256

До241

преди 13 години

Борисов, като член на мафията ,и "бивш" кадър на ДС / с чин майор/ създадена от БКП, не само че няма за спаси България, но ограбването продължава с пълна сила. А относно милионите - защо нищо не казваш за Ц.Бориславова.

255

Стринка

преди 13 години

И аз едно време тъй съ упъвъх на дяд'ти, ама кандисах.

254

77777

преди 13 години

Искаме работа а не скандалиТоя кога ще ни покаже сключени договори с европейските ни ''приятели'' на които внасяме милиони на година?

253

Анонимен

преди 13 години

Ти пък от къде имаш такава достоверана информация ??????

252

Анонимен

преди 13 години

Правилно - хайде герболайнометчетата - отивайте да плюете Станишев. Той ви е виновен и за Контрабандата по митницата, която се шири вече година и половина.Не че преди я нямаше, но не в такива ОГРОМНИ размери.

251

Анонимен

преди 13 години

И само да допълня мисълта ти.........ако сте гледали тази неделя в предаването на Лора Крумова излезе този как се казваше..........Иво Недялков, създателят на Иист Уест Интернешънъл,който разказа как пре 90' та 200 души за били "назначени" за милионери и са взели кредити от Народната банка (той самият каза че е взел 17 млн.) които бил после върнал (сигурно през 97' *** при хипер инфлацията) е кажете ми другари всички противници на ГЕРБ, от къде и от кого тръгва вмирисването........

250

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ = НАГЛИТЕ = КРАДЦИТЕ = МУТРИТЕ

249

Анонимен

преди 13 години

Проблемът не е в това дали Танов е назначил или не въпросните хора. Проблемът е в това, че Фидосова и Стоянова са се опитали да му влияят. А говорехме за НОВ МОРАЛ, май ... повтаря се историята с Царя и Царистчетата-Лакеи

248

>>>

преди 13 години

до 244: Така е, всеки народ си заслужава управниците. В БГ имаме изключение - читавите ги отстрелваме.

247

Анонимен

преди 13 години

Стига бе - професиналисти са си, как да не са.Ето например Цецо Пеленгатора е специалист по подслушването.

246

55555

преди 13 години

Народа им мизерува тия ще се поизтрепят за кокала!Идете си всички,ние имаме други проблеми много по важни за оцеляване

245

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха, къде били професионалистите.И по какво е професионалист Тиквата.Може би по разтриване на уши (Т.Ж.)и на старчески гърбини (С.С.)

244

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Ей Василев, стига с тия *** бе *** ! Ако ние загубим ще подкрепим Първанов за премиер и Станишев за президент. Защо ? Защото единият сложи на наш Бошо нашивка, а другият го докара на власт. И вместо да им целуваме ръце и други работи, решихме да ги подкрепим на изборите. Здрасти Василев.

243

Шеф

преди 13 години

Пуснаха тема за Станишев. Пренасяме се там.

242

БАЙ Х

преди 13 години

МЪКА, МЪКА!?! МНОГО МЪКА. ГОЦЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДАДЕ НАЙ- ТОЧНА ОЦЕНКА ЗА ГЕРБ

241

дидо

преди 13 години

Станишев беше прав само за едно нещо !Позна като ви нарече ЦИРКАДЖИИ !

240

БГ

преди 13 години

Приятно ви писане, дами и господа. Масата ме чака...и касата Каменица.

239

Ъ1

преди 13 години

АЗ :D Който и да е ще бъде по-добре от него. Ако ще и ДПС да е ! Вече ми писна от всякакви партиики с едничката цел да заробват българите ! А най-опасното в България е управление с една партия. По-добре коалиционно правителство. Когато е една партия тези много започват да си вярват и си правят каквото си искат.

238

мразещкомунисти

преди 13 години

И къде е проблема тука В.Танов не е назначил нито един от препоръчаните от Фидосова и Стоянова,издишате червени помиари само кръв храчите срещу това правителство,ето еврофондовете се усвояват успешно строят се магистрали,пречиствателни станций,паркове и градинки,цели преустройства на кметсва и пр.,а по ваше време ги бяха нещо спрели и дуган излезе най големия хидроинженер,а бе грамофон свири майка плаче,но бойко ще издържи щото е от стара коза яре....

237

ALI

преди 13 години

MAGISTRALITE TURSKI FIRMI GI STROYT E SEG A DPS IMA UCHASTIE TOZI BOKO E PREDATEL I LAJEC