236

шефовете от ЦРУ

преди 14 години

Само шефовете от ЦРУ могат да решат, кога пожарникаря ще бъде заменен от Първанов. Въпрос на време!

235

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

до Djakona:Бъркъш съ мой човек, това което казваш се отнася за Първанов и ще ти обяснязащо е така - Гоце не може да преживее факта, че Бойко го изрита в пета глуха.Президентът беше настъпан по най-болното си място - неговото себелюбие и нарцизъм и всячески търси светлината на прожекторите, но от прекалена нервност всяка негова изява завършва с провал...същото ще бъде валидно и занеговият мним "проект"...

234

ЧЕРВЕНА БАБИЧКА

преди 14 години

Еееееее , тоя път ще гласуваме за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ !

233

БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ

преди 14 години

ГОЦЕТО ЩЕ ИДЕ В ИСТОРИЯТА , БАЛАБАР С ПАРТИЯТА НА ФЕСОВЕТЕ !

232

вай-вай

преди 14 години

Хайде само не ми казвай,че подкрепата към Бойко е признак за висок потенциал.Е все пак стана късно много хора си легнаха и смехът ще бъде малък.

231

Djakona

преди 14 години

Боико заявяваш многократно че не те интерисува президента и обещаваш да не му обръщаш внимание...Но ти не можеш и два часа да издържиш ако не се изцепиш с нещо по адрес на Първанов...Навярно и в съня те стряска президента....Веднъж удържи на думата си ако си мъж.

230

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Българският тест за интелигентност е отношението към Гоце - и най-малкатаподкрепа и симпатия е признак за нисък потенциал...

229

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Колелото се върти само в една посока,няма връщане назад. Просто вашата партия си остава в миналия век.

228

вай-вай

преди 14 години

Кажи ми поне една причина за това,че не трябва да се изрита.А относно Първанов трабва да стане чудо за да изскочи друга алтернатива.

227

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Това в кой БСП клуб ти го казаха. Първанов приятел е потънал кораб.

226

вай-вай

преди 14 години

Бойко не е толкова глупав колкото изглежда.Той ги усеща нещата и знае,че наближава времето когато народа ще го изрита и точно Първанов ще е силния на деня и затова газ пикае.

225

Анонимен

преди 14 години

255Ни тъ разбрах селски?От кого ще го изяде???Я се огледай?Не виждаш ли на къде отиват нещата?!Тези ще си заминат с шутове в не толкова далечно бъдеще.".....Вересия - никому Собственици на магазини пред фалит заради бедни клиенти"

224

bg.

преди 14 години

не бойте се деца....проекта първанов,ще иде при проекта костов....те вече са прокълнати и от бога..а бойко да помни ,че живеем заради родината и името си...историята няма да прости на никой...колкото и да краде.ще останат съзидателите...а *** на бунището...

223

Иво

преди 14 години

Пак дежурните антикомунистки провокаторски коментари виждам - не съм комунист, нито съм бил член на някоя партия, но тези очевадно селско-тъпанарско провокаторки коментари срещу "комунистите" - от също такива вече не минават!

222

ТАЙСЪН

преди 14 години

АМИ НЕКА И ПЪРВАНКАТА СЕ ПРОБВА СРЕЩУ БОЙКО И ДА ГО ИЗЯДЕ ДЪРВЕНАДЯВАМ СЕ ББ ДА ИЗМЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ТАЗИ СЕЛСКА ПАСМИНА-КОМУНИСТИТЕ. НЕКА ОТИДАТ В ИСТОРИЯТА И НАШИТЕ ДЕЦА ДА НЕ СТРАДАТ ОТ ТЕХНИТЕ ЗЛОДЕЯНИЯ

221

ИЗБИРАТЕЛ

преди 14 години

ДАЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ И 10-ТИНА % ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТИЯ КРАДЛИВИ И НЕКАДЪРНИ КОМУНИСТИ?

220

ГЕРБер

преди 14 години

Бойко, споко!Онова *** го би на изборите на куц крак.Тоя доносник може да бо биеш и само с поглед.

219

an

преди 14 години

NE ROPTAITE. SAMI STE SI VINOVNI. OT 90 GODINA NE SAM GLASUVAL ZA NIKOI. ZA6TOTO NQMA6E ZA KOI. OBA4E MNOGO NAROD, NA KOITO IM KAZVAH, 4E 6TE GO QDAT MNOGO DEBEL, MI SE SMEEHA. SEGA REVAT, OBA4E E MNOGO KASNO. VE4E E VLEZNAL, I KOLKOTO POVE4E MARDAT, TOLKOVA POVE4E VLIZA.

218

Емо

преди 14 години

Ха-ха,Мухобойко вижда,че след година -две Първанов ще го прегази като луда крава телето си на избори,и започна още от сега да пълни гащите.!

217

лудия от гората

преди 14 години

Брато, те не са ченгета, това просто е българския тип "тарикат" , нагаждач, крадец и на който веруюто е да има кяр. Ако няма кяр, той не си вдига д-то ! Това са малки хора, долни... и т.н.!