290

Акъл море

преди 14 години

Не дрънкай глупости, ами напиши 1-2 изречения за защита на кумира си Боко Тиквата,,спасителя на България от руския ботуш! Така се е оплел горкия, че не знае накъде! Както е тръгнало ще вземе да позволи на руснаците отново да ни окупират! Има нужда от помощ човека! Изглежда, че и от Запад го поизоставиха.Дай му малко кураж да затвори решително руските проекти и да умре за свободата на БГ от камъните на озверелите от глад и студ електорати!

289

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Вашият политкомисарски стил на иезуитско добродушие и благочестивост - усъвършенстван в АОНСУ вече не върши работа...

288

Хлапето

преди 14 години

Владимир Путин най-великият съвременен политик. Много ме е яд че ние не можахме да излъчим такъв патриот и национален образец като него. Нашите са ***!

287

в очакване

преди 14 години

Е, къде го чакате този инвеститор, та да се юрнем и ние ТАМ да го чакаме, па като ни видят к'во сме множество, белким, някой се съжали та земе та дойде и опаля...АЕЦа. ЕХ, да беше жив Доньо Донев, к'во филмче щеше да изпраска.

286

Анонимен

преди 14 години

Вземи се пообразовай малко. Нещо изоставаш. И недей да обиждаш, защото не всички са простаци като феновете на мутро-милицонерската партия. Малко повече стил, Странджа!

285

67

преди 14 години

А не роден сам и живея в голяма европейска столица и говоря българския с акцент,и гласувах за най старата комунистическа партия ГЕРБ,така че отстрани по добре се вижда че Бойко ви е засили право в стената.Само Дянков е специалист.А ти бегай на тютюна,атома не е за *** като теб

284

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Аз съм събрал простотиите на таварисшч *** и водя преговори с НЕзависимаягазета...

283

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Дянков заминава за САЩ на 21 години - каквипари, каква фондация "Людмила Живкова" през 1991 год. бе смотльо?...

282

Анонимен

преди 14 години

Ако някой си направи труда да събере и издаде бисерите на Бойко Борисов, натворени само за 11 месеца, със сигурност ще се превърне в бестселър. Аз тука събирам от известно време тъпизмите му и ако си намеря издадетл (неподметколизач) току-виж съм се сдобил с джакпота без да пускам тото.

281

съра

преди 14 години

Някой да ги прочете на глас тези договори по националната телевизия, за да видим колко са неизгодни, щото на този вече не му вервам, само бля-бля и нищо насреща.

280

niki

преди 14 години

na Balgaria ne i triabva vtora centrala.

279

бла -бла

преди 14 години

бат тошо за 40 години издаде 40 тома литература обаче бат Бойко за 400 дни ще създаде 40 тона" бисери" които 40 години след него ще се публикуват.

278

Анонимен

преди 14 години

Не позна Странджа, защото Симеон Дянков е изпратен да учи в САЩ с парите от Фондация "Людмила Живкова", на възраст когато беше невъзможно да го приемат в БКП (17 годишен). Иначе има заявено желание от негова страна. Оставаш на сухо.

277

мляс

преди 14 години

Тоя, като го изритат от там, ще ми липсва шоуто му. Слави никога не е имал по-голяма конкуренция от Боко. Дано да го при'ти след време някоя кабеларка...

276

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

***, само ти ще си останеш такъв - червен ***!!!...

275

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Симеон Дянков - знам и други, но питаш само за един... касата...

274

monke

преди 14 години

Този *** продължава да приказва глупости. Обаче *** от медиите още му се мазнят, а 90 % от българите да му се радват, щото толкова са останалите простаци в БГ. Пък *** от медиите са си ***.... те и Боко ще прекарат, ама по-нататък..... И друго - Тиквата никога не е виновен... и много, ама много лъже! Нооо- никога не е виновен!!!!

273

67

преди 14 години

Обама вчера предложи на Медведев да участва в PRO то,и още утре Анu заминава за САЩ да му обяснят,пишат в руската преса.РВЕ се отказа за да не пречи на бизнеса на франсето което е инвестотор в румънската АЕЦ и ще строят 2 АЕЦ в Италия,та така де да ни изгонят от Балканите,затова затварят и Козлодуй.ES iska da ни направи селска държава и боко им помага,ама той не е попитал народа

272

Анонимен

преди 14 години

Бате, бате - тука има, тука нема

271

ББ/ЦРУ

преди 14 години

Изхвърли немската компания, за да прецака руснаците. Сега върви търси инвеститор, на това се казва да изтървеш питумното, та да гониш дивото.