160

Пиф

преди 13 години

Честно казано, аз споделям възгледа на тези народи, че мъжът и жената не трябва да изневеряват. Но мисля, че това трябва да е по осъзнаване, лоялност цял живот и не да се дебнат като в скрита камера? Не мисля че трябва да се убива изневеряващият. Мисля че ще е по-добре да се задължи със закон, да носи публично дрехите си с надпис "Изневяра"? Е, Казановците ще се зарадват на такава открита реклама, но които са точни ще знаят с кого си имат работа? Въпрос на разбирания?

159

Драгомиров

преди 13 години

Браво!

158

haha

преди 13 години

Нали това казвам по-долу, бре уважаеми Драгомиров ( :В хората е проблемът, те изкривяват духовното учение, което в първоначалния си вид може да носи много положителни черти. И се стига до тотални мизерии - хора се пребиват с камъни, взривяват, колят се и прочие. Това са резултатите на практика.Само, че няма как християни, мюсюлмани и всякаквите "вярващи" да разберат, че са едни и същи ***...

157

Анонимен

преди 13 години

Драгомиров, как го прозря това бе! Ти си за Нобелова награда! Религиите били зло, а наркотиците, престъпността, убийствата, кражбите, измамите? - те какво са бе Драгомиров? :) И защо след като религиите са зло, религиите отричат и наказват изброените неща? :) Къде е логиката бе Драгомиров!?:)

156

Анонимен

преди 13 години

Явно тука доста хора са чели корана и това е така ,защото той е религиозна книга като всяка друга и може да се намери по всяко време .Има обаче една (религиозна )книжка на която дължим всичко пошло на света ,което се случва днес и тя е юдейският талмуд ,за съжаление широката общност няма възможност да се запознае със съдържанието на тази(удовохотворена) творба ,защото на хората неевреи четящи я ще им настръхне косата от злобата и идиотизма на (избрания народ) дето изпитват към нееврейте(гой)

155

Драгомиров

преди 13 години

Русия не се намесва в законите на суверенна държава - Русия просто им обявява война. За онова време това е било напълно нормално, предвид че през 19-ти век само в Европа се водят над 20 войни.

154

Кан Крум

преди 13 години

Мюсюлманите доказват,че са варвари от световна класа.Просто нямам думи за тези ***.

153

Анонимен

преди 13 години

След като са им такива законите просто ще я обесят и толкова... Вие какво искате-специално заради "цивилизования" и покварен наш свят да си променят принципите ли? Тази жена прекрасно е знаела какво я очаква и въпреки това е извършила и прелюбодеяние и съучастие в убийство-просто сама си е решила съдбата... Предлагам "Пайнер"да организира турне на чалгаджийките в Иран-ще бъдат пребити с камъни още на сцената и ще ни отърват завинаги от чалгата.

152

до 148

преди 13 години

Ужасното е, че имаш диплома за средно образование... недай си Боже и за висше да имаш!Арабите, Иран.... българите, Афганистан.... нерде Ямбол, нерде Стамбул! :)Иранците не са араби скъпи! :)

151

Вили

преди 13 години

:) Ако имах мъж, нямаше да го оставя да бъде "плевел". Това беше хипотетично определение и пример, 140 :)Тук става въпрос за това, че докато мъжете си изневеряват и си правят каквото си искат, жените в Иран биват обесвани защото са пожелали да погледнат "малко настрани". Като защитник на каузата на феминизма, съм абсолютно ПРОТИВ потискането на жената, във всичките му форми на потисничество. Ако някой иска да си изкарва на някого нещастието си в живота, да си го изкара в някоя онлайн игра.

150

Анонимен

преди 13 години

Никой ли няма да изрази политическо мнение или да намеси някой политик в тази теме, както сме свикнали да виждаме? Тогава аз ще започна. СерГей е виновен за положението в иран, а доган е издал смъртната присъда.

149

Анонимен

преди 13 години

Ей тия искат да имат атомно оръжие.

148

Драгомиров

преди 13 години

Всички религии са зло. Религиите са нищо повече от изкуствено създадени институции базирани на реални духовни учения, но изкривени като инструмент за контрол над хората, който да служи на светската власт. Всяка религия, която ти забранява, заплашва, кара те да се страхуваш и да се подчиняваш, която насила ти налага някакви "духовни" правила и закони - е зло!

147

Анонимен

преди 13 години

Аз пък мисля, че си ти последния човек, който може да дава оценки на историческите събития :) Трябва тотално да си изтрещял, за да си въобразяваш, че правозащитните организации, Русия и който и да е ще се вдигнат да правят нещо без да имат келепир (каква подходяща дума)! Ще се вдигне Русия, ще похарчи не знам си колко стотици милиони за да освобождава българите щото сме им симпатични! Смях!!!! Ти що не изтеглиш 60 хил. евро кредит да ги дадеш безвъзмездно на комшията да си купи апартамент? :)

146

До 140

преди 13 години

Вили ти знаеш ли знаечението на думичката "изневяра"? Изневяра пиле шарено значи да направиш нещо зад гърба на някога с ясното съзнание, че това ще го нарани. Като мъжа ти е плевел, мързеливец и *** не е лошо да му кажеш в очите и да му кажеш, че повече не искаш да имаш нищо общо с него. След това вече можеш да си правиш какво искаш. Ето това е цивилизовано, а другото е не просто варващина, а жив пример за простотия и висш егоизъм!

145

Анонимен

преди 13 години

*** много е ужасно.Представете си, една хубава, но малко палава жена вързана за уличния стълб и някакви грозни и непочетени от мъж лелки да я трепят само защото никога не могат да бъдат като нея.Арабите така държат жените при тях си, иначе коя ще е тази жена било арабка, ***, ислямка, която няма да дойде при нас.Жената си е жена и те ги трепят за да не им избягат.

144

Аз

преди 13 години

Ако различни личности, които може би са дали идеята за създаването на правозащитни организации, не се бяха намесели в края на ХХ век, ако Русия не се беше намесила в законите на суверенна държава, България все още нямаше да я има на картата на света. Мисля, че ние сме последните хора, които могат да обсъждат дали някой има право да се намесва или не.

143

haha

преди 13 години

А ти прочети цялата девета сура, постави я в правилния исторически контекст и тогава цитирай ( :

142

Урко

преди 13 години

Отсичането на глава е по зрелищно, хвърчи кръв, главатата се търкаля,тялото се друса хаотично. Пък и уличните кучета могат да си близнат прясна кръв, а и мухите ще намажат от жертвата. Да преразгледат присъдата и да отменят обесването.

141

Amenhotep

преди 13 години

Напълно съм съгласен с това, което написа ... имам само една малка поправка- В Иран пушенето на опиум (както и употребата на всякакъв друг вид наркотик) се наказва със СМЪРТ. Но изключая Иран, из повечето мюсюлмански държави всичко живо се друса с опиум и хашиш ... дори си го пуфтят открито по улиците.