57

мангалян

преди 13 години

оня ден си вървя по Попа и един *** ми заповядва да съм му купил кафе!все повече се убеждавам че спасението е в чужбина,тук останаха само наркомани,ескмутри,чалгаджийчета и корумпирани политици!спасявай се,народе!!!!

56

fdgdgf

преди 13 години

*** ***, да се оправи блока пречи, че за тея *** и левче не трябва да се харчи...трябваше да ги накараме сами да си го събарят блока...И като 6-звезден хотел да го направим, след 2 години ситуацията ще е същата, като на снимката....

55

аз

преди 13 години

Подготвя си терена за следващите избори... в Бъргария цигананите са най-активните гласоподаватели...

54

Анонимен

преди 13 години

Предлагам на всеки, който се притеснява за оцеляването на ***, да вземе поне 10-15 деца - ромлянчета, да се грижи, да дава всичко от себе си за тях, а не да приказа нахалост.

53

t

преди 13 години

vie may ili sanuvate ili blenuvate za velika balgariq na gladen tarbuh 4ifte pi6tovi

52

тираджия

преди 13 години

Кутев ... Мръсно червено и долно помиярче си!Дано си намериш майстора и ти

51

rumen

преди 13 години

Кутев,Какво плаши Правителството и запада и каква е истината за *** и Мафията 90% от битовите криминалните престъпници в България се извършват от *** и предимно *** грабят, пребиват до смърт и изнасилнат десетки граждани..., по пътищата ни газят мургавелковци с купени книжки, но това не е новина, а "сиво" ежедневие..., защото *** в България имат демократичното Право да го правят, а обикновенните граждани демократичното Задължение да не се защитават!Ето това плаши Правителството и запада!!!Но, има едно голямо НоЗад всеки *** Мародер, зад всяко *** престъпление, стои поне по един Българин или Еничерски внук със странно имеЗащото:- Кой продава на *** шофьорските книжки?- Кой изкупува крадените от *** вещи и метали?- Кой доставя на *** контрабандните стоки?- Кой доставя на *** наркотиците?- Кой организира *** проституция, търговията с бебета и органи?Отговора е елементарен Мафията!!!Къде са в тези случаи, неуважаваните от никого в България, активисти на Отворено Общество и Хелзингските сребролюбциЦитирам сайта им:" - Акцент в работата ни е отстояването на правата на най-уязвимите групи: малцинства, хора в неравностойно положение, лишени от свобода, деца, жени..."- Та питам... Неуважавани от никого в България, Отворени Тарикати и Хелзингски Сребролюбци... Къде са нашите Яростни декларации, по повод:- Изнасилванията на жени в преклонна възраст...- Убийствата на младежи - българи, в кварталите, където българите са малцинство...- Къде са вашите Яростни декларации, по повод масовите грабежи, побоища и кланета на безпомощни възрастни хора по села, градове и трамваи...- По повод изнасилените малолетни ***, често от техни братовчеди, по на 10-12 години, които после са принуждавани да проституират...- Когато малолетни жени раждат и с това тежко увреждат здравето си... и стават проблем на цялата българска нация..., съставена от 90% българи и 5% циганиНЯМА ВИ... МЪЛЧИТЕ КАТО ИСЛЯМИСТИ НА РАЗПИТ...- Къде, къде..., по доходоностно е да вземате "сребърници"..., за да леете крокодилски сълзи за сводниците..., наркотърговците... изнасилвачите и безкруполните убиици...!!!НАЛИ!

50

Ясен

преди 13 години

Станишев вие сте виновни за това което се случва с ромите 65 лева детски 110 лева на месец за самотни майки вие унищожихте България само за 20 години!Знаеш ли СерГей в Айтос ,ако не знаеш Турски хляб не можеш да си купиш ,но на теб какво ти пука ти си Руснак!!!

49

Анонимен

преди 13 години

az ne sum rom no mislq 4e razru6avaneto na bl 20 e nepravilno ,sega otkadeto i da pogledne6 te 6te sa pravite za6toto kak 6te obqsni6 na evropa 4e si gi ostavil na ulicata direktno 6te ni obvinqt za genocid

48

sgt.Hale

преди 13 години

Сега драгият данъкоплатец ще да се бръкне за построяване на нови жилища за тези ***. След 20 г. когато ги доведат до същото окаяно състояние -пак.....Нищо незаконно няма в събарянето на опасна постройка, собственост на общината....все пак собственикът е решил това, а изметта вътре дължи данъци за поне 10 години назад...

47

Аз

преди 13 години

Ами да го бяха оставили блока, на отговорност на този Кутев... та като падне и убие 294873857 малгаля (сигурно толкова са живеели там), хем щеше да ни отърве от тях, хем Кутев щеше да е в затвора. Ама на... не се обади по - рано кучето, да се измисли пъкления план :)

46

мангалофоб

преди 13 години

Като гледам снимката,и ми става страшно!Като след война!Какъв човек трябва да си,за да направиш това!?..

45

123

преди 13 години

Браво! Много точно!

44

rumen

преди 13 години

Кутев,- Кажете ми Г-не, в коя Европейска държава *** проблем е решен и как Дайте ми този светъл пример и аз ще съм първият който ще го подкрепиНо Вие господине не сте най-яркия пример за *** еклектика Други са далеч преди Вас Ето Ви класически пример за свободно слово и процигански лъжи в берлинският "Тагесцайтунг" Ето едно изречение с Шест лъжи - типично по ***...!!!" ...Репатрирането от Франция на хиляди румънски и български роми разпали и в България дискусия по въпроса какво да се прави с ромите, второто по големина след турците малцинство в страната..."Истината:1. Репатрирани са не хиляди български ***, а само петдесетина...2. Не са репатрирани, а са приели помощ от френското правителство от по 300 евро, за завръщане..., след няколко месечната законна екскурзия... Българските граждани все още нямат право да работят във Франция...3. Дискусия в България няма, защото никой не се занимава със задграничните циганиите на ***..., освен българската мафия, която ги организира4. *** не са второто, а първото по големина етническо малцинство..., следвани от руското5. В България турци няма, защото държавата Турция е основана през 1925 година, от остатъците на Османската империя и е една от тридесетината държави възникнали от разпада на Османската империята..., както и България...6. Мюсулманите не са нация, а в България мюсулманската религия се изповядва свободно от петнадесетина свръх малки етнически малцинства, като татарското, например...7. В България има и няколкостотин турски граждани - дипломати и бизнесмени...Г-не, като всеки почтен гражданин на Европейска, Национална Държава, както Нацията към която аз и те принадлежим, така и Истината са ми еднакво мили Проетническата Ви пропаганда Не!!!Знаете адреса ми

43

Ди

преди 13 години

тая ***, трябваше да бутнат блока докато спят *** вътре, че да се сложи край

42

Анонимен

преди 13 години

ромите да ходат да се застрелят, иначе някой друг ще направи това скоро.

41

Анонимен

преди 13 години

И отново популизъм от страна на БСП!Я нека един от бившите управляващи да каже какво ТЕ направиха през техния мандат за ромите у нас?/освен,че им дадоха по някой лев около изборите/Аман от такива политици!!!!!

40

Въпрос към Кутев

преди 13 години

Кутев,защо за четири години управление не се сетихте за блок 20?Нямам други въпроси.

39

до 31

преди 13 години

Напоследък нещата са от порядъка на гигакомуни,та чак до теракомуни!Предстои развитие нагоре!:)

38

Анонимен

преди 13 години

Е как БКП-ДПС нема да се застъпи за "ромите". Хъ роми. ***.