96

един мазник по малко

преди 13 години

следващия е подлизуркото,лицемер и подмазвач Веселин Маринов''звездата'' на мвр.

95

Анонимен

преди 13 години

Този същият ли е, дето дъщеря му се оплакваше че й посягал ?

94

666

преди 13 години

да иде сега да напердаши пак жена си и дъщеря си! тоя е пълен *** и комплексар! е такива са около боко...

93

Анонимен

преди 13 години

Слава на Господа!Защото докато такива недоразумения са по висините на властта, оправия няма да има. Това чудо ОтЛъчко Иванов трудно чете, но явно бързо е смятал...Навремето присъствах на една здравна работна среща и моят любимец ОтЛъчко беше там като председател на здравната комисия в парламента. И самозабравилото се парвеню напусна срещата, защото водещият пропусна да му даде първо на него думата. А срещата касаеше здравето на много хора, ама пък имаше и много камери. И ОтЛъчко предпочете да помисли за себе си, показвайки обида на всяка цена, вместо да остане и да решава наболели проблеми. ОтЛъчкови ми ти работи!

92

Анонимен

преди 13 години

По-скоро ако трябва да бъдем точни - ГЕРБ се бори срещу чуждите престъпници, но закриля своите. А също така използва и държаванта машина за елиминиране на конкуренти в бизнеса. Но на стадото явно това му харесва, какво да се прави ...

91

Анонимен

преди 13 години

Когато държавата се разпада, неизбежно е и властта да се разпада. Казано по-просто - по-хитрите плъхове се изнасят преди да се е разбрало официално, че корабът потъва, с което може и да се уредят да не ги нарекат "плъхове"...

90

АНОНИМЕН

преди 13 години

ББ прие оставката на ЛИ, но същият остава в партията, "защото не е навредил на партията с постъпката си, като е искал да помогне на приятел" - това са думи на премиера /не точно, защото са от друга медия/. Ами, помогнал е, господин премиер, всички видяхме колко много му е помогнал! Къде остана член за злоупотреба с влияние? Или за "наште" не важи?

89

Д1

преди 13 години

След като не го изритаха рейтинга на ГЕРБ ще се срива още повече... Интересно ми е дали има истински дойстойни хора в ГЕРБ, които ще се разграничат от простащината и ще се отделят от парламентарната им група ?

88

Анонимен

преди 13 години

И какво точно му е доблестното, че нещо не разбрах, бе циркаджии.

87

Анонимен

преди 13 години

Лъчезар Иванов е само един от многото некадърни и алчни слагачи-кариеристи в ГЕРБ.

86

Д1

преди 13 години

Или по-скоро е такаАко някое продажно правителствограби от народното богатство,истината днес е само тази -родната полиция ГИ пази.

85

Д1

преди 13 години

Или по-скоро е такаАко някое продажно правителствограби от народното богатство,истината днес е само тази -родната полиция ме пази.

84

ivo

преди 13 години

BORISOV ,TOZI LACHO MOZAKA SE NASRA ZA POREDEN PAT ,AKO ISKA6 NIE BALGARITE VSE O6TE DA TI VIARVAME TOZI TREBVA DA BADE IZGONEN OT GERB NA MOMENTA ,PREKALENO MNOGO PROSTOTI NAPRAVI ,TAKA 4E MAXAI GO TOZI 4E S NEGO I TI 6TE POTANESH V LAYNATA MU

83

Д1

преди 13 години

Както се казва в песента на Веско МариновАко някое продажно братствограби от народното богатство,истината днес е само тази -родната полиция ГИ пази.

82

Анонимен

преди 13 години

Смешни са ми ГЕРБерите. Още малко и герой ще го изкарат Лъчо Мозъка.

81

Златко

преди 13 години

Има идиотче има!Питай юристите.Ама за гербаджии не важи явно.Дали има престъпление или няма казва прокурора и съда.Но за очи поне една проверка се разпорежда от прокурора.

80

Анонимен

преди 13 години

Лъче,еей там,моето момче,където ми сочи пръста,има един увиснал скротум,*** да си го наденеш,за да се почувстваш мъж след оставката !

79

Чочко от Челопек

преди 13 години

Министър-председателят бе категоричен, че Иванов няма да бъде изключван от редиците на партия ГЕРБ. Малко по-рано вътрешният министър Цветан Цветанов уточни, че на този етап провинилият се политик остава депутат в парламента.По думите на вътрешния министър е абсолютно недопустимо лобирането за митнически служител, но все пак няма никакви вреди, които са настъпили предвид неговото обаждане.просто няма място за коментар !!!! прозрачност и идиотизъм!!!

78

Анонимен

преди 13 години

Обаче тоя Бойко почва да ми харесва. Ша зема да гласувам за него на следващите избори.

77

Idiot

преди 13 години

В НК никъде няма понятие: "търговия с влияние"!Не се правете на умни!Някой друг "умник