяват подробности отностно договорите и лъжат в лицето клиентите само и само, за да сключат договор, да си изпълнят таргета и да получат бонуси!!! Дори като видят по-незапознат човек, без да се усети му нашиват втора линия към SIM картата! Внимавайте много, ако ви дойдат 2 сметки за 2 номера е ясна работата!

45

Добър ден

преди 13 години

Дерибейството на операторите бе заложено именно от сините,когато лостоф даде първия оператор (сега Мушеник тел) на своя човек (стойчев)! Помним как за да имаш телефон-плащаш го десеторно,отколкото в белите държави,купуваш си СИМ картата,а после минутите-по една надница! Дори и дасе приеме такъв закон,ще стане като при банките с-предстрочното погасяване...Тинтири-минтири!

44

нло

преди 13 години

ТОВА ДОБРЕ А С ОБЛЪЧВАНЕТО ОТ БАЗОВИТЕ СТАНЦИЙ ПО БЛОКОВЕТЕ ЗА КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВАТА ЛАПАТ ЛУДИ ПАРИ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ И ДОКОГА ДА ГИ ТОЛЕРИРАМЕ ИЛИДОКАТО ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАЦИЯ ЗА СМЕТКА НА НЯКОЙ.МОЖЕМ И ДА ГО ДОКАЖЕМ В СТРНСБУРГ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НА КОЙТО И СКОТЛАНД ЯРД ЩЕ НИ ЗАВИДИ.МТЕЛ ВЪРВИ С БЛКБЪРИТО НА БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ГЕРБ.

43

дгх

преди 13 години

В БЪЛГАРСКА МЕДИЯ УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ МОЖЕ ДА НАПИШЕ "СРЕЩУ" А НЕ "VS"ТОВА ДЕГРАДАНСТВО Е ВЪВ ВСИЧКИ СЛОЕВЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО,НАВРЕМЕТО БЕШЕ МОДЕРНО ФРЕНСКИ,ДАЖЕ СТАНАХМЕ ФРАНКОФОНИ,ПОСЛЕ НЕМСКИ ЗА МАЛКО,ПОСЛЕ РУСКИ,СЕГА АНГЛИЙСКИ.СМЕШНИЦИ ВЪВ ВСИЧКИ СОЦИАЛНИ ПРОСЛОЙКИ,И ВСЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА МОДЕРНИ КОГАТО ИЗПОЛЗВАТ ЧУЖДИЦИ,А СЪЩЕВРЕМЕНИ СТЕ *** И КОПИРАТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ СИ ЧОРБАДЖИИ,КРИВО РАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.НЕОСПОРИМ ФАКТ.

42

канадеца

преди 13 години

Привет приятели.Пиша тука от скоро,през ноща като не ми се спи,нали ние тука сме с половин денонощие след вас.Та по този въпрос да ви кажа нещо което не знаете.И тук в Канада мобилните оператори са много нелоялни те и интернртдоставчиците са направо напаст.Обаче факт е,че тук цената на мобилните услуги и нета са в пъти по-ВИСОКИ.Цените на мобилните услуги тук са както в БГ през 2000 година.Вярвайте ми скъпо е.Не,че не сте прави.В БГ и без друго заплатите са много ниски.

41

до ivanina-j

преди 13 години

Изкарай документ на баба ти ,че е била във временна старческа деменция и не носи отговорност за постъпките си и анулирайте договора.Те хората завещания отменят по този начин,та това ли...Това заслужават,те са непочтени.

40

Говорител - Мобилтел

преди 13 години

Ама га ядохте кифтетата не ревахте, а??Га зехте 50 Жипа не ревахте, а??Га мидицинските сестри и Ашраф получиха хАпартаменти ни ревахте, а?От утре - ДВА лева за МИНУТсекунда!

39

Анонимен

преди 13 години

Мтел е нарушил повече от 40000 клиентски договора и напълно заслужено трябва да бъде лишен от лиценз за мобилна телефония. Имаше група в фейсбок с повече от 44000 бивши и настоящи клиенти на мтел които бяха излъгани и ограбени. Не знам защо тази група престана да съществува вместо причината за нейното съществуване да бъде премахната.

38

do СРС

преди 13 години

*** племе си ти

37

Анонимен

преди 13 години

абсолютно съм съгласен с 13-ти!!!! Мтел ми съдраха кожухчет6о с едни "специален роуминг" който го въведоха на 01.01 2007. Беше типично андешковски гаден номер!! Трябваше да пуснеш "специален" смс за да преминеш на стандартната евротарифа.Били ме уведомили с смс!!! Харно ама аз не съм длъжен да си чета смс-ите!! Та след две-три сметки по около 1000 лв. ми светана. Подир дъж качулка де. Отдавна съм се махнал от тях и съветвам всички да ги накажат тези селски тарикати.

36

Анонимен

преди 13 години

Поради липсата на закони и на култура сред хората, мобилните оператори тук си правят каквото си искат - картелни споразумения, забранени в Европа практики и най-вече държат най-високите цени в цяла Европа ... защо ли ?защото сме най-богатите ли ?

35

СРС

преди 13 години

Аве кво не харесвате на мобилните оператори? Не стига, че ви дават възможност да говорите отвсякъде, а искате и да ви се плаща, че говорите. Баси и ненормалното племе. Ще плащате, щото само се лигавите по телефоните, а хората са направили колосални инвестиции. Искате да изкарате ГЕРРБ виновен за всичко, но Костов е виновен за всичко.

34

ел

преди 13 години

а за цените кога ще протестираме? в родната им австрия говорят за 9 цента на минута и апарати никой не си купува, защото операторите ги подаряват на клиентите си. нас ни правят на аборигени - търчи и стрижи.

33

верно е

преди 13 години

ivanina-jДа за съжаление и такива моменти има трябва да се внимава.Не казвам,че Виваком са супер и те са в тая бълвоч,но като,че ли с тях съм брал най-малко ядове.Лично мнение.

32

а

преди 13 години

Сините се чудят какъв протест да яхнат само и само да се докопат до властта.Не,че не е нужен този протест,но за какво Мартинчо и Лостов пак да са герой

31

22ри век

преди 13 години

"Кво ревете, бре?Я да върнем левче за минута!Плащате най- ниската тарифа в целия Йевропейски Саюз!Плащате най- ниската тарифа в целия Съединен американски щат!Плащате най- ниската тарифа в цяла Айзия!Плащате най- ниската тарифа в цяла Афстралия!Даже маймуните в хАфрика говорят за по два банана за минута! "Имаш сериозни психически отклонения. Цените на момилните оператори са обиистжено жестоки спрямо Брутната заплата на недин българин, техниката и услугите който предлагат трябва да са достъпни

30

Анонимен

преди 13 години

На мен ми се обаждаха от вива ком да ме заплашват-като не си платите,тези пари ще ги дадете за адвокати.И то защото пуснах молба да не ми се преподновява договора,а те го подновиха и искат неустойка около 250 лв.Трябва да имаш здрави нерви и желязна психика,за да издържиш на всекидневния телефонен тормоз.

29

Анонимен

преди 13 години

костов ли подари мтел на чорни и взимаше 500000 евро на месец за да бави лиценза на втория оператор или нещо бъркам