73

марко

преди 13 години

До 53Там е работата че филмите сеа направени когато Ходоровски беше в затвора ,на 3-тата година.Руският режисьор не се чува,но американския снима ,та снима.Когато имаш милиарди и даряваш пари за социално слабите данаците падат.Ходоровски е невинен.

72

Ходорковски

преди 13 години

комунистите не са хора

71

богнострокулум

преди 13 години

това просто не е вярно ! По времето на Горбачов ,а след това и на Елцин, руснаците бяхя буквално смазани психически, ресурсите на държавата им ограбвани от чужденци, а самите те често търсиха препитание по българските битаци, продавайки на безценица доста добри инструменти на които личеше надписа "Сделано в СССР". Владимир Путин промени всичко това и върна националното достойнство на руснаците. А това макар и неразбираемо за някои, е от съществено значение за благоденствието на една държава!

70

за 58

преди 13 години

***, прочти уикилийкс......ако можеш де. ...Твоят *** е най -богатия европеец ( интересно какво е работил ) , а в Крелъм парите се внасят с куфари, не куфарчета........ако откажеш- пандела

69

информатор

преди 13 години

"90% от руснаците са за Путин"90% от руснаците се страхуват да са против Путин - това е.

68

Ходорковски

преди 13 години

че аз вече съм си там.гледам тв,чета вестници,книги.Но ако Путин влезе няма да издържи.

67

Атом отляво

преди 13 години

Инфото, изтекло от американското посолство, направо размазва ключови червени министри. Раздувките им, че RWE се била отказала заради изразената позиция на новото правителство, поело властта на 27 юли 2009 г., се оказаха пълна лъжа. Още през декември 2008 г. немската компания горчиво съжалява за набутването си.В материала от 17.02.2009 г. ясно пише, че германците преценяват партнирането с руснаци и българи едновременно като отровна комбинация. В същия текст си пише черно на бяло за знакова фигура като Румен Овчаров, че е проруски енергиен маестро. Кратко и ясно. Не пише български или пробългарски. Лошо, Овчаров, лошо.Докладът от 7 юли 2009 г. посочва проблемите със сигурността. Текстът е предназначен за ключови фигури като Ричард Морнингстар, Ричард Фрост, Дженифър Хувър. В него се акцентира за съжалението на германците. Какво ще обясняват сега червените наглеци?! Германците се оттеглили заради непрозрачност на проекта! Шок и ужас за върхушката на БСП.Откровено антибългарската позиция на някои червени министри е известна от години. Но сега лъсва какво мислят за тях не само в амбасадата на САЩ в София, а и в Държавния департамент, в правителството. Рухват митовете на някои сини американофили, че американците заигравали с червени министри като Румен Овчаров.

66

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Ако те набутат за още толкова време в пандиза,кога ще имаш време да си изпълниш заканите?

65

Ходорковски

преди 13 години

като взема властта ще видите вие,ще навра кадрите н КГБ в на кучето дупето.сега си записвам тук,кои говорите против мен.

64

didoki

преди 13 години

Атила, следващия път като изпаднеш в криза, може да отвлечеш влак. Много по-добре е от рейс, нали!

63

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

КАТО ЧЕТА ТЪПИЯ КОМЕНТАР НА МИСТЕР ХОДОРКОВСКИ......НЕ СЕ УЧУДВАМ....ЧЕ ЧОВЕК С ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ Е В ЗАТВОРА....

62

Aecius

преди 13 години

Атила, даунчето на мама! Престани с тази игра, има много други. И не мръси името на Атила! Въпрос: някога чел ли си книжки за Винету, Оцеола, Ситинг Бул? Защото ББ е чел поне "Винету"! От къде знаеш "Казах!", тъпо, безпросветно коп..е? Hough! Май най-добре да ти спретна едно Каталунско поле....

61

До 63 и 65

преди 13 години

Боко, боко ама на изборите ви го наби надълбоко, голям кеф а?- за това всеки ден го споменавате. Май стана като в оня лаф, където доволната мецана всеки ден носела мед на един.

60

Анонимен

преди 13 години

Леко завиждам на руснаците защот си имат Путин и слабото му място е любов към породисти кучета! Наш Боко в последното интервю каза: "... стигнах до извода ... думата любов не съществува! Всичко е само пари! " Ако така говори наши премиер не знам до къде ще я докараме!? Милостиви Боже!С пари може да се купят много неща /онези които се продават/, но парите са само инструмент и нищо повече!

59

До 63

преди 13 години

Питай майка си.

58

бате

преди 13 години

А къде е Боко днес?

57

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Нещо не те разбирам . Кой на кого и какво дължи?

56

Калин

преди 13 години

на кого ги дължи на бившият си ортак ли?

55

КОСМО-нафт

преди 13 години

А Миша Ходорковски обича Степан от 7-*** килия с Волшебная палочка в щанiь...

54

Калин

преди 13 години

аа изметта на обществата.. т.е съветските граждани бивши или настоящи.. да си ръсят шизофрениите пред вождовете .. опипвайте ги .. с ваще перверзии не занимавайте!!