65

Случаен

преди 13 години

Абе тези същите преди 2 месеца ги ловнаха с развалено месо. Огромно количество. И какво? Нищо. Ихо-ихо, после тихо

64

Mad Butcher

преди 13 години

Когато дойде немеца и му казаха, че слагат лед на ого и оня се опули. "Е как на око!? Не се ли спазват техлнолгичните изисквания!?" Направо си грейна от учудване швабата и се отказаха от сделката. :))))) Бе тук всичко е пълен фарс ве!

63

Анонимен

преди 13 години

Като станахме най-бедната държава в Европа, какво си мислите че ядем и пием освен ***. Кой каквото сам си направи ........ Загубена държава с много, ама много *** народ.

62

ludnica

преди 13 години

nali beha sravnili bulgarskata hrana s nai evtinata kitaiska hrana demek ku4eto s kai6kata napravo v tigana

61

S

преди 13 години

HAHAHA AMI AMERIKANCITE SA VINOVNI ZA TOVA, I EVREITE I CIA I SVETOVNIYA ZAGOVOR SASHTO))))) BEDNI MI BEDNI BALGARSKI NARODE....

60

Вегетарианец

преди 13 години

Някой знае ли какво е ПРАТ това е месо на калъп от изцедени пуешки,патешки и всякакви други ФЕНЕРИ ВЛАГА СЕ НАИ МНОГО ВЪВ МАЛОТРАЙНИТЕ И ВЪВ ГОТОВИ КЕБАПЧЕТА И КАЙМА.Прави се и у нас но повечето е от внос.

59

InLine

преди 13 години

Извинявам се за израза, само да допълня Божи-дар:*** дупешки, дупнишки, окраден народ!

58

Mad Butcher

преди 13 години

Мда. На един кутер се бухат едни чувалчета с едни тайни бели и червени прахчета с растителен и изкуствен произход. :) Това е то.

57

бай Петко

преди 13 години

Не е интересно какви дупета вкарват в салама -всички знаем - по интересното е колко човека, колко време и какви по народност "салами" са си мушкали преди това в дупетата ? Я питам не за друго, ама поне да знаем на кой ядем салама ?

56

anonimen

преди 13 години

това си е практика да подменят етикетите на колбасите нали работя в магазин ,като изтече срока и нова дата хоп

55

Саламджия

преди 13 години

Напълно си прав,всички вкусове на всички продукти са само и единствено ХИМИЯ

54

Oleee

преди 13 години

Хайде господинчо без тия изтъркани моерца а ? Не само, че влагате тия изрезки, ами и правите далеч по-големи идиотщини!! Като например: да купувате развалено месо и след промивка с химикали да го слагате в колбасите, да слагате кожи, сланина, кости и други в колабасите, да слагате лед, вода и химически разтвори и оцвететители в место!!! НЕ ЛЪЖИ !!

53

Mad Butcher

преди 13 години

Ами не е точно така, но в известна степен си се консумира доста "старичко" месо. За жалост това си е истината. Много ми се иска да се направи нещо, но знам, че е много трудно. Тези лелки от ДВСК са си подкупни с една щафетка и нали се сещате, че каквито и закони да има, то трябва съблюдаващ орган.

52

Юлия

преди 13 години

Абе, не съм ги чувала, ама то може да е защото отдавна в хладилника ми не припарват подобни "продукти".

51

Mad Butcher

преди 13 години

Mда. Целият цех ги смъкват в експедицията и свалят опаковки и етикети, след което се лепят нови. А миришещите не *** се белят и отиват към кутера с много оцветители и подправки за луканки и суджуци, че най носят на тежки подправки и имат дъх, маскиращ мършата. Има и подправки "пушек", които изглаждат нещата, защото пуш камерата е скъпо удоволствие.

50

ужасен

преди 13 години

С думи прости, българския клиент на колбаси и месо яде ***, отпадъци от умрели животни или развалени, но префасонирани/химично овкусени продукти.

49

Случаен

преди 13 години

Изобщо не са забравени. Фирма Камарко продава "продуктите си" във всички вериги.

48

Случаен

преди 13 години

Някои споменават за срока на годност на саламите по веригите. Че кой вярва на етикети? Като наближи срока, просто се подменят етикетите с нов срок и готово.

47

Юлия

преди 13 години

Тия пък забравени от Бога "фирми" какви са! За първи път ги чувам.

46

Саламджия

преди 13 години

До Колт И за филетата не знаеш нищо,те пък се шприцват по трипъти до като не дадат рендеман 100% а водата и солта слава богу още са евтини,и във всичкото това има и много химия която се нарича подправки.