21

мд

преди 13 години

срещу пари не се върви са казали старите хора, и като гледам не са сгрешили

20

до бачо

преди 13 години

по-добре руснаци отколкото ТУТРЦИ ИМАНГАЛИ

19

KU4E

преди 13 години

Каквото и да си говорим нашият по- голям брат руснака ще направи каквото е решил, защото в него са и хляба и ножа! А някой с действията си могат само да променят нещата в полза на по- големия брат. За тов амного да не се въртим и да говорим, ами да мълчим!

18

Шматко

преди 13 години

Борисов какво го е стиснал да се ракува ега че за първи път пипа бял човек хахаха . Наш Боко знае ли че в Сърбия има невероятна репресия срещу българските малцинства и че ние трябва да им сложим прът в колелата да не говорим че трябва да ни връщат територия . Практически западните покраинини одсъдени им от великите сили не са техни . Те са дадени на кралството което по -късно се превърна в Югославия сега не съществуват като такова респективно и наще територии и санародници рябва да се върнат

17

Анонимен

преди 13 години

Спокооо...До 10 години Русия ще е член и на ЕС, и на НАТО и всичко ще се намести

16

Анонимен

преди 13 години

Тъпите кремльовци и всячески се мъчат да отблъснат Сърбия от себе си, а тя е последният им съюзник в Европа

15

IND

преди 13 години

Тръбопровода ще минава през нашата територия - така, че България ще вземе крейното решение и да не ми се правят!!!Бойко каквото каже това ще е колкото и да са свикнали някой да им ближе г...зовете както Серго например!

14

Джугашвили

преди 13 години

Единственото пробито нещо, което виждам е твоят мозък май френд :)

13

Бачо

преди 13 години

До: ккСлушай проруско недоносче, бегай си в гнусната русия да те приземяват. Ти не си българин.

12

Анонимен

преди 13 години

Бойко и Тадич ги шляпнаха през ръцете.Лош Бойко,лош Тадич :)

11

kk

преди 13 години

Какъв суверинитет,бе ....?!Ти забравяш ли Ген. Губернатора Уорлик?Кой ти разрешава суверинитет днес,а и някой да се е потрудил да го извоюва поне за пред очи?!Не разбираш ли,че всичко е пробито?!Като започнеш от МВР,ДАНС,БНА...

10

Lehr

преди 13 години

То това дори на глупавия Бойко е ясно, но той хитрува с цел да запази мнимата си популярност. Да държиш всияки козове - и газ, и нефт, и ядрени запаси,... е, можеш да почакаш мишката да се повърти в дупката докато огладнее. Глупавото павителство просто хитрува да намести свои хора на пътя. Но за руснаците е ясно, че всяко правителство е пътник до следващите избори.

9

Бачо

преди 13 години

Руснаците винаги са били долна ***.

8

ильо

преди 13 години

Да ти кажат в очите, че нищо не зависи от теб, а ти да се радваш....овчедушна ***!

7

Honorik

преди 13 години

Mnogo qsno,4e koito dostavq gaz-toi opredelq usloviqta.Nie i sarbite sa6to imame pravo na glas dotolkova,dokolkoto 6te kupuvame ot tozi gaz.Samo,4e rusnacite mogat da namerqt i dr.traseta,taka 4e dori i da iskame ne mojem da gi prepanem,nito da gi pritiskame.Te sa velika sila,s koqto se saobrazqva cql svqt,a nie sme edna malka darjavica,zastra6ena ot iz4ezvane.

6

kk

преди 13 години

Бойко,Бойко с келешлъци и фукни работа не се върши!Поставиха ли те на мястото ти руснаците?!Някога Бай Тошо,твоят "гуру" беше казал:"приземяване,приземяване..."

5

Джугашвили

преди 13 години

Ех, колко се радват червените отпадъци, че е накърнен суверенитета ни. Да можеше пак да ни окупира Червената армия щяхте да сте най-щастливи, празноглавци!!!

4

Салахадин

преди 13 години

Ша договаря Аню ракетен щит а?:)Я сега през ръцете:)М-у другото имаме ли американски турсити по черноморието,които да ни захранват икономиката?Май станахме кат грузиниците.АМериканците ни "дават акъл" без пари и после ни нахендрят на русниците а онез от "братска любов' така ни го вдяват ама ние като сме си мазохисти и *** народ така е:)

3

Анонимен

преди 13 години

И сега ква стана тя??На гол тумбак чифте пищови........

2

путин

преди 13 години

Ами той Бойко си мисли, че е в България и каквото каже всичко става...да ама не:)))