106

Анонимен

преди 13 години

ДРУГАРИ ПАК СЕ ИЗДЪНИХМЕ

105

Анонимен

преди 13 години

Бойко много взе да се взижвява в ролята си на марионетка, отредена му от Генеарлите (не тези като него, аистинските, тези от ДС) и взе да бърка малко Путин с театралния си партньор Станишев и местните сапунки, които разиграват. Учудвам се, че като чета забелязвам хора, които лапат стръвта. Мисля, че това което се премълчава едва ли е добро за България. Мисля също че така нареченитя среден българин пак ще го духа. Само че този път няма да духа БСП-арския, а ГЕРБ-арския. Но духането си е все духане.

104

май си прав

преди 13 години

да

103

Анонимен

преди 13 години

А защо не пишат, че освен преговорите за цената на газта е подписан договор за пътна карта за "южен поток"?

102

Избирател

преди 13 години

Досега се изложиха:Некадърника ЖанЦиганина ИванЛакомия СаксКрадливия ГейСега наблюдавам БойкоАко и той се изложи - следващия!!!

101

Анонимен

преди 13 години

ти за "разликата" не се бой - ще се намери кой да я лапне. дали ще е някой гербер, или ще са старите червени муцуни в нова премяна няма съществено значение. на голословни обещания и секретни договори не вЕрвам преди да видя по-ниска цена на сметката си. освен това кризата по света започва да отшумява, което значи че търсенето на горива ще тръгне нагоре, значи на абсурдистанеца евтината енергия пак ще му се размине, независимо, че под мъдрото ръководство на бойко и дянков икономиката ни продължава уверено да потъва и потреблението се свива. за да запазят нивото на печалбите си енергийните ни монополисти ще компенсират свития обем продажби с по-високи цени.

100

Към 105

преди 13 години

Ами да сложим Уорлик- а за министър председател, та да ни командва директно а не чрез сегашния слугинаж!Провъзгласяваме България за Бандустан или Колония и готово.

99

Анонимен

преди 13 години

Ето такива мъдрости се пръкват на бял свят когато някой с интелект на алабаш започне да обяснява палажението...

98

Анонимен

преди 13 години

Бойко, кажи на хората какво обеща на Путин. Кажи им да знаят. Защото едва ли някой вярва, че един клоун може да уплаши с нещо Путин.

97

ГЕРБер

преди 13 години

С тази ялова/обратна/ опозиция сме обречени да управляваме доста годинки.;)

96

червен симпатизант

преди 13 години

ако герб продължават така скоро няма да видим власт

95

Анонимен

преди 13 години

Ама ти наистина ли си вярваш че Путин се уплашил от Бойко. Блажени са вярващите. Скоро ще излязат наяве нещата, които Тиквата е принесъл в жертва, само и само да има повод да се пъчи пред микрофоните и камерите. Тежко на БЪЛГАРИЯ с такъв самовлюбен милиционер начело.

94

Анонимен

преди 13 години

Ако наистина се договорят по-ниски цени на газа и отпадане на посредниците, много ми се иска да зная СРЕЩУ КАКВО рашата прави тези отстъпки....? Напълно прав е Уорлик- необходима е пълна ПРОЗРАЧНОСТ на договорите с масква...Българите имат право да знаят колко и за какво ще плащат...!Докато Бубето играе по вувузелата на Путин и мълчи за ЦЕНАТА!

93

5ър

преди 13 години

Това не може да стане , онова не може да стане . Дай да работим за това как да стане . Колко поколения трябва да си отидат ?

92

Emo

преди 13 години

Станошев и шайка турски ***.. къде бяхте последните 5 години а не преговаряхте с руснаците, народа гладува заради вас сега ????

91

Анонимен

преди 13 години

Дожевяхме да видим някй да се опълчи на нахалните руснаци. Добре, че избрахме Бойко Велики

90

Анонимен

преди 13 години

вярно едното е едно а другото е друго. едното е илюзии и празни надежди, а другото е суровата действителност, която такива като теб бълнуват, че може чудодейно да се промени само за една нощ, само с няколко театрално тежки приказки и удара с юмрук по масата.

89

Анонимен

преди 13 години

Като прочета подобно нещо се чудя възможна ли е такава личностна деградация, толкова унизително навеждане и раболепие пред чуждото...

88

Анонимен

преди 13 години

не могат да забравят, това, което никога не са осъзнали - че в замяна на шанса да доят посредниците и да крадат от тръбите местните политици с готовност поставят енергетиката ни изцяло в руски ръце. с руски реактор и руско ядрено гориво кремъл ни притежава. ако спрат да обслужват аеца за броени дни ще ни поставят на колене и икономически и битово. и какво прави бойко по въпроса - вместо да разбие тая ситуация, чрез построяването на аец от ЕС доставчик, той я бетонира за още 20-30 години чрез започването на нов руски аец.

87

Анонимен

преди 13 години

Пак се отварят дупки , не само по пътищата но и в бюджета. Едно заемче не ни мърда. Иначе откъде ще вземем тея 830 милиона.