Абе тези същите преди 2 месеца ги ловнаха с развалено месо. Огромно количество. И какво? Нищо. Ихо-ихо, после тихо
Когато дойде немеца и му казаха, че слагат лед на ого и оня се опули. "Е как на око!? Не се ли спазват техлнолгичните изисквания!?" Направо си грейна от учудване швабата и се отказаха от сделката. :))))) Бе тук всичко е пълен фарс ве!
Като станахме най-бедната държава в Европа, какво си мислите че ядем и пием освен ***. Кой каквото сам си направи ........ Загубена държава с много, ама много *** народ.
nali beha sravnili bulgarskata hrana s nai evtinata kitaiska hrana demek ku4eto s kai6kata napravo v tigana
HAHAHA AMI AMERIKANCITE SA VINOVNI ZA TOVA, I EVREITE I CIA I SVETOVNIYA ZAGOVOR SASHTO))))) BEDNI MI BEDNI BALGARSKI NARODE....
Някой знае ли какво е ПРАТ това е месо на калъп от изцедени пуешки,патешки и всякакви други ФЕНЕРИ ВЛАГА СЕ НАИ МНОГО ВЪВ МАЛОТРАЙНИТЕ И ВЪВ ГОТОВИ КЕБАПЧЕТА И КАЙМА.Прави се и у нас но повечето е от внос.
Мда. На един кутер се бухат едни чувалчета с едни тайни бели и червени прахчета с растителен и изкуствен произход. :) Това е то.
Не е интересно какви дупета вкарват в салама -всички знаем - по интересното е колко човека, колко време и какви по народност "салами" са си мушкали преди това в дупетата ? Я питам не за друго, ама поне да знаем на кой ядем салама ?
това си е практика да подменят етикетите на колбасите нали работя в магазин ,като изтече срока и нова дата хоп
Хайде господинчо без тия изтъркани моерца а ? Не само, че влагате тия изрезки, ами и правите далеч по-големи идиотщини!! Като например: да купувате развалено месо и след промивка с химикали да го слагате в колбасите, да слагате кожи, сланина, кости и други в колабасите, да слагате лед, вода и химически разтвори и оцвететители в место!!! НЕ ЛЪЖИ !!
Ами не е точно така, но в известна степен си се консумира доста "старичко" месо. За жалост това си е истината. Много ми се иска да се направи нещо, но знам, че е много трудно. Тези лелки от ДВСК са си подкупни с една щафетка и нали се сещате, че каквито и закони да има, то трябва съблюдаващ орган.
Абе, не съм ги чувала, ама то може да е защото отдавна в хладилника ми не припарват подобни "продукти".
Mда. Целият цех ги смъкват в експедицията и свалят опаковки и етикети, след което се лепят нови. А миришещите не *** се белят и отиват към кутера с много оцветители и подправки за луканки и суджуци, че най носят на тежки подправки и имат дъх, маскиращ мършата. Има и подправки "пушек", които изглаждат нещата, защото пуш камерата е скъпо удоволствие.
С думи прости, българския клиент на колбаси и месо яде ***, отпадъци от умрели животни или развалени, но префасонирани/химично овкусени продукти.
Някои споменават за срока на годност на саламите по веригите. Че кой вярва на етикети? Като наближи срока, просто се подменят етикетите с нов срок и готово.
До Колт И за филетата не знаеш нищо,те пък се шприцват по трипъти до като не дадат рендеман 100% а водата и солта слава богу още са евтини,и във всичкото това има и много химия която се нарича подправки.
"Дупета" в луканката няма!, кълне се месар №1