39

Анонимен

преди 14 часа

Къде да ги побере бе това да не ви е Б52?

38

Анонимен

преди 14 часа

Клатят се като на коча!

37

Анонимен

преди 14 часа

Много Ердоганолизачии тука беее, ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ОТДАВНА УМРЕ. РУСКАТА СИ Я ИМА.

36

цитат

преди 14 часа

Всъщност повечето от реалните оператори на F-16 Fighting Falcon са склонни да надценяват значително неговите бойни способности и процесът на загуба на ореола на оръжието на победата от самолета-чудо, чрез който и дрона Байрактар ТБ2, вече премина в страната на големите знамена и тризъбците, гаубицата M777, MLRS Himars, системата за противовъздушна отбрана Patriot и много други и най-накрая могат да ги лишат от тези илюзии. А компанията General Dynamics ще бъде лишена от свръхпечалби. Дали все по-запуснатият хегемон е готов на подобни рискове, ще разберем в близко бъдеще.

35

СУ-57 мдаа-мухльовци

преди 14 часа

Високото грозде е кисело...аз мога и без СТЕЛТ да го набутам на НАТО-МАТО-НАСРАТО изодзади !

34

Анонимен

преди 14 часа

Има ли руски автомобили на шоурума в София,че не съм ходил да видя?

33

Анонимен

преди 14 часа

Много Путинолюбци тук бееее.Дано не избягат първи когато Русия прати ракети към България тия мишооооци!Нема да им се верва какво се случва както на украинците!!!!!

32

Анонимен

преди 14 часа

Може ли F-16 Боен сокол да помогне на Украйна?Анализът на историята на бойното използване и списъкът на загубите на американския изтребител вдъхват основателни съмненияБиеха се без загуби, само когато врагът изобщо нямаше изтребители и противовъздуш-на отбрана

31

стана ми ясно:

преди 14 часа

...пише military watch magazine....ФЕЙК !

30

Анонимен

преди 14 часа

Щото стелт възможностите са му като на ф14 и ф18. Ф15 във вариантът си silent eagle е 10 пъти по стелт от су 57. Реално ако бяха почнали да правят су57 за времето когато е бил предназначен а това са 90-те на миналият век той би бил чудесен самолет.30 години по-късно въобще не е чудесен а през 2050-та когато се канят да е масов ще предизвиква смях. Нищо де мож да го вземат към 2080-та във Бългрските ВВС.

29

пилот

преди 14 часа

щото е руски б0клук, много ясно що..

28

Пешо Питанката

преди 14 часа

Абе какво стана с прословутите хамерикански Ф 16 дарени на Уркия -излетяха ли ???? Да не са като нашите чертежи на Ф-16...виртуално и *** да присъстват в небето на Уркия ?

27

Анонимен

преди 14 часа

В тунела за аеродинамка е бил новият модел на Москвич,затова са отвън ракетите.

26

Анонимен

преди 14 часа

Па на ф-16 всичките му ракети са външни хахахаха, ама няма проблем хахахахаха Гьобелс западната пропаганда кърти мивки, агейн анд агейн анд агейн хахахахаха.

25

Анонимен

преди 14 часа

ТОВА НА СНИМКАТА НЕ Е СУ-57. Ако авторът западен комик е сложил тази снимка показва какъв им е капацитета

24

Киро

преди 14 часа

Бензиностанция с оръжия.Не ми дрънчи на война нещо....

23

Анонимен

преди 14 часа

Краварите гледат с отоворени уссти на извънземните руски технологии и се чудяк как са го постигнали. :-)

22

ЦИТАТ

преди 14 часа

Кадри, показват изтребител Су-57 от пето поколение на руските военновъздушни сили, носещ външно нещо, което изглежда като две крилати ракети Kh-59, докато този клас изтребители продължава да участва в операции срещу украинските и СЪЮЗНИЧЕСКИТЕ ЗАПАДНИ СИЛИ, пише military watch magazine.

21

Анонимен

преди 14 часа

Авторката можеше да сложи снимка на СУ 57 , а не на това старо корито на снимката... и днес бг поработете върху качеството, а не върху клюката!

20

Мда

преди 14 часа

Само не мога да разбера великите журналисти и разбирачи каква снимка са плеснали на статията.Това ако е Су 57, то аз съм трамвай...Както винаги се преписват всякакви глупости от хора, които бъкел не рабират за какво пишат!